ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iwonuś przyszłam Cię przytulić:calus: Quote
dysia-u Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 cały czas trzymamy cię za ręke:loveu: Quote
slawi Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jesteście takie kochane... i niezawodne dziękuję Wam za to ,że jesteście, że pamiętacie... wczoraj było bardzo ciężko, długi zabieg i potem jeszcze komplikacje sercowe :shake:, dzisiaj już jest lepiej,z siostrą i tatą cały czas jesteśmy przy mamie na zmianę. raczej nie wzruszam się łatwo ale jak zajrzałam do galerii i zobaczyłam wasze wpisy , to łzy same poleciały, a i na sercu tak cieplutko się zrobiło:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 slawi napisał(a):jesteście takie kochane... i niezawodne dziękuję Wam za to ,że jesteście, że pamiętacie... wczoraj było bardzo ciężko, długi zabieg i potem jeszcze komplikacje sercowe :shake:, dzisiaj już jest lepiej,z siostrą i tatą cały czas jesteśmy przy mamie na zmianę. raczej nie wzruszam się łatwo ale jak zajrzałam do galerii i zobaczyłam wasze wpisy , to łzy same poleciały, a i na sercu tak cieplutko się zrobiło:loveu: Iwonuś cieszę się że operacja się powiodła.Teraz już będzie tylko lepiej. Proszę życzyć mamusi dużo zdróweczka od zwariowanych dogomaniaczek. A Ty Iwonuś trzymaj się cieplutko i nie poddawajcie się paskudnej chorobie:calus::buzi: I tak powinno być Iwonko-wydaje mi się że nie jestesmy już tutaj tylko dlatego żeby pochwalic się swoimi siukami.Mi się wydaje że dobrze się czujemy w Swoim towarzystwie:loveu:I buziole Wam za to,bo człowiek może chociaż na moment oderwać się od codziennych kłopotów,których każdemu z nas napewno nie brakuje:loveu:. Ale się rozpisałam:evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wiecie co, może to i sentymentalne ale jak włączam kompa to pierwsze sprawdzam co tam u moich kumpelek. Wydaje mi się że znamy się od dawna:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dysia-u napisał(a):wiecie co, może to i sentymentalne ale jak włączam kompa to pierwsze sprawdzam co tam u moich kumpelek. Wydaje mi się że znamy się od dawna:loveu: I ja też tak robie:evil_lol::eviltong: Czześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:. Mam nadzieje że jest z mamusią o niebo lepiej niż wczoraj.:calus: Quote
ewa2909 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 :calus:Iwonus przyszłam Cie odwiedzić i psytulić:calus: Quote
ewa2909 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Iwonuś daj znac jak z mama.:modla: Pozdrawiamy wikendowo:loveu: Quote
dysia-u Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Iwonka pusto bez ciebie. :-( Choć na chwilke zaglądnij i powiedz cześć:lol: Quote
slawi Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Wpadłam na chwileczkę, ale tu już puściutko :shake:. Dopiero wróciłam i jestem... padnięta. Z zabiegiem operacyjnym jest wszystko w porządku, ale mama ma straszne skoki ciśnienia - atmosfera szpitala jej nie służy :shake:. w poniedziałek już zabieram mamę do domu. a to dla was: Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hura:multi::multi::multi:,super że z mamcią wszystko już w porządku:multi::multi::multi: Dużo zdróweczka dla mamusi:loveu::loveu::loveu: Buziolki dla Ciebie:buzi: Quote
dysia-u Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 trzba być zdrowym żeby wytrzymć w szpitalu:roll: W domku szybciej wraca się do zdrówka:multi: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć Iwonuś:loveu: Jak mamusia w domku już?????? Cieplutkie pozdrowionka dlaCiebie i dla rodzinki.:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iwonuś daj znać jak u Was:loveu::loveu::loveu:Wejdź chociaż na chwileczke:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Iwonkaaaaaa słyszysz nas??? :loveu: wracaj , pusto bez ciebie:crazyeye: Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Iwonuś prosze choć o jedną foteczke Palomki.Tak dawno jej nie widziałam:modla::modla::modla: Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonuś prosze choć o jedną foteczke Palomki.Tak dawno jej nie widziałam:modla::modla::modla: Dołączam się gorąco do prośby:cool3: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ewciu nie mam żadnych nowych fotek :shake:, bo ostatnio dla Luśki miałam bardzo mało czasu. Ale... poprawię się , chociaż zdjęcia robione moim aparatem tak wychodzą, że można zwątpić :placz:, bo chciałabym uchwycić Luśki szaleństwa a daje się robić tylko "kanapowe" zdjęcia :mad:. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 slawi napisał(a):Ewciu nie mam żadnych nowych fotek :shake:, bo ostatnio dla Luśki miałam bardzo mało czasu. Ale... poprawię się , chociaż zdjęcia robione moim aparatem tak wychodzą, że można zwątpić :placz:, bo chciałabym uchwycić Luśki szaleństwa a daje się robić tylko "kanapowe" zdjęcia :mad:. To siadaj na podłodze tak jak ja i fociuj,fociuj,fociuj.Napewno coś się z tego wybierze:evil_lol: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):To siadaj na podłodze tak jak ja i fociuj,fociuj,fociuj.Napewno coś się z tego wybierze:evil_lol: Maże się wszystko strasznie:mad: , bo nie ma stabilizacji obrazu. Muszę zainwestować w aparacik, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać. Quote
ewa2909 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A telefonem nie daje rady:roll:??? To zrób chociaz jak jest grzeczna,Tylko tak żeby zobaczyć jak urosła i zarosła:evil_lol:. Zadałam Ci u mnie pytanie ale powturze je tutaj-czy już dajesz Palomce royalka dla dorosłych???? A jednak u mnie odpowiedzialaś:evil_lol: Quote
slawi Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a): A jednak u mnie odpowiedzialaś:evil_lol: bo latam po galeryjkach i czytam, czytam, czytam :multi: - tyle mnie z wami nie było Quote
dysia-u Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 oj długo długo :loveu: kiedy nadrobisz zaległości oh oh :roll: Quote
Recommended Posts