slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 zdjęcia z Rzeszowa, niestety jakość taka sobie :shake: młodzież suczki Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']Powiedz mi od której strony było pierwsze miejsce od pani w bieli czy od pani w czerwonym??[/quote] Ze zdjęć wychodzi że chyba od pani w bieli;) Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Powiedz mi od której strony było pierwsze miejsce od pani w bieli czy od pani w czerwonym?? Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ewa2909']Ze zdjęć wychodzi że chyba od pani w bieli;)[/quote] no włAŚNIE NIE JESTEM PEWNA Quote
slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']no włAŚNIE NIE JESTEM PEWNA[/quote] :lol: 1.pani w czerwonym, SUGAR BABY Bohemia Platina 2.? 3.MERCEDES Bluebell 4.OCEANIA Bakarat Quote
slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']a będą jeszcze jakieś zdjęcia ??[/quote] :shake::shake::shake: reszta jest na nic, albo nieostre albo poruszone, albo całkiem z daleka tak, że nic nie widać, albo od tyłu. Z mężem się prawie pokłóciłam :mad:,że taką fuszerkę odwalił. Za to obfotografował westy :mad::mad::mad:. Quote
dysia-u Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye: Iwonka, gratuluje i jestem pełna podziwu dla twojego zapału. Już się pewnie córcia nie ośmieli mówić że przezywasz jak mrówka...:shake: Jesteś na którymś ze zdjęć? Quote
ladyyork Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='dysia-u']pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye: Iwonka, gratuluje i jestem pełna podziwu dla twojego zapału. Już się pewnie córcia nie ośmieli mówić że przezywasz jak mrówka...:shake: Jesteś na którymś ze zdjęć?[/quote] jest ,jest , ja też:evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/678/img2123cx3.jpg nie , no pewnie że Ineczke poznaje ale Palomki w wersji wystawowej :crazyeye: jeszcze nie znam Quote
ladyyork Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='dysia-u']http://img25.imageshack.us/img25/678/img2123cx3.jpg nie , no pewnie że Ineczke poznaje ale Palomki w wersji wystawowej :crazyeye: jeszcze nie znam Zacznij liczyć do 4 od czerwonych pań:loveu:,czwórka to szczęśliwy nr. hi hi Quote
slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='dysia-u']pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye: Iwonka, gratuluje i jestem pełna podziwu dla twojego zapału. Już się pewnie córcia nie ośmieli mówić że przezywasz jak mrówka...:shake: Jesteś na którymś ze zdjęć?[/quote] Hm, ja też się dziwię, że mam taki zapał i czy to na pewno w normie :evil_lol:. Męża też powoli bierze i od wczoraj mówi do Luśki - mój ty championie ukochany :crazyeye:. Na wystawie się przekonał ,że to zajęcie dla całej rodziny.Że stoły, krzesła i inny dobytek ludzie ze sobą tachają i nikt się nie dziwi i że panowie wystawiający pieski z kokardkami to też norma. I nie uwierzysz spytał mnie czy nie powinniśmy Lusieczki do Przemyśla zgłosić, bo on może jechać :lol:. A na zdjęciach oczywiście jestem, dokładnie tak jak Lady mówi :evil_lol: Quote
slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Tu jest zdjęć z wystawy do chcenia :multi: http://maciekkr.fotosik.pl/albumy/584089.html Quote
Katie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ;);););) jeszcze raz gratuluje, wyslalam do Pani wiadomosc na PW;) Quote
slawi Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Katie'];);););) jeszcze raz gratuluje, wyslalam do Pani wiadomosc na PW;)[/quote] Tak, już ją odebrałam ;). - kokardkę kupiłam w sklepie internetowym yorkcentrum - co do pielęgnacji to niestety nie jestem w tej dziedzinie autorytetem :shake:, ponieważ sama jeszcze się uczę i nie odważę się jeszcze doradzać, ja używam kosmetyków EHASO szampon z olejkiem norkowym i odżywkę, nie papilotuję Palomki ale mam taki zamiar, bo inaczej nie zapuszczę jej długich włosków :lol:, kąpię ją co tydzień, codziennie czeszę (najpierw pryskam włoski roztworem vita oil z biogroomu) Quote
Katie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 dziekuje bardzo;) a mam jeszcze pytanie, co do tych kokardek, bo klikam na kokardki, a tam sa same zabawki, a jak biore artykuly wystawowe i kokardki, to juz zupelnie nic nie ma i nie wiem, co mam zrobic........ Quote
ewa2909 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Iwonko cio tam u Was??????????:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonko cio tam u Was??????????:loveu::loveu::loveu: kiepsko:shake:, mamę mam w szpitalu, będzie operacja Quote
ewa2909 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 slawi napisał(a):kiepsko:shake:, mamę mam w szpitalu, będzie operacja Coś ostatnio wis jakaś klątwa nad dogomaniaczkami:shake::shake::shake:. Trzymam mocno kciuki aby wsystko poszło dobrze.:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Coś ostatnio wis jakaś klątwa nad dogomaniaczkami:shake::shake::shake:. Trzymam mocno kciuki aby wsystko poszło dobrze.:loveu::loveu::loveu: Dzięki Ewuniu :loveu:, niestety to dość poważna sprawa, ale mam nadzieję ,że będzie tak jak piszesz - czyli wszystko dobrze. Quote
dysia-u Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Iwonko głowa do góry . Tam gdzie jest wielka miłośc zawsze zdarzają się cuda:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 :loveu::loveu:Przyszliśmy się przywitać Walentynkowo-serduszkowo:loveu::loveu::loveu: (Iwonuś jak mama):shake: Quote
Recommended Posts