Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
E to mój ma lepiej bo sama go wsadzam.:evil_lol:
Tak se panią wytresował:mad:

No to Luśka ma z nami przerąbane :evil_lol:. Łóżko jest nasze i tylko nasze (zobaczymy jak długo :lol:). Na razie dzielnie się trzymamy.

Posted

[quote name='slawi']No to Luśka ma z nami przerąbane :evil_lol:. Łóżko jest nasze i tylko nasze (zobaczymy jak długo :lol:). Na razie dzielnie się trzymamy.
My skaapitulowaliśmy już pierwszego dnia po godzinnym koncercie:mad:
Ale są i tego dobre strony-mam dwoch facetów w łóżku:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonko:loveu:
A co to tutaj taka cisza u Ciebie i Palomki?
Można liczyc na jakieś zdjęcia?:eviltong:
Pozdrawiamy cieplutko.:loveu:

:evil_lol: Chyba się minęłyśmy, bo ja właśnie nadrabiałam zaległości w waszej galeryjce ;).

Posted

:oops: ooo ale gafe strzeliłam. Wpadłam tak bez przywitania :oops: sorki. Przeglądłąm cała twoją galerje Slawi i faktycznie nie powiedziałam nawet cześc. Dlatego wróciłam do progu i witamy się . Palomka jest słodka , a na tym zdjęciu na ramieniu to sam urok. W sweterku jej cudnie , ale mój mąż nie chce jeszcze słyszeć o żadnym ubranku. Więc póki co ... podziwiamy inne pieski w sweterkach:loveu: Zapraszamy do nas

Posted

slawi napisał(a):
Na to wygląda :evil_lol:.
Ale teraz niestety znikam znowu na parę dni. Wyjeżdżam na delegację do Krakowa :roll:, taka robota :angryy:.

A do Łodzi się nie wybierasz?

Posted

[quote name='ewa2909']Witaj Iwonko :loveu:
Daj foteczke Palomki,już tak dawno jej nie widziałam:loveu:
PLOSIEM:mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]
Dam jak coś popstrykam. Na razie mam taki bałagan w mieszkaniu przez ten remont,że lepiej nie uwieczniać tego na zdjęciach :placz:.

Posted

[quote name='slawi']Dam jak coś popstrykam. Na razie mam taki bałagan w mieszkaniu przez ten remont,że lepiej nie uwieczniać tego na zdjęciach :placz:.[/quote]
żle to nazwałaś!!!!!!!!
To jest artystyczny nieład:eviltong:
Pociekam tlosie:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']żle to nazwałaś!!!!!!!!
To jest artystyczny nieład:eviltong:
Pociekam tlosie:evil_lol:[/quote]
Tak, to zdecydowanie lepiej brzmi :evil_lol: , już mi lepiej.

Posted

[quote name='slawi']Tak, to zdecydowanie lepiej brzmi :evil_lol: , już mi lepiej.[/quote]
I o to chodzi Iwonko.
Jak humorek się poprawia to od razu pacy mniej widać.:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Hm....:hmmmm:.Chiba gdzieś Cię dzisiaj widziałam.:hmmmm::hmmmm:
Nawet pancia nie zajrzała na swoje podwórko?:mad:
Witamy niedzielnie-wieczorowo:loveu:[/quote]

Już jestem, nie tak łatwo młodych z kompa zrzucić :mad:.

Posted

[quote name='slawi']Już jestem, nie tak łatwo młodych z kompa zrzucić :mad:.[/quote]
To u nas lepiej.
Każdy ma swój w swoim pokoju.
Dziadki oczywiście odziedziczyły po dzieciach:evil_lol::mad:

Posted

[quote name='ewa2909']To u nas lepiej.
Każdy ma swój w swoim pokoju.
Dziadki oczywiście odziedziczyły po dzieciach:evil_lol::mad:[/quote]
A u nas tylko jeden, ale za to jakie ma wzięcie :p.Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba godziny dla każdego ustalić :mad:.

Posted

[quote name='slawi']A u nas tylko jeden, ale za to jakie ma wzięcie :p.Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba godziny dla każdego ustalić :mad:.[/quote]
Iwonko gwiazdka się zbliża, więc napisz list do ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA.
Jak byłaś cały rok grzeczna to moze wysłucha Twoich próśb.:lol:

Posted

[quote name='Aurunia']Jak wam idzie nauka chodzenia na ringówce??[/quote]

Na razie ringówkę wkładam tylko na czas ćwiczenia postawy wystawowej i to już zaakceptowała.Do chodzenia na dwór kupiłam obróżkę, żeby się przyzwyczajała do prowadzenia "za szyję", bo do tej pory chodziła tylko w szelkach. Trochę się jeszcze momentami ciągnie (i poddusza), ale od wczoraj jest dużo lepiej. Tak to sobie wymyśliłam, nie wiem czy dobrze :shake:.
Na ringówce boję się wyjść bo z niej "wychodzi" w sekundzie :evil_lol: .

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Iwonko i Palomko:buzi:
Jak tam malowanie i sprzątanie?
Czy macie gdzieś takie wolne i puste miejsce gdzie możecie spuścić siulka ze smyczy?:razz:[/quote]

Malowanie średnio, farby strukturalne kładziemy i chyba wałek był zły :angryy:, jechaliśmy do OBI kupić inny. A okna pomyte, dwa kwiatki przesadzone, firanki poprane :eviltong:.
Z miejscem na spacery jest kiepsko.Mieszkamy w Śródmiesciu (Lublin), duży ruch:shake:, mało trawki:shake:. Najpierw chodzę z Palomą żeby się załatwiła, a potem idziemy na boisko (jak jest pusto) i tam ją spuszczam i uczę :evil_lol:. Nawet nieźle nam idzie :multi:.