Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

śliczne foteczki...!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja też życzę wszystkiego dla Mailego naj,naj,naj...!!!! :new-bday:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Trzeba kliknąć na sam róg dwa razy .. Trzeba popróbować ;) .
Kapituluję :angryy:, tylko nabiłam sobie licznik odwiedzin galerii
[quote name='jot11']

Wszystkiego naj,naj,naj dla Mailo :loveu:

Dzięki :lol:
[quote name='agamewa']Ja też Wam życzę wszyskiego naj .....

[quote name='Ola & Kajtek']śliczne foteczki...!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja też życzę wszystkiego dla Mailego naj,naj,naj...!!!! :new-bday:
Bardzo dziękuję, kartka rewelacja :loveu:
[quote name='Gucci13']boski chłopczyk:loveu: wiadomo już ile klusek będzie?:loveu:
wiadomo :lol: patrz wyżej :evil_lol:
[quote name='Princess_York']Wszystkiego Najlepszego !! :) .
Dzięki :lol:
[quote name='tigrunia']Kurcze jak nam Palomka wypiękniała :loveu: Zawsze była słodka a teraz do tego jeszcze ten włos.. zdumiewające :loveu:
Chłopak widzę też nieźle rokuje http://i56.tinypic.com/2ilezio.jpg :multi: Udały Ci się te psiaki :loveu:
Cześć Be,
no zarosła mi trochę :lol:, szkoda tylko ,że nie zarasta równo.płaszcz już kilka razy podcinany a mordeczka nie może nadążyć :razz:.
Mailo mam nadzieję nie zawiedzie :lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Hehehe :evil_lol: śliczne te nowe focie :loveu::loveu::loveu: dzięki że do nas wpadłaś :multi:czekamy na następne :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Słodziak http://i51.tinypic.com/35c4uxj.jpg :loveu:
Fajne ma kolorki
Dosyć szybko zaczął się wybarwiać, na łebku pojawia się już delikatny ślad złota, bo do tej pory był siwiuteńki :evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']http://i53.tinypic.com/5bb7eh.jpg jaki słodziutki :)
dzięki:lol:
[quote name='Ola & Kajtek']Hehehe :evil_lol: śliczne te nowe focie :loveu: dzięki że do nas wpadłaś :multi:czekamy na następne :mad: :evil_lol:
Też się cieszę Twoich z odwiedzin, zapraszam częściej:lol:

[quote name='Princess_York']Jeest będą 4 kluski :multi: dogo się powiększy :p . Witamy wieczorkiem :)

Mailo uroczy :loveu:
Witam, no to się wydało :lol:, ale zastrzegam wet powiedział minimum cztery :evil_lol:.
W sumie wolałabym mniej na pierwszy raz dla Lusi:roll:

[quote name='jot11']Cześć wieczorkiem :multi:
http://i52.tinypic.com/8zjsds.jpg miska chyba długo nie "pożyje".:evil_lol:
Słodziutki maluszek :loveu::loveu:
Też tak myślę :mad:, on jeszcze potem łapie ją i biega z miską w pysku po mieszkaniu.Jak jest głodny szczeka na nią i miska dostaje niezły wycisk:evil_lol:
[quote name='Princess_York']Kliknij na ten biały papierek 2 razy :p . Może teraz się uda ??? .
Efekt jak widać , może zrób to jakoś za mnie :modla:
inni zmieniali na tytuły z ja nie mogę:placz:
[quote name='*kleo*']Witamy się po raz pierwszy :p
Śliczna sunia, a i piesek nieźle się zapowiada :)

Pozdrawiamy :)
Witam , zapraszam częściej:lol:

Posted

:)Lusia & Mailo:)
tylko tyle, dzięki
he,he stówkę przy okazji zaczęłaś :)
jak nie zdążę już do Twojej galerii (bo siurka idę kąpać) to pamiętaj, że tak jak inni mocno kciuki za debiucik trzymam :)

Posted

Gratuluję setki :p

[quote name='agamewa']Nie wiem co jest grane u siebie udało mi się zmienić nazwę,wydaje mi się że to tylko może zmienić właściciel galerii:([/QUOTE]
No i pewnie to tak jest, pomyśl Aga jakby każdy mógł każdemu zmieniać i np. bym sobie przyszła i zmieniła Ci tytuł tak bez ostrzeżenia :evil_lol:

Posted

Wiem...
i niby potrafię np tytuł folderów zmieniać, a tu pojawia się prostokąt ale od razu wrzuca mnie w galerię
trudno...
chociaż wkurza mnie to strasznie :)
No ja też już zmykam, trzeba się wyspać bo jutro psiaki sesję fotkową mają
Dobranoc wszystkim:)