dysia-u Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Iwonka myślami jesteśmy z wami :loveu: Odezwij sie koniecznie jak wrócicie. :lol: Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='dysia-u']Iwonka myślami jesteśmy z wami :loveu: Odezwij sie koniecznie jak wrócicie. :lol:[/quote] Pewnie będziemy czekać do wieczora:placz::placz::placz: Iwonuś wysłałam Ci PW Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No no no .. już pewnie ruszacie :multi: Powodzenia :loveu: Quote
Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: i czkam na wieści i obszerną fotorelację Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 My też trzymamy mocno kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: :loveu: :loveu::loveu: POWODZENIA:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No ja tez trzymam, ale niestety w domu. Quote
***Paulina*** Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć:bye: I co ja wam poszło??? Jaka ocena??? Już nie mogę się odczekać fotek wystawowych... Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ladyyork']Palomka jest códowna a jak jej poszło powie właścicielka:loveu:[/quote] Iwonko chodź chociaż na minutke i powiedz jak Wam poszło:modla::modla::modla: Quote
ladyyork Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Palomka jest códowna a jak jej poszło powie właścicielka:loveu: Quote
slawi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='ewa2909']Iwonko chodź chociaż na minutke i powiedz jak Wam poszło:modla::modla::modla:[/quote] Już jesteśmy. A jak poszło - oczywiście z przygodami :mad:. Droga zabrała troszkę więcej czasu niż planowaliśmy ( dlaczego tyle ludzi w sobotę rano się przemieszcza :angryy:). Wpadliśmy tuz przed 10.Ja oczywiście w lekkiej panice bo myślałam,że wystawianie piesków trwa znacznie krócej i na suczki się nie wyrobię. No ale oczywiście nie trwa to 15 minut ;). Do naszego wejścia: - zdążyłam odnaleźć Lady i Ineczkę :loveu:( jest w naturze jeszcze ładniejsza), Cessi też był i było go słychać :evil_lol: - Palomka dostała biegunki i nabrudziła u Lady (jeszcze raz przepraszam :oops:) pod stołem - trzeba było dupkę umyć bo kupa była wszędzie :crazyeye: - no to żegnaj piękny włosie :shake: - Luśka trzy razy psuła kucyka aż związałam trochę mocniej co później sędzina skomentowała "proszę pani to nie zdrowo" :lol: Ocena przebiegała troszkę inaczej niż sobie to wyobrażałam, nie było żadnego chodzenia w kółeczko, pieski po kolei szły najpierw na stół, potem parę kroków w przód i w tył. Na prawo odchodziły Yoraski zdecydowanie duże, mocno zbudowane i porządnie zarośniete - ocena doskonała Sędzina zdecydowanie preferowała duże mocne pieski, większe od Palomki a przecież ona ma prawie 3 kg. Drobniejsze, i w trakcie "zarastania" na lewo - ocena bdb My mamy bdb i całkiem przyzwoity opis, a najbardziej mnie ucieszył : bardzo dobry gatunkowo włos (chociaż na razie jeszcze skąpy) - miałam watpliwości co do jakości włosów Lusieczki. W samochodzie Luśka padła jak przecinek przespała całą drogę i śpi nadal - bidulka. I jestem dość zadowolona z jej zachowania ( poza biegunką) bo szykowałam się ,że będzie dużo gorzej , a momentami nawet troszkę współpracowała. Dziękujemy za wszystkie trzymane kciuki :loveu: bo pewnie dlatego nie wyleciałyśmy z ringu chociaż za Palomką cięgnął się leciutki smrodeczek :oops:i ocena jak dla mnie jest zadowalajaca. Quote
Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']Już jesteśmy. A jak poszło - oczywiście z przygodami :mad:. Droga zabrała troszkę więcej czasu niż planowaliśmy ( dlaczego tyle ludzi w sobotę rano się przemieszcza :angryy:). Wpadliśmy tuz przed 10.Ja oczywiście w lekkiej panice bo myślałam,że wystawianie piesków trwa znacznie krócej i na suczki się nie wyrobię. No ale oczywiście nie trwa to 15 minut ;). Do naszego wejścia: - zdążyłam odnaleźć Lady i Ineczkę :loveu:( jest w naturze jeszcze ładniejsza), Cessi też był i było go słychać :evil_lol: - Palomka dostała biegunki i nabrudziła u Lady (jeszcze raz przepraszam :oops:) pod stołem - trzeba było dupkę umyć bo kupa była wszędzie :crazyeye: - no to żegnaj piękny włosie :shake: - Luśka trzy razy psuła kucyka aż związałam trochę mocniej co później sędzina skomentowała "proszę pani to nie zdrowo" :lol: Ocena przebiegała troszkę inaczej niż sobie to wyobrażałam, nie było żadnego chodzenia w kółeczko, pieski po kolei szły najpierw na stół, potem parę kroków w przód i w tył. Na prawo odchodziły Yoraski zdecydowanie duże, mocno zbudowane i porządnie zarośniete - ocena doskonała Sędzina zdecydowanie preferowała duże mocne pieski, większe od Palomki a przecież ona ma prawie 3 kg. Drobniejsze, i w trakcie "zarastania" na lewo - ocena bdb My mamy bdb i całkiem przyzwoity opis, a najbardziej mnie ucieszył : bardzo dobry gatunkowo włos (chociaż na razie jeszcze skąpy) - miałam watpliwości co do jakości włosów Lusieczki. W samochodzie Luśka padła jak przecinek przespała całą drogę i śpi nadal - bidulka. I jestem dość zadowolona z jej zachowania ( poza biegunką) bo szykowałam się ,że będzie dużo gorzej , a momentami nawet troszkę współpracowała. Dziękujemy za wszystkie trzymane kciuki :loveu: bo pewnie dlatego nie wyleciałyśmy z ringu chociaż za Palomką cięgnął się leciutki smrodeczek :oops:i ocena jak dla mnie jest zadowalajaca.[/quote] Gratuluję :multi: Udany debiut ;) ocena jak na pierwszy raz super :loveu::loveu: A może jakieś zdjęcia Quote
