Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć Iwona:)i jak po wystawie?

dziwnie:roll:, ale to nie pierwszy i z pewnością nie ostatni raz :diabloti:

mamy lokatę I, sędzina mi pogratulowała ładnego psa, mamy bardzo ładny opis:
"Dobrej wielkości, przepiękna głowa, dobre uszy,ładna szyja, trochę wąskie ustawienie tylnych łap (bronił klejnotów jak mógł:lol:), ostre kątowanie, bardzo dobra jakość włosa i kolor, dobry w ruchu"
i do kompletu ocenę mało obiecującą:???:
a lokata inna nie mogła być:evil_lol:

Posted

slawi napisał(a):
dziwnie:roll:, ale to nie pierwszy i z pewnością nie ostatni raz :diabloti:

mamy lokatę I, sędzina mi pogratulowała ładnego psa, mamy bardzo ładny opis:
"Dobrej wielkości, przepiękna głowa, dobre uszy,ładna szyja, trochę wąskie ustawienie tylnych łap (bronił klejnotów jak mógł:lol:), ostre kątowanie, bardzo dobra jakość włosa i kolor, dobry w ruchu"
i do kompletu ocenę mało obiecującą:???:
a lokata inna nie mogła być:evil_lol:

Nie przejmuj się, moja suczka wyszła z ładnym opisem,a właściwie z takim asamym jak twój z dodatkiem żema małą masę (jest chuda) i ma wspaniłay harakter. Suka która miała za każdym razem lokaty lub była najlepszym szczenieciem w rasie ,na międzynarodówce omało nie dostała 4 miejsca (ocena doskonała) dostała ocene bardzo dobrą, dosłownie paranoja:angryy:

Posted

ladyyork napisał(a):
Nie przejmuj się, moja suczka wyszła z ładnym opisem,a właściwie z takim asamym jak twój z dodatkiem żema małą masę (jest chuda) i ma wspaniłay harakter. Suka która miała za każdym razem lokaty lub była najlepszym szczenieciem w rasie ,na międzynarodówce omało nie dostała 4 miejsca (ocena doskonała) dostała ocene bardzo dobrą, dosłownie paranoja:angryy:

nie przejmuję się:), najważniejsze,że Mailo się po jakimś czasie w miarę przyzwoicie zachowywał, na razie o to chodzi
strasznie długo oceny u was trwały:shake:
Mila gdzie zniknęłaś :mad:, mówiła Ci córcia,że byłam u was

Posted

slawi napisał(a):
nie przejmuję się:), najważniejsze,że Mailo się po jakimś czasie w miarę przyzwoicie zachowywał, na razie o to chodzi
strasznie długo oceny u was trwały:shake:
Mila gdzie zniknęłaś :mad:, mówiła Ci córcia,że byłam u was

Jestem wściekła na sędziego i to nie za to że nie dał lokaty ,a za to że zesła z bardzo dobrą ,córcia mi mówiła że byłaś ,nawet miałam nadzieje że wrócisz i zaczełam papilotować moje dziewczyny na wystawie czego zazwyczaj nie robie i czekałam na ciebie jeszcze chyba z dwie godziny:sad:

Posted

ladyyork napisał(a):
Jestem wściekła, ,córcia mi mówiła że byłaś ,nawet miałam nadzieje że wrócisz i zaczełam papilotować moje dziewczyny na wystawie czego zazwyczaj nie robie i czekałam na ciebie jeszcze chyba z dwie godziny:sad:

zebraliśmy się szybciutko, przed odjazdem jeszcze tylko zaszłam do was, przecież kluseczki w domu zostały
ale maltankę widziałam:)

Posted

ladyyork napisał(a):

hm,ale i tak twoja bdb przy mojej mało obiecującej to pikuś :)
tym bardziej,że raczej nie spotyka się często takiej oceny:evil_lol:
ale zastosuję pozytywne myślenie i skupię się na tym,że jest I lokata i dobry opis :diabloti:

Posted

A mieliście jakąś konkurencję?

Rzeczywiście, tu niby pierwsza lokata, dobry opis, więc wszystko wskazywałoby na to że jest ok, a tu nagle taka ocena? Może sędzia się pomylił, co? No bo przecież jakby na prawdę miał mieć tą mało obiecującą, to powinien mieć nie za dobry opis, a opis ma bardzo fajny... Dziwne to :confused:

W każdym bądź razie gratulacje I lokaty :multi:

edit: macie jakieś zdjęcia? :)