slawi Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Cudowna jest po prostu i ma dalej takie fajne kolorki :loveu: szkoda, ze nie wiedziałam, że byliście w Radomiu, bo pewnie próbowała bym was na ringu zobaczyć, chociaz troszkę zalatana byłam. szkoda,że się nie spotkałyśmy:shake: [quote name='ewa2909']Wygodny leżaczek kupiłaś pieskowi:evil_lol:.Palomka widać bardzo z niego zadowolona:evil_lol: tak, :p podpasował jej, zaczyna się gramolić jak jeszcze nie jest dobrze rozłożony :mad: [quote name='dysia-u'] czy ona przypadkiem podpatrzyła że pańcia też tak leży?:evil_lol: za którym krzaczkiem się schowałaś :crazyeye: [quote name='pycia']Witamy i pozdrawiamy cieplutko:multi: też pozdrawiamy:loveu: [quote name='laurin']Raaaanyyy pięęękna jest :loveu::loveu::loveu: a jaki urwis:mad: [quote name='***Paulina***']Witamy:bye: Palomka śliczna, zmieniła się nie do poznania cześć Paulinko :loveu: [quote name='moniczkaa86']Witamy popołudniowo :sweetCyb: Dawno nas tu nie było :roll: Pozycja godna Bossa :evil_lol: wie co dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://img186.imageshack.us/img186/4264/p1070250.jpg hihi widać że leżaczek wygodny :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 I znowu nastała cisza??????????:mad::placz: Quote
FREDZIU Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy Palomke i jej Panią, przeglądnęłam Waszą galerię i jestem zauroczona Twoją yorkusią:crazyeye: ona jest super i jak ładnie się prezentuje na wystawie:-o Moja Fredzia to piesek w typie yorka, ale 20.09 w Bydgoszczy jest wystawa yorków i tez się wybieramy, bedziemy podziwiac:crazyeye: Chociaz mój mąż mówi ze nasza Fredzia zbierze wszystkie nagrody:diabloti::evil_lol: Witamy sie jeszcze raz i zapraszamy do nas.:multi: Quote
slawi Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ewa2909 napisał(a):I znowu nastała cisza??????????:mad::placz: Bo albo siedzę w przetworach(właśnie skończyłam przecierek pomidorowy :angryy:), albo na łonie natury , a tam kompa niet :shake: laurin napisał(a):Przyszłam się przywitać:loveu: I my witamy się:lol: ladyyork napisał(a):witaj Palomko:loveu: :loveu::loveu::loveu: FREDZIU napisał(a):Witamy Palomke i jej Panią, przeglądnęłam Waszą galerię i jestem zauroczona Twoją yorkusią:crazyeye: ona jest super i jak ładnie się prezentuje na wystawie:-o Moja Fredzia to piesek w typie yorka, ale 20.09 w Bydgoszczy jest wystawa yorków i tez się wybieramy, bedziemy podziwiac:crazyeye: Chociaz mój mąż mówi ze nasza Fredzia zbierze wszystkie nagrody:diabloti::evil_lol: Witamy sie jeszcze raz i zapraszamy do nas.:multi: Witamy w naszych skromnych progach :lol:, nam do Bydgoszczy za daleko :shake:, A Fredzię na pewno odwiedzimy :loveu: Quote
slawi Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='laurin']to może jakieś fotki :cool3: zaraz coś znajdę :lol:, chociaz pora nieprzyzwoita i jutro pewnie do pracy ciężko będzie wstać:razz: to był już nasz ostatni wikendzik na wsi :placz:, no i ostatnie wylegiwanko :placz: Darmowy pedicure :eviltong: Quote
tigrunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/292/p1070423k.jpg No proszę jakie pożyteczne czasopismo Panienka czyta :loveu: Apropo wystaw - gdzie się teraz wybieracie ? Kurcze kiedy będzie mi dane zobaczyć ją na żywo? :placz: Quote
slawi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='tigrunia']http://img2.imageshack.us/img2/292/p1070423k.jpg No proszę jakie pożyteczne czasopismo Panienka czyta :loveu: Apropo wystaw - gdzie się teraz wybieracie ? Kurcze kiedy będzie mi dane zobaczyć ją na żywo? :placz: Wczoraj zgłosiłam nas do NDM na 4 października, to już ostatni raz w młodzieży :crazyeye:, czas bardzo szybko leci :cool3:. Będziecie? Quote
pycia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy wtorkowo i przesyłamy pozdrowienia!:) Quote
FREDZIU Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy się wtorkowo:multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 slawi napisał(a):Wczoraj zgłosiłam nas do NDM na 4 października, to już ostatni raz w młodzieży :crazyeye:, czas bardzo szybko leci :cool3:. Będziecie? Ja już skończyłam w tym roku .. Nawet na Yorkową nie zgłosiłam :oops: Będę oczywiście ale sama bez psiaków tak - towarzysko ;) No a w przyszłym roku zaczynamy standardowo od Walentynkowej :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ale masz prywatną manicurzystke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Iwonuś:loveu: Quote
