Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fioneczka napisał(a):
andzia czy sunieczka już u Ciebie ?
...i co dalej ?

taaaak...jest u mnie - a raczej ze mna - w pracy:diabloti: najpierw pojechałam po odbiorze suni po aluminium, potem po oświetlenie, a potem do pracy:evil_lol: gdzie wyjechała na nią sunia rezydentka - czyli sunia koleżanki, która razem z nia przychodzi od szczeniaka do roboty (Zgredek juz był na wczasach). No i pomimo tego, że tamten mały jazgot wyjechał z całym arsenałem dźwięków Buba ją olała:p(jakby tak wyjechala do mojej Tory to nie byłoby czego zbierać) więc stwierdzam, że jest ok w stosunku do psów - u Arrakis jedna z jej suk chciala przyatakować sunię i tez to był atak jednostronny.

Acha - sunia ma przodozgryz (bokser? maczał w niej palce?) - ale tego nie widać - dopiero po odchyleniu wardzeli. Suk jak na razie ideał. Ludzi się nie boi - nie podchodzi co prawda cała w skowronkach i skacze z radosci, ale da do siebie podejść obcej osobie bez problemu - przetestowałam na sobie:p Wielkość...hmm - wielkosci spory ast/bokser

No nic - tylko brać:loveu:

Posted

wiesz Andzia gdyby nie zaborczość Fionki (samolubna dziewczynka) to pewnie Buba wylądowałaby u mnie ... tak bardzo przypomina mi moją Sarę ... teraz to już nawet z charakteru ... taka dostojna oaza miłości i spokoju

ogłaszam ją gdzie mogę, trochę liczyłam na znajomych bo niedawno ich 14-latek przekroczył TM ale nie chcą ze mną gadać ... chyba jeszcze za wcześnie, mi pozbieranie się po stracie Sary zajęło ponad pół roku, a właściwie to jeszcze się nie pozbierałam

ale nie poddaję się ... będę szukała dalej

Posted

Widzę ,że Bubinka się sprawuje dobrze na razie:loveu:.
U mnie coś się tak pusto zrobiło, nie było komu 3 miseczki naszykować - tylko suki- rezydentki się cieszą ( aż mi wstyd normalnie za nie:oops:)

Posted

arrakis napisał(a):
Widzę ,że Bubinka się sprawuje dobrze na razie:loveu:.
U mnie coś się tak pusto zrobiło, nie było komu 3 miseczki naszykować - tylko suki- rezydentki się cieszą ( aż mi wstyd normalnie za nie:oops:)

nic straconego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wysterylizuję i oddam - z dostawa do domu!:p

Posted

andzia69 napisał(a):
czego?:razz: ty nie zazdrosc tylko domku jej szukaj! takiego jak ma Asta u ciebie:eviltong::lol:

No ogłaszam i apeluję gdzie mogę, ale jakieś znieczulone te ludzia dookoła. Wszyscy mówią, że ładna i słodka no ale... pies to przecież problem nie do przejścia :roll::angryy:

Posted

Parafrazując słowa Lindy z jakiegoś polskiego filmu należałoby o Andzi rzec : " bo to dobra kobieta była" i jest oczywiście. Andziu, kłaniam się w podziwie dla Twojej determinacji dobrego serducha, jesli trzeba zrobie suni allegro i opracuję plakat:lol:

Posted

betel napisał(a):
jesli trzeba zrobie suni allegro i opracuję plakat:lol:

przestancie tak mi tu słodzić bo sobie pójdę:mad:

Betelku - allegro jej zrobiłam - ale na razie zero odzewu:-(

Ale plakaciki by się przydały - moze ktos by porozwieszał:oops:

Jutro postaram się zrobic jej parę zdjątków to wstawię;)

Posted

Odkąd sunia jest u mnie w domu cały czas (z przerwą na spacer) ona śpi!:crazyeye:
normalnie jakby psa nie było......:razz:

Arrakis - czy u ciebie też tyle spała????

no i na spacerze sie nie załatwiła....

Posted

Wysylam Bube do pewnego Pana ktory byl zainteresowany adopcja CC, spoznil sie jednak bo pies poszedl dzisiaj do nowego domu przez schron.

Pan zgadza sie na wizyte przed/po adopcyjna i na podpisanie umowy.
Wyslalam mu rowniez inne CC...jesli to bedzie Buba przekieruje go od razu do Was:loveu: