chrupcia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A jak tam wujek Mailo się sprawuje w stosunku do dzieciaczków ? :razz: Quote
Marzena* Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wpadłam tylko przelotem przywitać się :) i dalej do sprzątania uciekam :( Quote
kiniaaa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 hej :multi: i jak tam kluseczki? :lol: ojjj zobaczysz niedługo jak zaczną Ci biegać, to będziesz miała zabawę :) Quote
*Jot* Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cześć Iwonko !! Co nowego u maluszków? A jak tam słodziak Mailo? :loveu: Quote
slawi Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Yoko2009 napisał(a):Witam serdecznie i głaski dla mamusli i maluszków przesyłam:) Cashmire - piękne imię:) dziękuję wygłaskane:lol: agamewa napisał(a):Cześć Iwona:) Słodkie te Twoje maleństwa,a wagą się nie przejmuj jak podrosną zgubią zbędne kilogramy, Wpadnij na fotki,kolejną porcję;) grube doopki im ciążą:evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Mi też baaardzo podoba się imię Cashmire a właścicielka imienia jeszcze bardziej :loveu: :loveu: Paaula napisał(a):o tak te imię cudne jest. Hej ;) chrupcia napisał(a):A jak tam wujek Mailo się sprawuje w stosunku do dzieciaczków ? :razz: pcha się okrutnie do maluchów, dziwię się ,że Lusia to toleruje:roll: Viky i Ja napisał(a):Wpadłam tylko przelotem przywitać się :) i dalej do sprzątania uciekam :( dzisiaj dogo jako przerywnik w sprzątaniu:evil_lol: Yorkomanka napisał(a):Witamy i do nas zapraszamy! byłam :lol: kiniaaa napisał(a):hej :multi: i jak tam kluseczki? :lol: ojjj zobaczysz niedługo jak zaczną Ci biegać, to będziesz miała zabawę :) tak pewnie będzie:evil_lol: jot11 napisał(a):Cześć Iwonko !! Co nowego u maluszków? A jak tam słodziak Mailo? :loveu: oczka już pootwierane, próbują się podnosić, ale powoli to idzie bo kluchy są;) Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 to chyba różnie sunie-mamusie reagują na drugiego dorosłego psiaka przy swoich małych :) ale fajnie że Lusia na niego nie warczy czy coś, bo trzeba by ich pewnie było "izolować" w jakiś sposób ;) Quote
Nati28 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wpadlam w odwiedziny do maluszkow (chociaz to juz nie taki maluchy) :evil_lol: Mizianko dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
slawi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 chrupcia napisał(a):to chyba różnie sunie-mamusie reagują na drugiego dorosłego psiaka przy swoich małych :) ale fajnie że Lusia na niego nie warczy czy coś, bo trzeba by ich pewnie było "izolować" w jakiś sposób ;) słyszałam,że bardzo różnie, ale nigdy Mailo nie jest sam przy szczeniakach, zawsze ten kontakt nadzoruję i "dawkę" zwiększamy powoli, Nati28 napisał(a):wpadlam w odwiedziny do maluszkow (chociaz to juz nie taki maluchy) :evil_lol: Mizianko dla wszystkich :loveu::loveu: dzięki, zostały wygłaskane , cała trójeczka Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 no tak pilnować trzeba, bo on też dziecko i żeby nie myślał że one już bawić się z nim będą ;) hehe Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Hej :p slawi napisał(a):mamie się nie dziwię wprawdzie z góry wiadomo ,ze maluchy się rozjadą, ale chyba się nie da tak "technicznie" do tematu podchodzić Ja od razu nastawiłam się, że maluchy będą oddane, więc u mnie jakoś bez płaczu to przeszło. Tym bardziej, że wiedziałam, że do dobrych domów idą i będę ich często widywać :p slawi napisał(a):ponieważ nie ukrywam , ta waga mnie lekko niepokoiła :evil_lol:, pytałam tych bardziej doświadczonych, podobno wszystko jest w normie, tłuszczyk zgubią jak zaczną biegać:diabloti: Spokojnie, niedługo przestaną tak szaleńczo przybierać ;) Ja też się bałam, że Gracunia kolosy urodziła, bo nie dość, że od początku byli dość solidni to potem przybierali z prędkością światła, a potem wszystko zaczęło stopować i w tej chwili jeden synek waży 2,7 kg, a drugi 2,3 kg - czyli porządne psiaki, nie za duże, ale nie jakieś chucherka, podejrzewam że więcej nie będą mieli :p slawi napisał(a):pcha się okrutnie do maluchów, dziwię się ,że Lusia to toleruje:roll: Faktycznie tolerancyjna dziewczyna, Gracunia na samym początku małych broniła strasznie i nawet Tina(!) dostała od niej w dziób :evil_lol: Potem już było ok, ale przez pierwsze kilka dni żaden pies nie miał prawa wsadzać głowy do kojca ;) Quote
Connected Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Witamy się Głaski dla całej gromadki :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Iwona:multi:Mizianki dla całej rodzinki Quote
slawi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 jot11 napisał(a):Cześć wieczorkiem :multi::multi: Connected napisał(a):Witamy się Głaski dla całej gromadki :loveu: agamewa napisał(a):Cześć Iwona:multi:Mizianki dla całej rodzinki cześć wszystkim, nasze maluchy dzisiaj miały pierwszą wycieczkę, byliśmy u weta na odrobaczaniu całej piątki, troszeczkę zamieszania narobiliśmy w lecznicy:evil_lol: Quote
Mawe Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Witamy wieczorkiem. troszeczkę zamieszania narobiliśmy w lecznicy no taka piąteczka podbiła pewnie serca wszystkich :) Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 hej:multi: i jak maluszki zniosły pierwszą wizyte??:) Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 hehe pięć psiaczków ze sobą do weta.. niezła gromadka :cool3: Quote
slawi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Gucci13 napisał(a):hej:multi: i jak maluszki zniosły pierwszą wizyte??:) one dobrze :lol:, pewnie nie wiedziały co się dzieje, Lusia strasznie się denerwowała:shake:, a Mailo dzielnie ją naśladował Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 no tak, wiedziała co dzieciaczki czeka:p mój jak jest w potrzebie to grzeczny a na szczepieniach to zwiewa ze stołu:lol: Quote
tigrunia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Iwonka :multi: Wylądowałaś u mnie na stronce w linkach :multi: Quote
*Jot* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Oj,to smyki po raz pierwszy poza domem były. :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Witamy ślicznie całą ukochaną piąteczkę Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Witam:) No właśnie moze dostaniemy fotki całej piątki???? p.s. zapraszamy do nas na fotki Quote
Recommended Posts