Connected Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Na początku nie widziałam tego zdjęcia, dobrze że dziewczyny cytowały ;) Śliczne maluchy :loveu: wycałuj je ode mnie :D Quote
*Jot* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jakie wspaniałe wiadomości. Śliczne kluseczki,cuuuudowne. Powodzenia,niech się dobrze chowają. Quote
dysia-u Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 hej Iwonko dzięki za wiadomość na pw. Odpisałam ci ale nie wiem czy komp wysłał moją wiadomośc bo strasznie dzisiaj ślimaczy i rozłącza neta miłego dnia Quote
dagos1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Śliczne kluseczki, gratulacje dla mamusi i całuski dla maluchów. Quote
slawi Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Nasze kluchy:loveu: mają już cztery dni, pora oficjalnie je przedstawić Lusia dzielnie się nimi opiekuje, jedzenie dostaje do kojca bo w kuchni jadła bardzo szybko żeby do dzieci wracać, na dwór też biegusiem i na tempo siusia. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach ale to nic dziwnego bo cały czas wiszą na Luśce Chłopczyk ( największy) Dziewczynka 1 ( najmniejsza) Dziewczynka 2 (średniak) Quote
dysia-u Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 nono ona może i średnia ale pazurki to ma mega ślicznośći tak miło widzieć na dogo takie zdjęcia , aż chciało by się takie mieć Lusia dzielna mamka , głodomory moga ja wykończyć Quote
Yoko2009 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jakie piękniusie i słodziusie te kluseczki, i imiona mają piękne:) Quote
karkakarka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 przyszłam pogratulować! słodziaki małe - jak kreciki wyglądają :D Teraz to masz chyba wesoło w domu :D Quote
Karolina. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wszystkie prześliczne!!! Ale Casablanca jest chyba moją faworytką jak na razie :loveu: Tylko patrzeć jak otworzą oczka i zaczną rozrabiać :lol: :loveu: Quote
Gucci13 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 śliczne szczylki:loveu: sunia nr2 cudowna:loveu: Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A mi się tam wszystkie kreciki podobają :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Karolina. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A jeszcze tak czysto z ciekawości się spytam - jakiś maluszek ma już przyszły domek? Czy jeszcze na razie są wolne? :) Quote
dysia-u Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 tak bym chciała jednego , oj ale bym chciała Quote
slawi Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Yoko2009']Jakie piękniusie i słodziusie te kluseczki, i imiona mają piękne:) dzięki ;) [quote name='Karolina.']Wszystkie prześliczne!!! Ale Casablanca jest chyba moją faworytką jak na razie :loveu: Tylko patrzeć jak otworzą oczka i zaczną rozrabiać :lol: :loveu: Casablanka jest najmniejsza ale daje sobie to radę jak nie górą to dołem:lol: [quote name='Gucci13']śliczne szczylki:loveu: sunia nr2 cudowna:loveu: to największa wiercipięta [quote name='Princess_York']A mi się tam wszystkie kreciki podobają :loveu: :loveu: :loveu: . mnie też [quote name='Karolina.']A jeszcze tak czysto z ciekawości się spytam - jakiś maluszek ma już przyszły domek? Czy jeszcze na razie są wolne? :) wolne, jeszcze jest czas, na razie M rozważa możliwość zostawienia wszystkich:crazyeye: [quote name='dysia-u']tak bym chciała jednego , oj ale bym chciała a ja na razie mam wszystkie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej :p Piękne imiona :p Ale moim faworytem zostanie chłopczyk :) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No 5 w domu ,nieźle :evil_lol: . Ja też bym tak chciała :-D . Mi też się chłopak bardzo podoba :loveu: Quote
*Jot* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hej !! Całuski dla ślicznych maluszków.:loveu: Imiona przepiękne. :p Quote
Connected Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Piękne kluseczki :loveu: a imiona jakie ładne :) Quote
dysia-u Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a skąd wy znacie imiona , co?????? kurcze ja to zawsze jakaś niedoinformowana jestem Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 na zdjęciach są napisane imiona ;) . A jak strona internetowa ?? Quote
Karolina. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 slawi napisał(a):Casablanka jest najmniejsza ale daje sobie to radę jak nie górą to dołem:lol: Dzielna dziewczynka :loveu: :lol: slawi napisał(a):wolne, jeszcze jest czas, na razie M rozważa możliwość zostawienia wszystkich:crazyeye: Mieć takiego M to skarb :cool3: Ale wesoło byście mieli :lol: Ja też z niecierpliwością czekam na stronkę www :multi: Quote
andzia23 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam:multi: Gratuluje maluszków. Cudowne są:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 chrupcia napisał(a):przesłodkie! wszystkie trzy :loveu: Princess_York napisał(a):No 5 w domu ,nieźle :evil_lol: . Ja też bym tak chciała :-D Mi też się chłopak bardzo podoba :loveu: niestety pięć będzie dopiero jak się willi dorobimy:evil_lol: *kleo* napisał(a):Hej :p Piękne imiona :p Ale moim faworytem zostanie chłopczyk :) :lol: jot11 napisał(a):Hej !! Całuski dla ślicznych maluszków.:loveu: Imiona przepiękne. :p Connected napisał(a):Piękne kluseczki :loveu: a imiona jakie ładne :) wycałowane dysia-u napisał(a):a skąd wy znacie imiona , co?????? kurcze ja to zawsze jakaś niedoinformowana jestem Ulcia , znalazłaś ? Princess_York napisał(a):na zdjęciach są napisane imiona ;) . A jak strona internetowa ?? Karolina. napisał(a):Dzielna dziewczynka :loveu: :lol: Mieć takiego M to skarb :cool3: Ale wesoło byście mieli :lol: Ja też z niecierpliwością czekam na stronkę www :multi: właśnie ruszyła, jeszcze drobna kosmetyka, literówki itp ale banerek już jest aktywny zapraszam:lol: andzia23 napisał(a):Witam:multi: Gratuluje maluszków. Cudowne są:loveu::loveu::loveu: witam i dziekuję :lol: zapraszam na otwarcie naszej strony www :multi: Quote
Recommended Posts