arrakis Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):Odkąd sunia jest u mnie w domu cały czas (z przerwą na spacer) ona śpi!:crazyeye: normalnie jakby psa nie było......:razz: Arrakis - czy u ciebie też tyle spała???? no i na spacerze sie nie załatwiła.... Przecież mówiłam ,ze mało ruchliwa jest:cool1:.Tak u mnie tez tak spała, albo drzemała ,albo sobie leżała i patrzyła co się robi. A wczoraj to załatwił się pół godziny przed twoim przyjazdem , tak ze nie ma się co dziwić że wieczorem nie chciała:p. Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):Andziu, a Twoje stado nad morzem???? bo aż się za głowę złapałam ... :evil_lol: piękna Buba prosi o najlepszy dom! Zgredek i Manka siedzą nad morzem.W domu mam tylko Henka:p furciaczek napisał(a):Wysylam Bube do pewnego Pana ktory byl zainteresowany adopcja CC, spoznil sie jednak bo pies poszedl dzisiaj do nowego domu przez schron. Pan zgadza sie na wizyte przed/po adopcyjna i na podpisanie umowy. Wyslalam mu rowniez inne CC...jesli to bedzie Buba przekieruje go od razu do Was:loveu: Dziękuję Furciaczku:loveu: Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 super Andziu, ze jest juz bezpieczna u Ciebie teraz szybko musi znaleźć domek.. kiedy Twoje bestie wracają? :cool3: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='rufusowa'] kiedy Twoje bestie wracają? :cool3: tego jeszcze nie wim:cool3: taka jest gruba: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jaka ona błyszcząca:crazyeye: Cudna i grzeczna....chetnie wymienię na moje głupole:diabloti: Dziwne ,że nikt nie dzwoni w sprawie adopcji.......:shake: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 a idźże już babo z tym aparatem!:angryy: Quote
fioneczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='andzia69'] taki miś do kochania :loveu: jaka ona jest cudowna Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ona jest po prostu piekna...i ma taki spokojny charakter...ideal:):):) Quote
furciaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W jakim ona jest wieku?? Zapomnialam mu wczoraj napisac:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 furciaczek napisał(a):W jakim ona jest wieku?? Zapomnialam mu wczoraj napisac:oops: fur wyslij panu z wawy koniecznie nowe fotki tej suni:loveu: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Sunia jest młodziutka - ma śliczne biale zęby jeszcze z delikatnymi falbankami - myślę, że ma ok. 2 lat;) Quote
furciaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wyslalam nowe zdiecia:loveu: Jak tylko odpowie dam znac :) Quote
kika22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):mam nadzieję, że pan sie zakocha...choć to nie jest cc:shake: Zakocha się, bo ona jest cudna:loveu: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 furciaczek napisał(a):Wyslalam nowe zdiecia:loveu: Jak tylko odpowie dam znac :) mam nadzieję, że pan sie zakocha...choć to nie jest cc:shake: Quote
furciaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):mam nadzieję, że pan sie zakocha...choć to nie jest cc:shake: Ale podobna jest troszke:diabloti: No i nie moglam sie powstrzymac i napisalam ze to pies ideal praktycznie:loveu: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 furciaczek napisał(a):Ale podobna jest troszke:diabloti: No i nie moglam sie powstrzymac i napisalam ze to pies ideal praktycznie:loveu: no podobna - zwłaszcza jak przytyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i mam nadzieję, ze z tego ideału rózki nie wyjdą za jakiś czas:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):no podobna - zwłaszcza jak przytyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i mam nadzieję, ze z tego ideału rózki nie wyjdą za jakiś czas:diabloti: nie marudzic i nie krakac:diabloti: pan jest sensowny wiec modlic sie modlic i kciuki trzymac:diabloti: Quote
Saphira Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Też myślę, że sunia ma duże szanse. Jest cudna i niekłopotliwa. Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sunia jest przecudna - trzymam kciuki zeby jak najszybciej znalazła dom :) Quote
arrakis Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jak tam Bubiszonek dzisiaj się sprawował :loveu:? Quote
Morgan:-) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):Odkąd sunia jest u mnie w domu cały czas (z przerwą na spacer) ona śpi!:crazyeye: normalnie jakby psa nie było......:razz: No normalnie druga Asta :-o Quote
Morgan:-) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Tak myślę, może zmienić tytuł, no bo ona juz nie koczuje w Jaskini Raj. Ona koczuje u Andzi przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saphira Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 I jeszcze chwilke pokoczuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze zaprosic jej kumpli spod tej jaskini, to się Andzia ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts