Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
obie dzielne i ładne dziewczynki hi hi:loveu:

miodzio na serce :loveu: Uluś
ale jeszcze trochę pochwał i z dumy spuchnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i.......:huh:
jam niezwyczajna :oops::oops::oops:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slawi napisał(a):
Paulinko
Hodowla jest z okolic Lublina, ale mama (prawdopodobnie bo jeszcze nie mam rodowodu) i tata Palomki są to pieski z Bakaratu.

No to troszkę daleko ode mnie:-(
Ona jest taka śliczna:loveu:
A w niedzielę na wystawie wyglądała cudownie:loveu:

Posted

slawi napisał(a):
miodzio na serce :loveu: Uluś
ale jeszcze trochę pochwał i z dumy spuchnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i.......:huh:
jam niezwyczajna :oops::oops::oops:

no to musisz się przyzwyczaić bo to pewnie początek sukcesów :loveu:
Palomka jest śliczna to kariera stoi przed nią otworem. Już na samym początku pisałam ci że tym bardziej trzymam kciuki bo kiedy zaczęłaś opowiadać o przygotowaniach zrobiło mi się szkoda że to nie będzie mi dane. Mejsi nie ma rodowodu a na drugiego yorusia rodzina nie przystanie :shake:
Gdybym 2 lata temu poznała grono na dg kupiłabym pewnie suczke z rodowodem. Na szczęscie moja sunia ma tyle uroku że wszyscy za nią przepadamy.:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):

Gdybym 2 lata temu poznała grono na dg kupiłabym pewnie suczke z rodowodem. Na szczęscie moja sunia ma tyle uroku że wszyscy za nią przepadamy.:loveu:

Zgadzam się z tobą;)
Ale i tak cieszę się że mam Kati:multi: Nie mogłoby być inaczej:loveu:
I już namawiam na drugiego yorka, ale tym razem wystawowego z rodowodem:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Paulinko trzymam kciuki żeby ci się to udało :loveu: bo u mnie ten numer nie przejdzie :shake: .

Dzięki Ula:loveu:

Cześć:bye:
Co tam u was??? BO u nas piękne słoneczko od rana, niebieskie niebo bez żadnej chmurki:multi: Tylko że wiatr taki że szkoda gadać:shake:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Dzięki Ula:loveu:

Cześć:bye:
Co tam u was??? BO u nas piękne słoneczko od rana, niebieskie niebo bez żadnej chmurki:multi: Tylko że wiatr taki że szkoda gadać:shake:

U nas zawieje i zamieci, zanim doszłam do pracy wyglądałam jak bałwan :shake:, cały czas miecie brrr...
gdzie ta wiosna :-x

Posted

slawi napisał(a):
U nas zawieje i zamieci, zanim doszłam do pracy wyglądałam jak bałwan :shake:, cały czas miecie brrr...
gdzie ta wiosna :-x

Cze Iwonus:loveu::loveu::loveu:
Oj tam,wiosny Ci sie zachciewa.A wiosna to się panience nie podoba.:evil_lol:

Posted

ladyyork napisał(a):
Witajcie:loveu: ,wpadłam zobaczyć co się dzeje,ale tutaj tak samo jak u mnie, zimno i mokro:placz:mogła by już ta wiosna przyjść:angryy:

bardzo zimno i bardzo mokro :shake:

ladyyork trzymamy kciuki jutro :loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Znowu Cię ni ma:mad::mad::mad:

Cześć Ewciu:loveu:
No ,tak długo mnie nie było bo w drodze powrotnej z Poznania w Łodzi się pogubiliśmy:evil_lol:, tak to jest jak się szuka skrótów.
Wypatrywałam mocno czy gdzies Pańci z dwoma Yoreczkami :loveu:nie zobaczę , ale inne pieski były a yoreczków niet :shake::shake::shake:.

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Ewciu:loveu:
No ,tak długo mnie nie było bo w drodze powrotnej z Poznania w Łodzi się pogubiliśmy:evil_lol:, tak to jest jak się szuka skrótów.
Wypatrywałam mocno czy gdzies Pańci z dwoma Yoreczkami :loveu:nie zobaczę , ale inne pieski były a yoreczków niet :shake::shake::shake:.

Była i jej już ni ma znowu:mad::mad::mad:
Szkoda że ja w pracy w tym czasie byłam,bo takto moglibyście na jakąś kawke wstąpić:placz::placz::placz:
Przyłańczam się do prośby Pauliny o foteczki;)