Saphira Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jeżeli jutro nic sie nie wyjaśni wstawie ją na forum gazety Pomorskiej. Quote
ATLANTYDA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cudna jest Buba :loveu::loveu::loveu: normalnie gdybym tylko mogła to sunie wzięła bym do siebie ,miny na tych fotach to robi jak mój Bono, nawet oczy takie same brązowe i maślane spojrzenie .Trzymam kciuki za znalezienie najlepszego domu dla niej . :placz::placz::placz:szkoda że nie mam domu . Quote
Morgan:-) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Atlantyda :-o to gdzie Ty mieszkasz?? No bo jak bezdomna jesteś...:evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Morgan:-) napisał(a):Atlantyda :-o to gdzie Ty mieszkasz?? No bo jak bezdomna jesteś...:evil_lol::evil_lol: dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Atlantyda - wiesz...ja mam 3...w wiezowcu - a ty ile masz?:cool3::diabloti: poza tym Buba jest psem bezobsługowym:p to tak jakbyś jej nie miała:eviltong: Quote
Morgan:-) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 andzia69 napisał(a):dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buba jest psem bezobsługowym:p to tak jakbyś jej nie miała:eviltong: Andzia - Asta jest identycznie taka sama - bezobsługowa, tak jakby jej nie było - sie mi skarb nie pies trafił :multi::multi::multi: Wiesz jaki mam lux w domu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Morgan:-) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No i gdyby nie te jej fanaberie, to miałabym juz 2 psy, których pomimo tego że są - non stop w chacie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Morgan:-) napisał(a):Atlantyda :-o to gdzie Ty mieszkasz?? No bo jak bezdomna jesteś...:evil_lol::evil_lol: Och łapiesz za słowa :diabloti: choć trochę w tym prawdy bo niestety duża część czasu mieszkam w pracy :cool3: ,a nie mogę reszty rodziny na siłę uszczęśliwić trzecim psem .Niestety jak mnie nie ma muszą zajmować się już zamieszkałymi . TZ mógłby tego nie wytrzymać i potem musiała bym szukać lokum dla siebie i trzech psów:evil_lol: . Quote
ATLANTYDA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 andzia69 napisał(a):dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Atlantyda - wiesz...ja mam 3...w wiezowcu - a ty ile masz?:cool3::diabloti: poza tym Buba jest psem bezobsługowym:p to tak jakbyś jej nie miała:eviltong: Mam dwa piesy ,i na sto procent trzeci nie przejdzie choć wierz mi że bardzo bym chciała ,lubię takie właśnie psy i jeszcze piszecie że super charakter. Niestety nie zawsze można mieć co by się chciało:roll:. A Buba mnie urzekła . Quote
Morgan:-) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Mam dwa piesy ,i na sto procent trzeci nie przejdzie choć wierz mi że bardzo bym chciała ,lubię takie właśnie psy i jeszcze piszecie że super charakter. Niestety nie zawsze można mieć co by się chciało:roll:. A Buba mnie urzekła . Mamy te same problemy i ten sam gust :cool3::cool3::cool3: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Buba jak na bezproblemowego i bezobsługowego psa przystało po spacerze poszła spać - tylko zmienia pozycje w pontonie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nikt nie dzwoni...nikt nie pyta....:-( Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 nikt dzisiaj do Bubci nie zajrzał:-( - oprócz niezawodnej bullowatej mamy Rufusowej:p Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu suni?:modla::modla::modla: Quote
Saphira Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja wstawię ją dzisiaj wieczorem na forum Gazety Pomorskiej. Wczoraj wstawiłam malutką Ziutkę, ale biedactwo nie przeżyło dzisiejszej nocy :-( miała bialaczkę :-( Quote
Saphira Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Poproszę o jakis fajny tekst do tego ogloszenia, albo chociaż kontakt. Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Saphira napisał(a):Ja wstawię ją dzisiaj wieczorem na forum Gazety Pomorskiej. Wczoraj wstawiłam malutką Ziutkę, ale biedactwo nie przeżyło dzisiejszej nocy :-( miała bialaczkę :-( ojej:-( taka śliczna mała kruszynka:-( Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pan z Wawy niestety nie zdecydowal sie na Bube.... Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='furciaczek']Pan z Wawy niestety nie zdecydowal sie na Bube.... trudnjo - a chociaż na innego?:cool3: Saphira - tekst...moze z allegro - tylko tam krótko jest: MOLOSOWATA SUNIA - czy na zimę zostanie bez domu? (465685205) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Saphira Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Poradzę sobie ! Czy ktoś może mnie poinstruować jak się wstawia zdjęcia na dogomanię ? Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 andzia69 napisał(a):trudnjo - a chociaż na innego?:cool3: Niestety...ciagle mysli i szuka czegos jak tamten pies. Jak napatoczy mi sie jeszcze ktos to wspomne o Bubie:p Quote
kasiaNDM Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Andziu a może tekst chwytający za serce ? jakiś "łzowyciskacz"?? :) Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 kasiaNDM napisał(a):Andziu a może tekst chwytający za serce ? jakiś "łzowyciskacz"?? :) nie wiem sama...a ja nie umiem pisać łzawych tekstów:shake: Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Saphira napisał(a):Sunia juz wstawiona na forum i podfora Gazety Pomorskiej. To duzy region. Zobaczymy, moze ktos sie odezwie. Dzięki!!!:loveu: mam nadzieję... Quote
Recommended Posts