tigrunia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pogratulować przyszłam :loveu: :loveu: Palomka to super laska .. lubię taki typ :loveu: Zdjęcia super.. szkoda, że nie pojechałam :-( Quote
dysia-u Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Iwonka wpadnij do nas :lol: czekają życzenia świąteczne:loveu: Quote
slawi Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 tigrunia napisał(a):Pogratulować przyszłam :loveu: :loveu: Palomka to super laska .. lubię taki typ :loveu: Zdjęcia super.. szkoda, że nie pojechałam :-( Dzięki za gratki :lol:, cieszę się że Palomka się podoba :loveu: i pewnie,że szkoda, że Cię nie było :shake: Quote
slawi Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='dysia-u']Iwonka wpadnij do nas :lol: czekają życzenia świąteczne:loveu: Już lecę U nas dzisiaj mała uroczystość - obchodzimy 21 rocznicę ślubu :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 PRZYSZLIŚMY SIĘ PRZYWITAĆ I PĘDZIMY DALEJ:calus: (GRATULUJE OCZKA);) Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. ORAZ DUŻO SZCZĘŚCIA Z OKAZJI TEJ PIĘKNEJ ROCZNICY A TAKŻE JESZCZE WIELU WIELU WSPÓLNIE SPĘDZONYCH LAT W MIŁOŚCI Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ◊............,-.,-. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Z okazji Wielkiej Nocy - miłości mocy. Jajka smacznego, tyłeczka mokrego. Smacznej babeczki, dwa litry wódeczki. Słodkiego baranka, imprezy do ranka. ŻYCZYMY WAM PIĘKNYCH ŚWIĄT W I E L K A N O C N Y C H !!! Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='slawi']Już lecę U nas dzisiaj mała uroczystość - obchodzimy 21 rocznicę ślubu :loveu::loveu::loveu: ojoj to cudnie:loveu: my mamy 17 ale ten czas szybko leci , aż mi żal że za szybko Quote
ladyyork Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='dysia-u']ojoj to cudnie:loveu: my mamy 17 ale ten czas szybko leci , aż mi żal że za szybko Żartujesz macie 17 rocznice, ja z męzem w tym roku również mamy 17 rocznice:loveu: slawi więcej zdjęć Palomki proszę;) Quote
slawi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='ewa2909']Oj długo Iwonko świętujesz:mad::mad::mad: jestem u Ciebie na imprezie Quote
ewa2909 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cześć światowa kobieto :multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cześć Iwonko :lol: wracaj , za długo cię nie ma Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
slawi Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Już jestem :lol:, i witam wszystkich słonecznie :loveu: szkolenie było bardzo owocne, w pięknym Beskidzie Żywieckim, pogoda cudna aż szkoda było siedzieć na zajęciach , ale po zajęciach... no i na drugi dzień... i była też wycieczka do Żywca . Dzisiaj u nas święto, Palomka nasze słoneczko, kończy rok :multi: Zapraszamy wszystkich na urodzinowy tort no i dla tych którzy mogą - piwko co przytachałam z Żywca (chociaż w sklepie jest takie samo :evil_lol:) Wszystkiego najlepszego Lusieczko , długiego dobrego życia z nami Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Myślałm że będe pierwsza z życzeniami a tu pani mnie wyprzedziła:mad::mad::mad: PALOMKO WSZSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.WIELU SUKCESÓW WYSTAWOWYCH.ABY PAŃSTWO BARDZO MOCNO KOCHALI I DUŻO SMAKOŁYKÓW KUPOWALI. ZDROWECZKA,ZDRÓWECZKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWECZKA:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ... :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 :laola::laola: Wszystkiego naj naj dla Palomki!!! :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dużo czułości i sereczności dla jubilatki :loveu::loveu::loveu: Tak sobie teraz myślę że nasza jest z nami już 2,5 roku i nie mogę uwierzyć kiedy ten czas tak szybko zleciał :shake: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Sto lat, Sto lat niech żyje śliczna Palomka nam:laola::new-bday::BIG::tort::Rose::Rose::Rose: Quote
laurin Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Przyszłam się przywitać:loveu: I złożyć spóźnione Naj Naj Naj dla Palomki:loveu: Quote
Recommended Posts