***Paulina*** Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Daj chociaż jedną fotkę, bo do jutra nie wytrzymamy:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 slawi napisał(a):Wyjątkowo było skuteczne to trzymanie kciuków :lol::multi:, Dzięki Aduś :loveu: A siostra jest bardzo podobna,troszkę tylko jaśniejsza i drobniejsza. Iwonko czyżbym przegapiła jakąś wystawe u Ciebie?:oops::oops::oops: Przepraszam nawet kciukasów nie trzymałam:oops::oops::oops: Pisz szybciutko jak było.Może jakieś focie masz?????:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 slawi napisał(a):Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:. No to WIELKIE GRATULACJE DLA PALOMKI:loveu::loveu::loveu: Czekam na focie i nie mogę się już doczekać.:multi: A jak siostrzyczce poszło?????? Quote
Aurunia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Super wam poszło oby tak dalie WIELKIE GRATULACJE ! Bardzo się cieszę że w waszego sukcesu! I nie mogę się doczekać poznania Palomki w NDM. To już wiem dlaczego nikt do nas na zdjęcia Zahi nie przychodzi jak tu takie wieści. Czekam na zdjęcia ślicznotki. Quote
tigrunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 slawi napisał(a):Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gratuluję :loveu::klacz: No to co, Opijamy sukces Palomki? :drink1: :evil_lol: Pewnie do Grudziądza ani do Inowrocławia się nie wybieracie ? :-( Czekam z niecierpliwością na fotki :loveu: Quote
ladyyork Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 slawi napisał(a):Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:. Gratulacje dla Palomki i oczywiście dla ciebie Slawi bo wszyscy chyba zapomnieli o tobie a tobie przecież też się gratulacje należą ,za cierpliwość i miłośc która wkładasz w układanie małej. Jeszcze raz gratulacje dla was i życze dalszych sukcesów;) Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Wszystkim dziękuję za gratulacje :lol:. Ogromną satysfakcją była już dla mnie ocena doskonała, a trzecia lokata to jest super niespodzianka. Warunki na hali w Jarosławiu były dość trudne.Yorki bardzo długo oczekiwały na oceny, na hali było bardzo zimno :shake:,na dość małej powierzchni sporo psów a do tego jeszcze tłum widzów na plecach :shake::shake::shake:. Sędzia bardzo skrupulatny i dokładny, cały czas skupiony, komunikacja na migi :evil_lol:. zdjęcia takiej sobie jakości, niestety aparat do kasacji:shake: cdn... Quote
tigrunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/4320/p1050646.jpg Przepiękna jest :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ode mnie też ogromne gratulacje :multi: Fotki prześliczne, Palomaka pięknie przygotowana, więc nic dziwnego, ze sie spodobała. Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 cd Jarosław suczki młodzież suczki - pośrednia reszta zdjęć bardzo podłej jakości :shake: Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ewa2909 napisał(a):No to WIELKIE GRATULACJE DLA PALOMKI:loveu::loveu::loveu: Czekam na focie i nie mogę się już doczekać.:multi: A jak siostrzyczce poszło?????? Dzięki za gratki Ewciu :loveu: siostrzyczka bdb Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 tigrunia napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gratuluję :loveu::klacz: No to co, Opijamy sukces Palomki? :drink1: :evil_lol: Pewnie do Grudziądza ani do Inowrocławia się nie wybieracie ? :-( Czekam z niecierpliwością na fotki :loveu: opijamy :beerchug:, miałaś rację,że wystawy wciągają :evil_lol: trzeba się cieszyć tą chwilą bo nie wiadomo jak szybko się powtórzy, w NDM może być znów bdb (to też dobrze) Grudziądz i Inowrocław troszkę za daleko :shake: Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ladyyork napisał(a):Gratulacje dla Palomki i oczywiście dla ciebie Slawi bo wszyscy chyba zapomnieli o tobie a tobie przecież też się gratulacje należą ,za cierpliwość i miłośc która wkładasz w układanie małej. Jeszcze raz gratulacje dla was i życze dalszych sukcesów;) Bardzo Ci dziękuję Lady, Palomka rzeczywiście robi postępy :multi:, a widziałaś jak miałam z nią ciężko w Rzeszowie :shake:. Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ode mnie też ogromne gratulacje :multi: Fotki prześliczne, Palomaka pięknie przygotowana, więc nic dziwnego, ze sie spodobała. Dzięki Zuza Niestety to nie do końca moja zasługa :oops: koczka zrobiła Luśce bardzo miła Pani, która wystawiała pieska, aż żal go było rozczesywać. Quote
Katie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ale ma przepiekny wlos Palomka;) sliczna jest ;) Quote
tigrunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 slawi napisał(a):opijamy :beerchug:, miałaś rację,że wystawy wciągają :evil_lol: trzeba się cieszyć tą chwilą bo nie wiadomo jak szybko się powtórzy, w NDM może być znów bdb (to też dobrze) Grudziądz i Inowrocław troszkę za daleko :shake: A widzisz.. ja już się nie mogę doczekać Grudziądza i Ino :loveu: A tym bardziej jak się ma psa dobrze rokującego to już w ogóle z przyjemnością się jeździ :loveu: Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Aurunia']Super wam poszło oby tak dalie WIELKIE GRATULACJE ! Bardzo się cieszę że w waszego sukcesu! I nie mogę się doczekać poznania Palomki w NDM. To już wiem dlaczego nikt do nas na zdjęcia Zahi nie przychodzi jak tu takie wieści. Czekam na zdjęcia ślicznotki. Dziękuję Aduś:loveu::loveu::loveu: Starałam się tak jak uczyłaś. A Zahirki zdjęcia oglądałam są śliczne :loveu: Quote
Aurunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja miałam nadzieje że koczek to twoja robota ;) Palomta jest śliczna. I ładnie się prezentowała :loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać NDM. Ile ona ma miesięcy?? Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Aurunia napisał(a):A ja miałam nadzieje że koczek to twoja robota ;) Palomta jest śliczna. I ładnie się prezentowała :loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać NDM. Ile ona ma miesięcy?? Z koczkiem jest ciężko, nawet ta pani miała kłopot bo Palomka ma bardzo delikatny włos i jak to określiła "nie chce się kołtunić" przy tapirowaniu. Ale i tak był super :lol:. Palomka ma 10,5 miesiąca. Quote
ewa2909 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 CZEŚĆ IWONUŚ:loveu::loveu::loveu: ALE Z PALOMKI JEST PIĘKNOŚĆ:multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jejku:loveu::crazyeye::loveu: Ja nie wiedziałam że ona jest taka cudowna:loveu::loveu::loveu: Nie dziwię się że zajęła trzecie miejsce, należało jej się i tobie też:loveu: Quote
ewa2909 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jejku:loveu::crazyeye::loveu: Ja ni9e wiedziałam że ona jest taka cudowna:loveu::loveu::loveu: Nie dziwię się że zajęła trzecie miejsce, należało jej się i tobie też:loveu: Paulina bo Iwonka ją chowa przed nami a później sobie pieska z kąądś porzycza i mówi że to Palomka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Paulina bo Iwonka ją chowa przed nami a później sobie pieska z kąądś porzycza i mówi że to Palomka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie tak:evil_lol: A tak w ogóle z jakiej Palomka jest hodowli? Bardzo mi się podoba:loveu: Quote
iberia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wielkie GRATULACJE dla Palomki no i dla Ciebie!!!!! Widzę że w NDM będzie mocna dogomaniacka ekipa!!! Quote
slawi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 iberia napisał(a):Wielkie GRATULACJE dla Palomki no i dla Ciebie!!!!! Widzę że w NDM będzie mocna dogomaniacka ekipa!!! Iberia :loveu: bardzo dziękuję :lol: Paulinko Hodowla jest z okolic Lublina, ale mama (prawdopodobnie bo jeszcze nie mam rodowodu) i tata Palomki są to pieski z Bakaratu. Quote
Recommended Posts