Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze gdy wykąpe mojego psa to po wyjściu z łazienki mój pies szaleje biega szybko po całym domu i skacze po kanapach :lol: czy wasze psy tak samo sie zachowują po kapieli?

Posted

Mój kudłacz zachowuje sie tak samo. W łazience czekam aż sie otrzepie kilka razy i wtedy jak wybiegnie z łazienki to jak torpeda wyciera się o dywany, dosłownie sunie przodem jak odkurzacz. Nieraz zamiera gdzieś w takiej pozycji i dyszy jak smok. Tak samo zachowuje się jak np. wykąpie się w rzece, wtedy "jeździ" tak po trawie, czołga się.

Muszę tylko pilnować po kąpieli, by mi sie gdzieś w jakimś paskudztwie nie wytarzał, bo zdecydowanie woli zapachy padlinki niż psiego szamponu.

Posted

Hej moja Tajga tak samo się zachowuje po wyjściu z łazienki. :evilbat: Nawet jeśli zamoczone były tylko łapki to biega jak szalona z pokoju do pokoju i wyciera się w dywany wydając z siebie różnego rodzaju pomruki i piski. :angel: Zawsze ma jakąś obsesję na punkcie swoich uszu i wyciera je o dywan nawet wtedy gdy nie są mokre. :) To bardzo dobra okazja żeby ją rozruszać do zabawy bo bywa z tym bardzo ciężko.

Posted

:o kurce a Saba taka spokojniutka po wyjściu z kąpieli :lol: zawinę ją w ręczniczek, wytrę i ona spokojnie idzie się wylizać, bo nie toleruje ludzkiej kąpieli :wink: a potem idzie spac, a minkę ma taką jakby chciala nam powiedzieć "Co wy mi zrobiliście?" :lol: :lol: :lol:

Posted

Maja też tak robi i jeszcze się wszędzie wyciera,skoczy na wersalkę,wyciera się,potem bierze jakiś kapeć i z nim lata :D,psu chyba przeszkadza to,że mokry i chce szybciej wyschnąć

Posted

Jak Toske wkładam do wanny to jest juższaleństwo. Wyrywa sie jak goryl :o A jak wyjdzie... taragedia. mieszkanie jak po powodzi. Sajlor tak samo. Ninka to sie potrzebie i idzxie sie wytarzać 0X Kąpu kompu jesio raz i na smyczy żeby wyschła. A maluchy były raz kompane a tak to sie je moczy w wannie jak jest gorąśco. raz sie otrzepią i po kłopocie :D

Posted

moja psina tez tak robi :lol: tylko lekko ja wytre a ona juz sruuuuu po mieszkaniu zapierdzielac. oczywiscie w szalenczym biegu odbija sie od wszystkich mebli :lol: bede musial to kiedys sfilmowac :lol:

Posted

Raptus też szaleje po kąpieli w wannie. Mój pies to taki brudas i nie lubi się myć, ale po wyjściu z wanny z tej radości zdarzyło mu się wskoczyć do wanny po zabawkę.

Posted

Moje slonczko trafia to wanny ( a raczje pod prysznic) dopiero wtedy jak sie w czyms wytarza...Nie lubi sie myc (ale plywac jak najbardziej), bo przeciez pancia zmywa jej pachnace perfumki, ktore z takim truden w krzakach znalazla... :evil: Ona nie biega po domu, wrecz przeciwnie...otrzepie sie, popatrzy spode lba i kladzie sie na poslanie ciagle patrzac na mnie z pretensja... :roll:

Posted

Moje po kąpieli dostają totalnej głupawki i wtedy lepiej zejść im z drogi i nie ingerować w szaleństwo bo można parę metrów przejechać na dogowym grzbiecie... :)