*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Oj narobiłaś apetytu tym bigosem, chyba sobie odgrzeję, babcia mi dała na wyjazd zasłoikowany ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 http://i51.tinypic.com/2j0ky0y.jpg jaki on słodziutki :loveu: I ta śmiejąca mordka ... cudny :) Dziewczyny ale mi narobiłyście ochoty tym bigosikiem ... Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witamy się:)mi już Iwonka dawno narobiła smaku na bigos..i teraz mnie on prześladuje:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a u mnie dzis właśnie bigosik zapraszam i miłego dnia życze Quote
slawi Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Connected']jak się z nami podzielisz to rachu ciachu i bigosu nie będzie :oops: :evil_lol: Witamy się :multi: pewnie,że się podzielę:lol: [quote name='Karolina.']O proszę, u nas też wczoraj bigos był :cool3: Przyszłam się spytać jak tam ciężaróweczka się miewa? :loveu: A może jakieś zdjęcia by się znalazły??? ciężaróweczka już jak kolumbryna, brzuszek jakoś tak na boki się rozkłada, może dlatego,że maluchy robią "w dwuszeregu zbiórka",a jeszcze zostało parę dni... zdjęcia będą:) [quote name='dysia-u']Cześć Iwonko dzieki za wsparcie , już jestem haaaapy dwa tygodnie tak szybko przeleciały choć mówiąc szczerze ten pierwszy tydzień był ciężki, i gdzieś tak w połowie przemknęło mi przez myśl że może by tak nie iść uffff na szczęście nogi same mnie tam poniosły miłego wieczoru Ulcia to były baaardzo głupie myśli :diabloti:-chyba takie coś ci szeptało dobrze,że już masz to za sobą:loveu: [quote name='*kleo*']Oj narobiłaś apetytu tym bigosem, chyba sobie odgrzeję, babcia mi dała na wyjazd zasłoikowany ;) [quote name='Viky i Ja']http://i51.tinypic.com/2j0ky0y.jpg jaki on słodziutki :loveu: I ta śmiejąca mordka ... cudny :) dzięki:lol: Dziewczyny ale mi narobiłyście ochoty tym bigosikiem ... [quote name='agamewa']Witamy się:)mi już Iwonka dawno narobiła smaku na bigos..i teraz mnie on prześladuje:evil_lol: [quote name='dysia-u']a u mnie dzis właśnie bigosik zapraszam i miłego dnia życze bigosikowo się zrobiło:evil_lol: jadę z Mailo do weta, chyba się umówię na rwanie kłów:shake:,bo też robią "w dwuszeregu zbórka" kurcze z Lusieczką było tak samo:shake: Quote
dysia-u Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 już strasznie niecierpliwie czekam na fotki maluszków noo te kły to problem , u nas też u wet się ich pozbywalismy Quote
Nati28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 witamy popoludniowo :) ciekawe kiedy Ci sie maluszki "wykluja", czekamy na wiesci :) mam nadzieje ze z zabkami u malego kawalera bedzie wszystko ok ;) Quote
slawi Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 dysia-u napisał(a):już strasznie niecierpliwie czekam na fotki maluszków noo te kły to problem , u nas też u wet się ich pozbywalismy Nati28 napisał(a):witamy popoludniowo :) ciekawe kiedy Ci sie maluszki "wykluja", czekamy na wiesci :) mam nadzieje ze z zabkami u malego kawalera bedzie wszystko ok ;) maluszki niech siedzą spokojnie najlepiej do końca czyli 1 XI a ząbki jutro na 19 jedziemy rwać:shake: Quote
*Jot* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 slawi napisał(a):maluszki niech siedzą spokojnie najlepiej do końca czyli 1 XI a ząbki jutro na 19 jedziemy rwać:shake: Hej !! I z maluszkami będzie dobrze i z ząbkami również.:lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Hej:multi:trzymam kciuki żeby jutro z ząbkami poszło raz dwa.. Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Te ząbki to paskudztwo :( Moje też miały rwane. Viky nawet dwa razy bo niedawno wyrósł jej drugi stały górny siekacz. Podobno nie czesto sie to zdarza, ale moja Vikunia od początku była "orginalna" :evil_lol: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hej. Na pewno będzie dobrze, wet wyrwie niepotrzebne ząbki i po krzyku :) :happy1: Quote
slawi Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 już po wszystkim, kły dostałam na pamiątkę, nie miały szans wypaść korzenie są dwa razy dłuższe niż sam ząb, Mailo bidulek jeszcze się ruszać nie może (był głupi jaś) Dziękuję wszystkim za wsparcie:loveu: Quote
kiniaaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dobrze, że już po ;) oj Mailo biedaczysko... Ja też mam kiełki Antosia schowane na pamiątkę, z tym, że akurat same wyszły :p Quote
*Jot* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jak super,że już po i wszystko dobrze. Teraz maluch niech śpi a jutro będzie jak nowy :loveu::loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
chrupcia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kurcze coś czytam o maluszkach myśle sobie 'już są, przecież miały być 1listopada, a to o Mailo chodziło :lol: Quote
dysia-u Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 slawi napisał(a):już po wszystkim, kły dostałam na pamiątkę, nie miały szans wypaść korzenie są dwa razy dłuższe niż sam ząb, Mailo bidulek jeszcze się ruszać nie może (był głupi jaś) Dziękuję wszystkim za wsparcie:loveu: uffff nareszcie po kłopocie wymiziaj swój cudny duecik Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cześć :p No to już macie z głowy zębiska :p Ja też gdzieś mam schowane zęby na pamiątkę - Grackowe, Ulkowe i Buckowe ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć :p No to już macie z głowy zębiska :p Ja też gdzieś mam schowane zęby na pamiątkę - Grackowe, Ulkowe i Buckowe ;) Eeeee tylko ja nie mam:( Quote
Connected Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja też kiedyś miałam kilka ząbków schowane ,ale nie wiem czy czasem ich ktoś nie wyrzucił :eviltong: Witamy się :lol: Quote
Gucci13 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 agamewa napisał(a):Eeeee tylko ja nie mam:( my też nie mamy;) Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Gucci13 napisał(a):my też nie mamy;) O to nie jestem sama:) Quote
Gucci13 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 nawet nie zauważyłam że Gucci nie ma połówki zęba:evil_lol: Quote
Recommended Posts