chrupcia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 no tak, jeszcze dwa dni niecierpliwoście :cool3: Hej :p Quote
Gucci13 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 hej:multi: czyli miot będzie halloweenowy:lol: Quote
Connected Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 :kciuki: na pewno wszystko będzie dobrze :lol: przesyłam pozdrowienia ;) Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Bardzo mocno trzymamy kciuki i wierzymy, że wszystko pójdzie gładko:):) czego życzymy Quote
Karolina. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I jak, i jak??? :) Wykluło się już coś? :lol: :loveu: Quote
*kleo* Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Witamy się :p Teraz to już pewnie macie stan najwyższej gotowości ;) Trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie poszło :p Quote
chrupcia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Też trzymam kciuki jak Klaudia :kciuki: jutro termin to pewnie lekkie napięcie jest z tym czekaniem :p Quote
dysia-u Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 ale sie denerwujemy , kurcze , powiedz choc słówko jak sprawy stoją Quote
Yoko2009 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 cześć:) przyszłam powiedzieć, że kciuki trzymamy dalej:) Quote
slawi Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Gucci13 napisał(a):hej:multi: czyli miot będzie halloweenowy:lol: agamewa napisał(a):Witamy i pozdrawiamy:multi: Yoko2009 napisał(a):Bardzo mocno trzymamy kciuki i wierzymy, że wszystko pójdzie gładko:):) czego życzymy Karolina. napisał(a):I jak, i jak??? :) Wykluło się już coś? :lol: :loveu: *kleo* napisał(a):Witamy się :p Teraz to już pewnie macie stan najwyższej gotowości ;) Trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie poszło :p chrupcia napisał(a):Też trzymam kciuki jak Klaudia :kciuki: jutro termin to pewnie lekkie napięcie jest z tym czekaniem :p dysia-u napisał(a):ale sie denerwujemy , kurcze , powiedz choc słówko jak sprawy stoją Yoko2009 napisał(a):cześć:) przyszłam powiedzieć, że kciuki trzymamy dalej:) pozdrowienia dla wszystkich :lol:, dziękuję za odwiedziny i kciukasy - nie puszczajcie w brzuszku dalej dyskoteka, mamy rzeczywiście stan najwyższej gotowości, ale jeszcze chyba nie czas ;) chociaż widać po Lusi, że jest jej już bardzo ciężko Quote
Princess_York Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kciuki trzymam już od dawna ;) . Z tego co wiem to chyba dzisiaj jest termin nie ? :cool3: . Quote
*Jot* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Przyszłam sprawdzić,ale jeszcze cisza. :razz: Powodzenia :loveu: Quote
dysia-u Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja cały czas podglądam tą galerie już z niecierpliwości usiedziec nie moge Quote
slawi Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Princess_York napisał(a):Kciuki trzymam już od dawna ;) . Z tego co wiem to chyba dzisiaj jest termin nie ? :cool3: . kiniaaa napisał(a):Trzymam mocno kciuki! :p jot11 napisał(a):Przyszłam sprawdzić,ale jeszcze cisza. :razz: Powodzenia :loveu: dzięki:lol: dysia-u napisał(a):ja cały czas podglądam tą galerie już z niecierpliwości usiedziec nie moge i dalej cisza, dzisiaj ją zabraliśmy na długi spacer nad zalewem żeby kości rozruszała i dotleniła siebie i maluchy - to poszła spać:lol: a ja już od jutra na urlopie macierzyńskim jestem:roll: Quote
Connected Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Już nie mogę doczekać kiedy maluszki się pojawią :loveu: tak jak dziewczyny trzymam kciuki nadal ;) Cześć :) Quote
dysia-u Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ja z rana już pilnuje wiadomości w galerii pozdrawiam Iwonko i trzymam kciuki Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć !c :) trzymam kciuki nadal bo widomości o maluchach nadal nie ma :loveu: Quote
*Jot* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zaglądam,ale cisza jest. Dalej trzymam kciuki :kciuki::kciuki: Quote
*Agnieszka* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No nadal cisza..no nic czekamy dalej.... Quote
Karolina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale atmosfera napięta! Trzymam kciuki cały czas! Go Luśka, go go go! Dajesz! :kciuki: Quote
slawi Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 są :) dwie dziewczynki i chłopaczek, była cesarka więcej szczegółów jak ogarnę to wszystko i przetrwam noc dziękuję za wszystkie kciuki:) Quote
Gucci13 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 super, gratuluje:multi: zdrówka życzymy szczęśliwej mamusi i dzieciaczkom:loveu: Quote
Recommended Posts