Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no to podnoszę!! pilnie potrzebny dom!! Quote
kasiaNDM Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Maniu się odezwał... "maniu" napisał(a):Witam, i oddrazu przepraszam andzie69 za to opoznienie :oops: . u nas nic się nie zmieniło dalej chcemy żeby czarna u nas zamieszkała. rozumiem że połowa osób sledzących ten wątek uznała mnie za osobe nie odpowiedzalną, ale zapewniam że tak nie jest. poprostu mieszkamy na koloni i z tego wynikają nasze problemy z internetem i telefonem :evil: nie zawsze mam możliwość odpisywać i dzwonić :evil: prosze mnie nie oceniać. pozdrawiam Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czyli jest szansa??? Czy Maniu to osoba juz sprawdzona? Quote
kasiaNDM Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nie, nikt nie sprawdzał. To użytkownik niebieskiego forum. Ma kilka bullków. Zdjęcia terenu jakie wstawiał są świetne także sunia będzie miała raj. Trzeba będzie kogoś wysłac na wizytę Quote
fioneczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 kasiaNDM napisał(a):Maniu się odezwał... o qrcze .... ale mi głupio :oops: troszkę sobie pofolgowałam jak się przestał odzywać po propozycji adopcji noooo qrcze ale mi wstyd - jednak emocje sięgnęły zenitu gdzie mieszka MANIU ? już wiem - Olsztyn Quote
Saphira Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cieszę się, że sie odezwał. Naprawdę ulżyło, tym bardziej, że alternatywny domek też niepewny. Quote
QUASI Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A ja się cieszę i nie-cieszę...:) Ciągle mam nadzieję,że Buba u nas zamieszka a jednocześnie wiem,że nie może czekać na zdecydowanie mojego męża(:angryy:)... Oby się nie skończyło,że będziemy z Maniem się bić o nią:mad: Ale to chyba optymistyczna wersja:eviltong: Quote
kasiaNDM Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 bardzo optymistyczna ;) Quasi jest tyle bezdomnych piesków, że jest w czym wybierac ;) \ Oby do każdego stały kolejki :lol: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja tez mam na zbyciu psy w tym typie:diabloti: suke i psa...wiec starczy dla wszystkich:loveu: PS. sory za konkurencyjna reklame:evil_lol: ale chcialabym zeby i o moje sie chetni zabijali;) Quote
arrakis Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Widzę , że w końcu jakieś pozytywne wieści :loveu: No to wstawię jeszcze parę fotek z dzisiaj , co by się domek utwierdził w słuszności swojej decyzji:cool1:. Taka jestem śliczna pod spodem Buba ma bardzo dobre maniery jeśli chodzi o jedzenie ( przy niej moje własne suki to wieśniary:cool1:) - delikatnie bierze z ręki , tak " jednym ząbkiem" i to nawet bardzo kuszące kąski. I nie burczy przy misce , spokojnie można się krzątać w pobliżu jak je. Dzisiaj już się trochę ośmieliła - jak wróciłam z pracy to zostałam powitana lizaniem i takim radosnym" chrumchaniem'":loveu: Quote
Miśka84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Francja elegancja;):loveu: Prawdziwa dama:loveu::loveu::loveu: Quote
QUASI Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Niech mi ktos wyśle te zdjęcia na @ podanego wyżej.Szybciorem!!! Maniu się odezwał? Quote
vena&vivi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jak ładnie z ręki coś bierze, delikatnie - jak tu się nie zakochać:loveu: Quote
fioneczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 QUASI napisał(a):Niech mi ktos wyśle te zdjęcia na @ podanego wyżej.Szybciorem!!! Maniu się odezwał? mam nadzieję że arrakis nie ukręci mi głowy (o oryginały musisz zwrócić się właśnie do niej) ... wysłałam Ci na meila zdjęcia z dogo.......odbierz pocztę Quote
Morgan:-) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jaka dostojna piękność. :loveu::loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Od-Nowa napisał(a):no po takich zdjęciach to jeszcze chętnych przybędzie! :evil_lol: No ba!! :cool3::cool3::cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no po takich zdjęciach to jeszcze chętnych przybędzie! :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nie wiem czemu moją odpowiedź na tekst Od-Nowa wstawiło przed jej wypowiedź . Hmmm :roll: Quote
andzia69 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 QUASI napisał(a):A ja się cieszę i nie-cieszę...:) Ciągle mam nadzieję,że Buba u nas zamieszka a jednocześnie wiem,że nie może czekać na zdecydowanie mojego męża(:angryy:)... Oby się nie skończyło,że będziemy z Maniem się bić o nią:mad: Ale to chyba optymistyczna wersja:eviltong: a ja czekam na jakikolwiek kontakt ze strony Mania...pisanie to jedno a konkrety to drugie - ja muszę wiedzieć na czym stoję, muszę sunie odebrać w poniedziałek i muszę wiedzieć co mam dalej z nią kombinować... jak na razie oprócz pisania ze strony Mania nie było nic - ja jakos troche inaczej wyobrażam sobie staranie o psiaka - no chyba, ze Maniu ma specyficzny sposób załatwiania spraw... Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dziwne to wszystko :| Oby coś szybko ruszyło... Bo dziewczynka czeka... Quote
fioneczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zaglądałam na niebieskie .......... i cisza Andzia kontaktował się z Tobą ? Quote
rufusowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dla mnie jego zachowanie jest niepoważne...gdyby mnie co kilka dni wysiadał net, nie mialabym zasięgu to pojechalabym do kawiarenki internetowej albo gdzies gdzie jest zasięg i stanęła na głowie zeby sie skontaktować....dla mnie takie deklaracje sa puste i najgorsze ze czas leci a suka bez domu i nie wiadomo jaka przyszłość ją czeka i co Andzia ma robic.... Quote
andzia69 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 dokładnie Rufusowa...może on i kocha psiaki...ale jakoś mi tak...juz sama nie wiem:shake: wolałabym, żeby poszła na tymczas...do Jeleniej Góry;) Quote
kasiaNDM Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ehh mi też to wszystko śmierdzi :/ nie cieszyłam się zbytnio jak napisał dziś i dlatego kazałam się kontaktować telefonicznie! Powinien zostawić numer do siebie na PW skoro był tylko na chwile... Nie poważna osoba :mad::mad::mad: Quote
betel Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Trzymam kciuki , sunia jest śliczna , jak nie ten to inny chętny na pewno sie znajdzie, musi:cool3: Quote
Recommended Posts