Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aurunia']Powiedz mi od której strony było pierwsze miejsce od pani w bieli czy od pani w czerwonym??[/quote]
Ze zdjęć wychodzi że chyba od pani w bieli;)

Posted

[quote name='Aurunia']no włAŚNIE NIE JESTEM PEWNA[/quote]

:lol:
1.pani w czerwonym, SUGAR BABY Bohemia Platina
2.?
3.MERCEDES Bluebell
4.OCEANIA Bakarat

Posted

[quote name='Aurunia']a będą jeszcze jakieś zdjęcia ??[/quote]

:shake::shake::shake:
reszta jest na nic, albo nieostre albo poruszone, albo całkiem z daleka tak, że nic nie widać, albo od tyłu.
Z mężem się prawie pokłóciłam :mad:,że taką fuszerkę odwalił.
Za to obfotografował westy :mad::mad::mad:.

Posted

pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye:
Iwonka, gratuluje i jestem pełna podziwu dla twojego zapału. Już się pewnie córcia nie ośmieli mówić że przezywasz jak mrówka...:shake:
Jesteś na którymś ze zdjęć?

Posted

[quote name='dysia-u']pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye:
Iwonka, gratuluje i jestem pełna podziwu dla twojego zapału. Już się pewnie córcia nie ośmieli mówić że przezywasz jak mrówka...:shake:
Jesteś na którymś ze zdjęć?[/quote]
jest ,jest , ja też:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']pewnie z zazdrości to zrobił bo obie byłyście obfotografowane przez fanów:crazyeye:
Jesteś na którymś ze zdjęć?[/quote]

Hm, ja też się dziwię, że mam taki zapał i czy to na pewno w normie :evil_lol:.
Męża też powoli bierze i od wczoraj mówi do Luśki - mój ty championie ukochany :crazyeye:.
Na wystawie się przekonał ,że to zajęcie dla całej rodziny.Że stoły, krzesła i inny dobytek ludzie ze sobą tachają i nikt się nie dziwi i że panowie wystawiający pieski z kokardkami to też norma.
I nie uwierzysz spytał mnie czy nie powinniśmy Lusieczki do Przemyśla zgłosić, bo on może jechać :lol:.
A na zdjęciach oczywiście jestem, dokładnie tak jak Lady mówi :evil_lol:

Posted

[quote name='Katie'];);););) jeszcze raz gratuluje,

wyslalam do Pani wiadomosc na PW;)[/quote]

Tak, już ją odebrałam ;).
- kokardkę kupiłam w sklepie internetowym yorkcentrum
- co do pielęgnacji to niestety nie jestem w tej dziedzinie autorytetem :shake:, ponieważ sama jeszcze się uczę i nie odważę się jeszcze doradzać,

ja używam kosmetyków EHASO szampon z olejkiem norkowym i odżywkę,
nie papilotuję Palomki ale mam taki zamiar, bo inaczej nie zapuszczę jej długich włosków :lol:,
kąpię ją co tydzień, codziennie czeszę (najpierw pryskam włoski roztworem vita oil z biogroomu)

Posted

dziekuje bardzo;)
a mam jeszcze pytanie, co do tych kokardek, bo klikam na kokardki, a tam sa same zabawki, a jak biore artykuly wystawowe i kokardki, to juz zupelnie nic nie ma i nie wiem, co mam zrobic........

Posted

slawi napisał(a):
kiepsko:shake:, mamę mam w szpitalu, będzie operacja

Coś ostatnio wis jakaś klątwa nad dogomaniaczkami:shake::shake::shake:.
Trzymam mocno kciuki aby wsystko poszło dobrze.:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Coś ostatnio wis jakaś klątwa nad dogomaniaczkami:shake::shake::shake:.
Trzymam mocno kciuki aby wsystko poszło dobrze.:loveu::loveu::loveu:

Dzięki Ewuniu :loveu:, niestety to dość poważna sprawa, ale mam nadzieję ,że będzie tak jak piszesz - czyli wszystko dobrze.