Yoko2009 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witajcie, nie wiem jak to się stało ale mnie u Was nie było, dzisiaj przejrzałam całą Waszą galeryjkę,. Palomka jest przepiękna:loveu::loveu: Pozdrawiamy wieczornie i zapraszamy do nas:) Quote
laurin Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cześć:loveu: http://img27.imageshack.us/img27/8130/p1070435h.jpg :rolleyes:ach... na łonie natury Quote
dysia-u Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://img89.imageshack.us/img89/8181/p1070440.jpg Ewcia zawsze na mnie krzyczy , że głodze psa.No może , ale paznokci z głodu to moja psina jeszcze mi nie ogryza :shake: Quote
ladyyork Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 slawi napisał(a):Wczoraj zgłosiłam nas do NDM na 4 października, to już ostatni raz w młodzieży :crazyeye:, czas bardzo szybko leci :cool3:. Będziecie? Ja teraz jade do Zielonej Góry i póżniej do Wrocławia z Cessim, jednak marnie to widze ostatnio zaczoł mi się tak drapać że całom brode sobie wystrugał:watpliwy: i do tego szczekacza nie mogę nauczyć chodzić :( ,eh. Jednak licze na jego dobry chumor jak było w Jeleniej Górze bo wtedy wspaniale szedł i się prezentował:loveu: Quote
dysia-u Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ladyyork napisał(a):Ja teraz jade do Zielonej Góry i póżniej do Wrocławia z Cessim, jednak marnie to widze ostatnio zaczoł mi się tak drapać że całom brode sobie wystrugał:watpliwy: i do tego szczekacza nie mogę nauczyć chodzić :( ,eh. Jednak licze na jego dobry chumor jak było w Jeleniej Górze bo wtedy wspaniale szedł i się prezentował:loveu: ooo ktoś tu widzę poruszył swędzący temat :p moja też się drapie. Za uszami i na szyi odkryłam ze 4 krostki.:p Co to jest? Quote
slawi Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='ewa2909']Ale masz prywatną manicurzystke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Iwonuś:loveu: Cześć Ewcik :loveu: Grunt to się dobrze urządzić:evil_lol:, córcia na kosmetologię poszła, a Lusieczka będzie jej asystentką :evil_lol: [quote name='Yoko2009']Witajcie, nie wiem jak to się stało ale mnie u Was nie było, dzisiaj przejrzałam całą Waszą galeryjkę,. Palomka jest przepiękna:loveu::loveu: Pozdrawiamy wieczornie i zapraszamy do nas:) Cześć , witamy u nas :lol: [quote name='laurin']Cześć:loveu: http://img27.imageshack.us/img27/8130/p1070435h.jpg :rolleyes:ach... na łonie natury szkoda tylko,że tak mało mamy tego łona natury na codzień :shake: i,że trzeba 50 km tam jechać [quote name='dysia-u']http://img89.imageshack.us/img89/8181/p1070440.jpg Ewcia zawsze na mnie krzyczy , że głodze psa.No może , ale paznokci z głodu to moja psina jeszcze mi nie ogryza :shake: muszę trochę zaoszczędzić :evil_lol:bo royalek drogi, a Luśka ma niezły apetyt:eviltong: [quote name='ladyyork']Ja teraz jade do Zielonej Góry i póżniej do Wrocławia z Cessim, jednak marnie to widze ostatnio zaczoł mi się tak drapać że całom brode sobie wystrugał:watpliwy: i do tego szczekacza nie mogę nauczyć chodzić :( ,eh. Jednak licze na jego dobry chumor jak było w Jeleniej Górze bo wtedy wspaniale szedł i się prezentował:loveu: Może się znowu w Rzeszowie spotkamy? [quote name='dysia-u']ooo ktoś tu widzę poruszył swędzący temat :p moja też się drapie. Za uszami i na szyi odkryłam ze 4 krostki.:p Co to jest? Cześć Uleczko :loveu: Może coś ją dziabło :shake: I znowu znikamy na troszkę :eviltong: Jedziemy z mężusiem do Wilna na kilka dni Quote
ladyyork Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dysia-u napisał(a):ooo ktoś tu widzę poruszył swędzący temat :p moja też się drapie. Za uszami i na szyi odkryłam ze 4 krostki.:p Co to jest? Ja odkryłam za sprawą Esti że moje się drapią po kurczaku jak przestałam im dawać przez 4 dni to z drapaniem już było ok,ale mój TŻ:angryy: wczoraj chciał pieskom dogodzić i dał im kawałek kurczaka po południu ,a wieczorem chciały juz wścieku dostać tak się drapały:angryy: przecież w te kurczaki tyle hormonów, chemi pakują że szok Quote
Recommended Posts