Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteście takie kochane...
i niezawodne
dziękuję Wam za to ,że jesteście, że pamiętacie...

wczoraj było bardzo ciężko, długi zabieg i potem jeszcze komplikacje sercowe :shake:, dzisiaj już jest lepiej,z siostrą i tatą cały czas jesteśmy przy mamie na zmianę.

raczej nie wzruszam się łatwo ale jak zajrzałam do galerii i zobaczyłam wasze wpisy , to łzy same poleciały, a i na sercu tak cieplutko się zrobiło:loveu:

Posted

slawi napisał(a):
jesteście takie kochane...
i niezawodne
dziękuję Wam za to ,że jesteście, że pamiętacie...

wczoraj było bardzo ciężko, długi zabieg i potem jeszcze komplikacje sercowe :shake:, dzisiaj już jest lepiej,z siostrą i tatą cały czas jesteśmy przy mamie na zmianę.

raczej nie wzruszam się łatwo ale jak zajrzałam do galerii i zobaczyłam wasze wpisy , to łzy same poleciały, a i na sercu tak cieplutko się zrobiło:loveu:

Iwonuś cieszę się że operacja się powiodła.Teraz już będzie tylko lepiej.
Proszę życzyć mamusi dużo zdróweczka od zwariowanych dogomaniaczek.
A Ty Iwonuś trzymaj się cieplutko i nie poddawajcie się paskudnej chorobie:calus::buzi:

I tak powinno być Iwonko-wydaje mi się że nie jestesmy już tutaj tylko dlatego żeby pochwalic się swoimi siukami.Mi się wydaje że dobrze się czujemy w Swoim towarzystwie:loveu:I buziole Wam za to,bo człowiek może chociaż na moment oderwać się od codziennych kłopotów,których każdemu z nas napewno nie brakuje:loveu:.

Ale się rozpisałam:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
wiecie co, może to i sentymentalne ale jak włączam kompa to pierwsze sprawdzam co tam u moich kumpelek. Wydaje mi się że znamy się od dawna:loveu:

I ja też tak robie:evil_lol::eviltong:

Czześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:.
Mam nadzieje że jest z mamusią o niebo lepiej niż wczoraj.:calus:

Posted

Wpadłam na chwileczkę, ale tu już puściutko :shake:.
Dopiero wróciłam i jestem... padnięta. Z zabiegiem operacyjnym jest wszystko w porządku, ale mama ma straszne skoki ciśnienia - atmosfera szpitala jej nie służy :shake:.
w poniedziałek już zabieram mamę do domu.

a to dla was:

Posted

Ewciu nie mam żadnych nowych fotek :shake:, bo ostatnio dla Luśki miałam bardzo mało czasu.
Ale... poprawię się , chociaż zdjęcia robione moim aparatem tak wychodzą, że można zwątpić :placz:, bo chciałabym uchwycić Luśki szaleństwa a daje się robić tylko "kanapowe" zdjęcia :mad:.

Posted

slawi napisał(a):
Ewciu nie mam żadnych nowych fotek :shake:, bo ostatnio dla Luśki miałam bardzo mało czasu.
Ale... poprawię się , chociaż zdjęcia robione moim aparatem tak wychodzą, że można zwątpić :placz:, bo chciałabym uchwycić Luśki szaleństwa a daje się robić tylko "kanapowe" zdjęcia :mad:.

To siadaj na podłodze tak jak ja i fociuj,fociuj,fociuj.Napewno coś się z tego wybierze:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
To siadaj na podłodze tak jak ja i fociuj,fociuj,fociuj.Napewno coś się z tego wybierze:evil_lol:

Maże się wszystko strasznie:mad: , bo nie ma stabilizacji obrazu. Muszę zainwestować w aparacik, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać.

Posted

A telefonem nie daje rady:roll:???
To zrób chociaz jak jest grzeczna,Tylko tak żeby zobaczyć jak urosła i zarosła:evil_lol:.
Zadałam Ci u mnie pytanie ale powturze je tutaj-czy już dajesz Palomce royalka dla dorosłych????

A jednak u mnie odpowiedzialaś:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):

A jednak u mnie odpowiedzialaś:evil_lol:

bo latam po galeryjkach i czytam, czytam, czytam :multi: - tyle mnie z wami nie było