Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maniu się odezwał...

"maniu" napisał(a):
Witam, i oddrazu przepraszam andzie69 za to opoznienie :oops: .
u nas nic się nie zmieniło dalej chcemy żeby czarna u nas zamieszkała.
rozumiem że połowa osób sledzących ten wątek uznała mnie za osobe nie odpowiedzalną, ale zapewniam że tak nie jest. poprostu mieszkamy na koloni i z tego wynikają nasze problemy z internetem i telefonem :evil:
nie zawsze mam możliwość odpisywać i dzwonić :evil:
prosze mnie nie oceniać.
pozdrawiam

Posted

nie, nikt nie sprawdzał. To użytkownik niebieskiego forum. Ma kilka bullków. Zdjęcia terenu jakie wstawiał są świetne także sunia będzie miała raj. Trzeba będzie kogoś wysłac na wizytę

Posted

kasiaNDM napisał(a):
Maniu się odezwał...

o qrcze .... ale mi głupio :oops:
troszkę sobie pofolgowałam jak się przestał odzywać po propozycji adopcji
noooo qrcze ale mi wstyd - jednak emocje sięgnęły zenitu

gdzie mieszka MANIU ?

już wiem - Olsztyn

Posted

A ja się cieszę i nie-cieszę...:)
Ciągle mam nadzieję,że Buba u nas zamieszka a jednocześnie wiem,że nie może czekać na zdecydowanie mojego męża(:angryy:)...

Oby się nie skończyło,że będziemy z Maniem się bić o nią:mad:
Ale to chyba optymistyczna wersja:eviltong:

Posted

Widzę , że w końcu jakieś pozytywne wieści :loveu:
No to wstawię jeszcze parę fotek z dzisiaj , co by się domek utwierdził w słuszności swojej decyzji:cool1:.

Taka jestem śliczna pod spodem

Buba ma bardzo dobre maniery jeśli chodzi o jedzenie ( przy niej moje własne suki to wieśniary:cool1:) - delikatnie bierze z ręki , tak " jednym ząbkiem" i to nawet bardzo kuszące kąski. I nie burczy przy misce , spokojnie można się krzątać w pobliżu jak je.

Dzisiaj już się trochę ośmieliła - jak wróciłam z pracy to zostałam powitana lizaniem i takim radosnym" chrumchaniem'":loveu:

Posted

QUASI napisał(a):
Niech mi ktos wyśle te zdjęcia na @ podanego wyżej.Szybciorem!!!

Maniu się odezwał?

mam nadzieję że arrakis nie ukręci mi głowy (o oryginały musisz zwrócić się właśnie do niej) ... wysłałam Ci na meila zdjęcia z dogo.......odbierz pocztę

Posted

QUASI napisał(a):
A ja się cieszę i nie-cieszę...:)
Ciągle mam nadzieję,że Buba u nas zamieszka a jednocześnie wiem,że nie może czekać na zdecydowanie mojego męża(:angryy:)...

Oby się nie skończyło,że będziemy z Maniem się bić o nią:mad:
Ale to chyba optymistyczna wersja:eviltong:

a ja czekam na jakikolwiek kontakt ze strony Mania...pisanie to jedno a konkrety to drugie - ja muszę wiedzieć na czym stoję, muszę sunie odebrać w poniedziałek i muszę wiedzieć co mam dalej z nią kombinować...

jak na razie oprócz pisania ze strony Mania nie było nic - ja jakos troche inaczej wyobrażam sobie staranie o psiaka - no chyba, ze Maniu ma specyficzny sposób załatwiania spraw...

Posted

dla mnie jego zachowanie jest niepoważne...gdyby mnie co kilka dni wysiadał net, nie mialabym zasięgu to pojechalabym do kawiarenki internetowej albo gdzies gdzie jest zasięg i stanęła na głowie zeby sie skontaktować....dla mnie takie deklaracje sa puste i najgorsze ze czas leci a suka bez domu i nie wiadomo jaka przyszłość ją czeka i co Andzia ma robic....

Posted

ehh mi też to wszystko śmierdzi :/ nie cieszyłam się zbytnio jak napisał dziś i dlatego kazałam się kontaktować telefonicznie!
Powinien zostawić numer do siebie na PW skoro był tylko na chwile... Nie poważna osoba :mad::mad::mad: