Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak tam sprawa domu u Mania...
Ja niestety nadal nie mogę się określić:placz:
Zresztą mam poważne podejżenia,że mój mąż się suki BOI!!!Nie powiedział mi tego wprost,ale tak myslę...Zwariował chyba:/Jak ona ten smakołyk jednym ząbkiem skubała...Teraz nie będzie go kilka dni ale ma na @ foteczki :) oby zmiękł:P

Mam zdjęcie Buby-za Waszą zgodą podrukuje plakaty,rozpuszcze wici wśród znajomych.Nie wiem czy moge się tak wpierniczać "między wódkę a zakąskę",w końcu to Wasza sunia...
Ona nie może tak "bezczynnie" czekać...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Co do domu tymczasowego...
Dziewczyny ja nie mogę...Wiem,że jak ona wejdzie do mnie choć na jeden dzien to w życiu jej nie oddam!Nie chcę też "kwasów" z tym wariatem moim:)
Nie wiem jak to się rozwinie ale chyba coś ta sunia w moim życiu zmieni-albo na dobre albo na złe...
Jak on się nie zgodzi to ja chyba go wyprowadzę,a co!

Posted

QUASI napisał(a):
Co do domu tymczasowego...
Dziewczyny ja nie mogę...Wiem,że jak ona wejdzie do mnie choć na jeden dzien to w życiu jej nie oddam!Nie chcę też "kwasów" z tym wariatem moim:)
Nie wiem jak to się rozwinie ale chyba coś ta sunia w moim życiu zmieni-albo na dobre albo na złe...
Jak on się nie zgodzi to ja chyba go wyprowadzę,a co!

No ja dla mojej Asty z premedytacją się wyprowadziłam i diametralnie życie zmieniłam . I wyszło mi to na BARDZO dobrze:cool3: ( oczywiście nie namawiam, podaje tylko przykład, że czasem można i się opłaca :p)

Posted

QUASI napisał(a):
Nie wiem jak tam sprawa domu u Mania...
Ja niestety nadal nie mogę się określić:placz:
Zresztą mam poważne podejżenia,że mój mąż się suki BOI!!!Nie powiedział mi tego wprost,ale tak myslę...

A ona właśnie bardzo lubi facetów:cool3: - dzisiaj np. bardzo ochoczo "asystowała" mojemu tacie w garażu ( ale nie narzucając się - ot , siądzie obok , popatrzy ,zamerda ogonkiem jak się do niej zagadnie i siedzi spokojnie dalej :loveu:)

QUASI napisał(a):

Mam zdjęcie Buby-za Waszą zgodą podrukuje plakaty,rozpuszcze wici wśród znajomych.Nie wiem czy moge się tak wpierniczać "między wódkę a zakąskę",w końcu to Wasza sunia...
Ona nie może tak "bezczynnie" czekać...

Będziemy baaardzo wdzięczni:loveu::loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
do psiaków - jak na razie pozytywnie;)

do psów i suk ( nawet tych dużych, natrętnych i cały czas próbujących podszczypać w pupkę:mad:) cały czas pozytywnie i chyba tak już zostanie ,bo " ten typ tak ma ":lol:.

Posted

Tez uwazam ,ze jeżeli ktos jest bardzo zainteresowany, to przede wszystkim zalatwia sprawy adopcji telefonicznie, a nie przez forum- dziwi mnie wiec zachowanie Maniu skoro jak pisal ma problem z internetem i nie moze na bierzaco odpisywać.

Moze warto wysłac kogos najpierw na wizyte przedadopcyjna...czy on wyrazil na nia zgode w ogóle?

Posted

Piękna sunia, oby jej się udało:lol:
Sama bym sobie ja chetnie wzieła, ale chyba musiałabym się wyprowadzić z domu :evil_lol: A moze ktos by nas we dwie adoptował?

Posted

kika22 napisał(a):
Piękna sunia, oby jej się udało:lol:
Sama bym sobie ja chetnie wzieła, ale chyba musiałabym się wyprowadzić z domu :evil_lol: A moze ktos by nas we dwie adoptował?

ja :multi: do mojego stada :multi: tylko musiałabym Was wypuszczać na raty z pokoi :evil_lol:

Quasi będzie dobrze - zobaczysz :loveu:
a sunia wydaje się być bez wad, wiec nie sadze ze mąż będzie mial sie do czego przyczepić :p

do do Mania, to wiele osob na niebieskim traktuje go po macoszemu z tego względu ze prowadzi wątek - fotobloga swojego stada...ale niestety same deklaracje nie wystarczają...moze on oczekuje ze to my powinnismy go prosic o to zeby ją wziął do siebie...nie wiem ale inicjatywe wykazuje zbyt małą jak dla mnie

Posted

U mnie dalej nie wiadomo,więc nie napawam Was nadzieją...
Kto "zna" Bubę niech mi napisze jej orientacyjny wzrost i podejście do dzieciaków-koleżanka zainteresowana.

Posted

QUASI napisał(a):
Aha,i jaki nr telefonu wstawić do tych plakatów?

na poprzednie pytania to tylko Arrakis moze odpowiedzieć - choć nie wiem, czy Bubencja miała kontakt z dziećmi

A tel. w ogłoszeniach można do mnie:604 27 55 53

Posted

tak właśnie sobie pomyślałam że ... przeprosiłam MANIA na niebieskim bo myślałam że zbyt szybko go osądziłam ale jednak miałam rację :angryy: ........ niepoważny, nieodpowiedzialny....i szkoda mi jego psiaków

malutka co z tobą będzie ... gdzie jest domek który cię pokocha tak prawdziwie i na zawsze :-(

Posted

QUASI napisał(a):
U mnie dalej nie wiadomo,więc nie napawam Was nadzieją...
Kto "zna" Bubę niech mi napisze jej orientacyjny wzrost i podejście do dzieciaków-koleżanka zainteresowana.

Wzrost ok. 58- 60 cm; na zdjęciach wychodzi na potężniejszą niż w rzeczywistości. Buba z budowy i ruchu ( i zachowania) bardziej przypomina boksera.
Do dzieci nie była sprawdzana , ale od razu zaakceptowała członków rodziny ( nawet z sąsiadem chciała się przez płot zapoznać;))wiec myślę że nie byłoby większych problemów.

Posted

Czyli jednak z domków nic nie wyszło, jak widzę z plakatami sobie poradziłyście , jeśli trzeba byłoby je jednak opracować graficznie, to dajcie znać. Trzyma kciuki za Bubę , bo to bardzo fajna sunia.

Ps. Jesli ma w sobie troche krwi boksera , to raczej z dziećmi nie będzie kłopotów, boksery sa do nich bardzo przyjaźnie nastawione:lol:

Posted

Dzisiaj przy czesaniu Buby znalazłam w jej boku coś dziwnego - z początku myślałam ,ze to kleszcz, ale przy dokładniejszych oględzinach okazało się ,że to ołowiana kulka ze śrutówki:-o:angryy:! Na szczęście bez problemów dało się wyciągnąć - wbiła się tylko do połowy ; pod spodem czysto , nie ma ropy powinno się zgoić bez problemów. I tylko jedna na szczęście.
W tym momencie stwierdzam, że to ze ta suka jest nadal taka miła i kontaktowa , to jakiś cud chyba jest.