Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nareszcie są jakieś focie ślicznego mokradełka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
:loveu:Śliczniutka jest:loveu:
My dzisiaj byliśmy w gościach u hodowczyni Tosia.Potem wstawie foteczki mamusi i babci.:loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonka:loveu:
Znowu latasz po cudzych podwórkach tylko do siebie masz za daleko:evil_lol::mad:

Nie wiesz czasem za kim tak latam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, i nie mogę nadążyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

slawi napisał(a):
Nie wiesz czasem za kim tak latam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, i nie mogę nadążyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Napisz prosze.
Iwonko czy będziecie robić Palomce hodowlanke?

Posted

ewa2909 napisał(a):
Nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Napisz prosze.
Iwonko czy będziecie robić Palomce hodowlanke?

Się sama domyśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Tak, to jest planowane minimum, konieczne jakby Luśka miała mieć dzieci, to żeby były rodowodowe

Posted

slawi napisał(a):
Się sama domyśl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Tak, to jest planowane minimum, konieczne jakby Luśka miała mieć dzieci, to żeby były rodowodowe

A wiesz że hodowlanke możesz dopiero zrobić po 18 miesiącu?

Posted

ewa2909 napisał(a):
A wiesz że hodowlanke możesz dopiero zrobić po 18 miesiącu?

tak, ale zaczyna się wystawiać jak skończy 15 miesięcy (chyba).

Posted

slawi napisał(a):
A ja jeszcze nie wiem czy lubię ;).

duzo nerwow to kosztuje i trzeba sie nastawic na wyscig szurow bo teraz to juz tak to wyglada.Ja troche za bardzo to przezywam ,najlepiej dac sobie na luz:roll:

Posted

duszek01 napisał(a):
duzo nerwow to kosztuje i trzeba sie nastawic na wyscig szurow bo teraz to juz tak to wyglada.Ja troche za bardzo to przezywam ,najlepiej dac sobie na luz:roll:

Właśnie o te nerwy chodzi :cool3:, dość ich jest na co dzień, to po co sobie dokładać. Tak jak piszesz, wystawianie rzadko jest pasją, sportem, hobby.
Dlatego u nas w planie na razie tylko konieczne minimum, a potem to się jeszcze okaże...:evil_lol:.

Posted

slawi napisał(a):
Właśnie o te nerwy chodzi :cool3:, dość ich jest na co dzień, to po co sobie dokładać. Tak jak piszesz, wystawianie rzadko jest pasją, sportem, hobby.
Dlatego u nas w planie na razie tylko konieczne minimum, a potem to się jeszcze okaże...:evil_lol:.

A u nas postanowione że jeżeli jajeczko zejdzie to jdziemy na Nową Rude ale chyba tylko popatrzeć bo raczej nie zdążymy zgłosić Toficzka.

Posted

duszek01 napisał(a):
wystawiac mozna od 6 miesiaca ,ja tak robialam,ale ja to lubie;)

I ja i ja i ja :sweetCyb: Lubie szoły :loveu: Zwłaszcza jak sie ma fajne towarzystwo ze sobą :loveu: I robiłam tak samo ... w szczeniakach co prawda Jess nie szła ale w młodziezy biegała jeszcze zanim skończyła 15 m-cy :razz:
slawi napisał(a):
A ja jeszcze nie wiem czy lubię ;).

Polubisz :evil_lol: Wystarczy jedna wystawa :loveu: :evil_lol:
duszek01 napisał(a):

E tam Renatko nie ma czym się przejmować :p Ja wchodzę na ring i czy zejdę z doskonałą czy bdb nie ma znaczenia.. ważne, ze szoł zaliczone :evil_lol::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
I ja i ja i ja :sweetCyb: Lubie szoły :loveu: Zwłaszcza jak sie ma fajne towarzystwo ze sobą :loveu: I robiłam tak samo ... w szczeniakach co prawda Jess nie szła ale w młodziezy biegała jeszcze zanim skończyła 15 m-cy :razz:

Polubisz :evil_lol: Wystarczy jedna wystawa :loveu: :evil_lol:

E tam Renatko nie ma czym się przejmować :p Ja wchodzę na ring i czy zejdę z doskonałą czy bdb nie ma znaczenia.. ważne, ze szoł zaliczone :evil_lol::loveu:

wiesz Beatko apetyt rosnie w miare jedzenia:razz:mnie juz doskonala nie zadowala:oops:

Posted

Może się trochę źle wyraziłam określając nasze plany jako "konieczne minimum". Chcemy zacząć od przyszłego roku w młodzieży, żeby się przypatrzeć co i jak się dzieje na wystawie, żeby pies sie przyzwyczaił (no i ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:).
Jak oglądam zdjęcia z wystaw mam wrażenie ,że to co tam robicie jest swego rodzaju sztuką i ,że nie jest to wcale takie proste :-o.
Podziwiam Was dziewczyny :loveu:szczerze.
Mam nadzieję, że po pierwszych wystawach wszystko okaże sie dużo prostsze. Póki co dzięki za wsparcie :loveu:.