slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 dysia-u napisał(a):obie dzielne i ładne dziewczynki hi hi:loveu: miodzio na serce :loveu: Uluś ale jeszcze trochę pochwał i z dumy spuchnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i.......:huh: jam niezwyczajna :oops::oops::oops: Quote
dysia-u Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 obie dzielne i ładne dziewczynki hi hi:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 slawi napisał(a):Paulinko Hodowla jest z okolic Lublina, ale mama (prawdopodobnie bo jeszcze nie mam rodowodu) i tata Palomki są to pieski z Bakaratu. No to troszkę daleko ode mnie:-( Ona jest taka śliczna:loveu: A w niedzielę na wystawie wyglądała cudownie:loveu: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 slawi napisał(a):miodzio na serce :loveu: Uluś ale jeszcze trochę pochwał i z dumy spuchnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i.......:huh: jam niezwyczajna :oops::oops::oops: no to musisz się przyzwyczaić bo to pewnie początek sukcesów :loveu: Palomka jest śliczna to kariera stoi przed nią otworem. Już na samym początku pisałam ci że tym bardziej trzymam kciuki bo kiedy zaczęłaś opowiadać o przygotowaniach zrobiło mi się szkoda że to nie będzie mi dane. Mejsi nie ma rodowodu a na drugiego yorusia rodzina nie przystanie :shake: Gdybym 2 lata temu poznała grono na dg kupiłabym pewnie suczke z rodowodem. Na szczęscie moja sunia ma tyle uroku że wszyscy za nią przepadamy.:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dysia-u napisał(a): Gdybym 2 lata temu poznała grono na dg kupiłabym pewnie suczke z rodowodem. Na szczęscie moja sunia ma tyle uroku że wszyscy za nią przepadamy.:loveu: Zgadzam się z tobą;) Ale i tak cieszę się że mam Kati:multi: Nie mogłoby być inaczej:loveu: I już namawiam na drugiego yorka, ale tym razem wystawowego z rodowodem:loveu: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Paulinko trzymam kciuki żeby ci się to udało :loveu: bo u mnie ten numer nie przejdzie :shake: . Quote
dysia-u Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witamy się cieplutko choć słońce nie zaszczyca nas swoją obecnością :shake: a wieje tak że głowe chce urwać:roll: Quote
Aurunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja czekam na zdjęcia Palomki w papilotach i ubranku :loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dysia-u napisał(a):Paulinko trzymam kciuki żeby ci się to udało :loveu: bo u mnie ten numer nie przejdzie :shake: . Dzięki Ula:loveu: Cześć:bye: Co tam u was??? BO u nas piękne słoneczko od rana, niebieskie niebo bez żadnej chmurki:multi: Tylko że wiatr taki że szkoda gadać:shake: Quote
slawi Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki Ula:loveu: Cześć:bye: Co tam u was??? BO u nas piękne słoneczko od rana, niebieskie niebo bez żadnej chmurki:multi: Tylko że wiatr taki że szkoda gadać:shake: U nas zawieje i zamieci, zanim doszłam do pracy wyglądałam jak bałwan :shake:, cały czas miecie brrr... gdzie ta wiosna :-x Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 slawi napisał(a):U nas zawieje i zamieci, zanim doszłam do pracy wyglądałam jak bałwan :shake:, cały czas miecie brrr... gdzie ta wiosna :-x Cze Iwonus:loveu::loveu::loveu: Oj tam,wiosny Ci sie zachciewa.A wiosna to się panience nie podoba.:evil_lol: Quote
ladyyork Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Witajcie:loveu: ,wpadłam zobaczyć co się dzeje,ale tutaj tak samo jak u mnie, zimno i mokro:placz:mogła by już ta wiosna przyjść:angryy: Quote
slawi Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 ladyyork napisał(a):Witajcie:loveu: ,wpadłam zobaczyć co się dzeje,ale tutaj tak samo jak u mnie, zimno i mokro:placz:mogła by już ta wiosna przyjść:angryy: bardzo zimno i bardzo mokro :shake: ladyyork trzymamy kciuki jutro :loveu: Quote
ewa2909 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Znowu Cię ni ma:mad::mad::mad: Quote
slawi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Znowu Cię ni ma:mad::mad::mad: Cześć Ewciu:loveu: No ,tak długo mnie nie było bo w drodze powrotnej z Poznania w Łodzi się pogubiliśmy:evil_lol:, tak to jest jak się szuka skrótów. Wypatrywałam mocno czy gdzies Pańci z dwoma Yoreczkami :loveu:nie zobaczę , ale inne pieski były a yoreczków niet :shake::shake::shake:. Quote
***Paulina*** Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cześć:bye: Fajnie że już jesteś:multi: Będą fotki Palomki???:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 slawi napisał(a):Cześć Ewciu:loveu: No ,tak długo mnie nie było bo w drodze powrotnej z Poznania w Łodzi się pogubiliśmy:evil_lol:, tak to jest jak się szuka skrótów. Wypatrywałam mocno czy gdzies Pańci z dwoma Yoreczkami :loveu:nie zobaczę , ale inne pieski były a yoreczków niet :shake::shake::shake:. Była i jej już ni ma znowu:mad::mad::mad: Szkoda że ja w pracy w tym czasie byłam,bo takto moglibyście na jakąś kawke wstąpić:placz::placz::placz: Przyłańczam się do prośby Pauliny o foteczki;) Quote
dysia-u Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no nie daj się tak długo prosić :shake: pogoda feee to sobie osłodzimy ja ładnymi fotkami:multi: Quote
ewa2909 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :loveu:Cze Iwonuś:loveu: Gdie się znowu podziewasz:-o:-o:-o Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ewa2909 napisał(a)::loveu:Cze Iwonuś:loveu: Gdie się znowu podziewasz:-o:-o:-o szuka fotek hi hi :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :loveu::loveu:[SIZE=2]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA PALOMKI:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts