ewa2909 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No nareszcie są jakieś focie ślicznego mokradełka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. :loveu:Śliczniutka jest:loveu: My dzisiaj byliśmy w gościach u hodowczyni Tosia.Potem wstawie foteczki mamusi i babci.:loveu: Quote
Chanelka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 o tak , śliczna sunia. Zdjącia boskie no i ta pozycja. Pewnie pani czymś kusiła małą ;)? Quote
kamila.m Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Prześliczna sunia. Prawdziwa gwiazda na tych zdjęciach :loveu:Pozdrawiamy:lol: Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć Iwonka:loveu: Znowu latasz po cudzych podwórkach tylko do siebie masz za daleko:evil_lol::mad: Quote
slawi Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonka:loveu: Znowu latasz po cudzych podwórkach tylko do siebie masz za daleko:evil_lol::mad: Nie wiesz czasem za kim tak latam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, i nie mogę nadążyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 slawi napisał(a):Nie wiesz czasem za kim tak latam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, i nie mogę nadążyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napisz prosze. Iwonko czy będziecie robić Palomce hodowlanke? Quote
slawi Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ewa2909 napisał(a):Nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napisz prosze. Iwonko czy będziecie robić Palomce hodowlanke? Się sama domyśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tak, to jest planowane minimum, konieczne jakby Luśka miała mieć dzieci, to żeby były rodowodowe Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 slawi napisał(a):Się sama domyśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tak, to jest planowane minimum, konieczne jakby Luśka miała mieć dzieci, to żeby były rodowodowe A wiesz że hodowlanke możesz dopiero zrobić po 18 miesiącu? Quote
Aurunia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Oceny liczą się do hodowlanki po ukończeniu 15 miesięcy a kryć można od 18 miesięcy ;) Quote
slawi Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ewa2909 napisał(a):A wiesz że hodowlanke możesz dopiero zrobić po 18 miesiącu? tak, ale zaczyna się wystawiać jak skończy 15 miesięcy (chyba). Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Aurunia napisał(a):Oceny liczą się do hodowlanki po ukończeniu 15 miesięcy a kryć można od 18 miesięcy ;) Ada dziękujemy bardzo za doinformowanie Quote
duszek01 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 slawi napisał(a):tak, ale zaczyna się wystawiać jak skończy 15 miesięcy (chyba). wystawiac mozna od 6 miesiaca ,ja tak robialam,ale ja to lubie;) Quote
slawi Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 duszek01 napisał(a):wystawiac mozna od 6 miesiaca ,ja tak robialam,ale ja to lubie;) A ja jeszcze nie wiem czy lubię ;). Quote
dysia-u Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a ja już nie moge lubić :placz::placz::placz: Quote
dysia-u Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 jeszcze jedna kusicielka w moim życiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dysia-u napisał(a):a ja już nie moge lubić :placz::placz::placz: Trzeba sobie sprawić drugiego pieska:evil_lol: Quote
duszek01 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 slawi napisał(a):A ja jeszcze nie wiem czy lubię ;). duzo nerwow to kosztuje i trzeba sie nastawic na wyscig szurow bo teraz to juz tak to wyglada.Ja troche za bardzo to przezywam ,najlepiej dac sobie na luz:roll: Quote
slawi Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 duszek01 napisał(a):duzo nerwow to kosztuje i trzeba sie nastawic na wyscig szurow bo teraz to juz tak to wyglada.Ja troche za bardzo to przezywam ,najlepiej dac sobie na luz:roll: Właśnie o te nerwy chodzi :cool3:, dość ich jest na co dzień, to po co sobie dokładać. Tak jak piszesz, wystawianie rzadko jest pasją, sportem, hobby. Dlatego u nas w planie na razie tylko konieczne minimum, a potem to się jeszcze okaże...:evil_lol:. Quote
duszek01 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 podziwiam Cie za to ze chcesz zrobic przede wszystkim wymagane minimum.Dla mnie wystawianie jest jednak pasją,mimo nerwowki:roll: Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 slawi napisał(a):Właśnie o te nerwy chodzi :cool3:, dość ich jest na co dzień, to po co sobie dokładać. Tak jak piszesz, wystawianie rzadko jest pasją, sportem, hobby. Dlatego u nas w planie na razie tylko konieczne minimum, a potem to się jeszcze okaże...:evil_lol:. A u nas postanowione że jeżeli jajeczko zejdzie to jdziemy na Nową Rude ale chyba tylko popatrzeć bo raczej nie zdążymy zgłosić Toficzka. Quote
tigrunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 duszek01 napisał(a):wystawiac mozna od 6 miesiaca ,ja tak robialam,ale ja to lubie;) I ja i ja i ja :sweetCyb: Lubie szoły :loveu: Zwłaszcza jak sie ma fajne towarzystwo ze sobą :loveu: I robiłam tak samo ... w szczeniakach co prawda Jess nie szła ale w młodziezy biegała jeszcze zanim skończyła 15 m-cy :razz: slawi napisał(a):A ja jeszcze nie wiem czy lubię ;). Polubisz :evil_lol: Wystarczy jedna wystawa :loveu: :evil_lol: duszek01 napisał(a):duzo nerwow to kosztuje i trzeba sie nastawic na wyscig szurow bo teraz to juz tak to wyglada.Ja troche za bardzo to przezywam ,najlepiej dac sobie na luz:roll: E tam Renatko nie ma czym się przejmować :p Ja wchodzę na ring i czy zejdę z doskonałą czy bdb nie ma znaczenia.. ważne, ze szoł zaliczone :evil_lol::loveu: Quote
duszek01 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 tigrunia napisał(a):I ja i ja i ja :sweetCyb: Lubie szoły :loveu: Zwłaszcza jak sie ma fajne towarzystwo ze sobą :loveu: I robiłam tak samo ... w szczeniakach co prawda Jess nie szła ale w młodziezy biegała jeszcze zanim skończyła 15 m-cy :razz: Polubisz :evil_lol: Wystarczy jedna wystawa :loveu: :evil_lol: E tam Renatko nie ma czym się przejmować :p Ja wchodzę na ring i czy zejdę z doskonałą czy bdb nie ma znaczenia.. ważne, ze szoł zaliczone :evil_lol::loveu: wiesz Beatko apetyt rosnie w miare jedzenia:razz:mnie juz doskonala nie zadowala:oops: Quote
tigrunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 duszek01 napisał(a):wiesz Beatko apetyt rosnie w miare jedzenia:razz:mnie juz doskonala nie zadowala:oops: Takaś pazerna ? :diabloti: :evil_lol: Quote
slawi Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Może się trochę źle wyraziłam określając nasze plany jako "konieczne minimum". Chcemy zacząć od przyszłego roku w młodzieży, żeby się przypatrzeć co i jak się dzieje na wystawie, żeby pies sie przyzwyczaił (no i ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Jak oglądam zdjęcia z wystaw mam wrażenie ,że to co tam robicie jest swego rodzaju sztuką i ,że nie jest to wcale takie proste :-o. Podziwiam Was dziewczyny :loveu:szczerze. Mam nadzieję, że po pierwszych wystawach wszystko okaże sie dużo prostsze. Póki co dzięki za wsparcie :loveu:. Quote
Recommended Posts