slawi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aurunia']Gratuluję :multi: Udany debiut ;) ocena jak na pierwszy raz super :loveu::loveu: A może jakieś zdjęcia[/quote] Dziękuję :lol:, duża w tym Twoja zasługa :loveu: Zdjęcia będą tylko nie wiem kiedy bo pożyczyłam od siostry aparat, który niby miał być lepszy :mad: i za nic nie mogę zdjęć zgrać :shake:. Quote
***Paulina*** Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Times New Roman]Gratulacje!!![/FONT] Prosimy o fotki, dużo fotek... Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']Już jesteśmy. A jak poszło - oczywiście z przygodami :mad:. Droga zabrała troszkę więcej czasu niż planowaliśmy ( dlaczego tyle ludzi w sobotę rano się przemieszcza :angryy:). Wpadliśmy tuz przed 10.Ja oczywiście w lekkiej panice bo myślałam,że wystawianie piesków trwa znacznie krócej i na suczki się nie wyrobię. No ale oczywiście nie trwa to 15 minut ;). Do naszego wejścia: - zdążyłam odnaleźć Lady i Ineczkę :loveu:( jest w naturze jeszcze ładniejsza), Cessi też był i było go słychać :evil_lol: - Palomka dostała biegunki i nabrudziła u Lady (jeszcze raz przepraszam :oops:) pod stołem - trzeba było dupkę umyć bo kupa była wszędzie :crazyeye: - no to żegnaj piękny włosie :shake: - Luśka trzy razy psuła kucyka aż związałam trochę mocniej co później sędzina skomentowała "proszę pani to nie zdrowo" :lol: Ocena przebiegała troszkę inaczej niż sobie to wyobrażałam, nie było żadnego chodzenia w kółeczko, pieski po kolei szły najpierw na stół, potem parę kroków w przód i w tył. Na prawo odchodziły Yoraski zdecydowanie duże, mocno zbudowane i porządnie zarośniete - ocena doskonała Sędzina zdecydowanie preferowała duże mocne pieski, większe od Palomki a przecież ona ma prawie 3 kg. Drobniejsze, i w trakcie "zarastania" na lewo - ocena bdb My mamy bdb i całkiem przyzwoity opis, a najbardziej mnie ucieszył : bardzo dobry gatunkowo włos (chociaż na razie jeszcze skąpy) - miałam watpliwości co do jakości włosów Lusieczki. W samochodzie Luśka padła jak przecinek przespała całą drogę i śpi nadal - bidulka. I jestem dość zadowolona z jej zachowania ( poza biegunką) bo szykowałam się ,że będzie dużo gorzej , a momentami nawet troszkę współpracowała. Dziękujemy za wszystkie trzymane kciuki :loveu: bo pewnie dlatego nie wyleciałyśmy z ringu chociaż za Palomką cięgnął się leciutki smrodeczek :oops:i ocena jak dla mnie jest zadowalajaca.[/quote] Ale super Palomka wypadła:loveu::loveu::loveu: Na następnych będzie jeszcze lepiej. Pewnie i ją zjadały nerwy,jak zobaczyła taki harmider i tyle piesków. U nas niespodzianka Tosia odnalazł braciszek:multi::multi::multi: I chyba szykuje się jeszcze jedna:shake::shake::shake: Quote
slawi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='ewa2909']Ale super Palomka wypadła:loveu::loveu::loveu: Na następnych będzie jeszcze lepiej. Pewnie i ją zjadały nerwy,jak zobaczyła taki harmider i tyle piesków. U nas niespodzianka Tosia odnalazł braciszek:multi::multi::multi: I chyba szykuje się jeszcze jedna:shake::shake::shake:[/quote] Cześć Ewciu, przepraszam ale PW odczytałam dopiero teraz. Dzięki,że myślałaś o nas. Ale dlaczego taka :shake::shake::shake: niespodzianka ? Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']Cześć Ewciu, przepraszam ale PW odczytałam dopiero teraz. Dzięki,że myślałaś o nas. Ale dlaczego taka :shake::shake::shake: niespodzianka ?[/quote] Czekam aż sie potwierdzi.Jak tak to dam znać na PW. nic się nie stało,może się przyda na nastEpną wystawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jaka w tym mija zasługa :oops: z oceny trzeba się cieszyć bo sędziowie są rużni jeden lubi to a drugi tamto więc ... ;) Palomka podejrzewam że dostała biegunki z nerwów Aura chyba przez dwie pierwsze wystawy jak tylko weszła na wystawę to od razu się załatwiała. Ja ogólnie w dzień wystawy rano nie daje jeść aby nie było przykrych niespodzianek. a co do właosa to dobrze że super w gatunko ale nie stety trzeba się będzie zmobilizoawć i zacząć robić papiloty. Ty ją natłuszczasz?? Quote
ladyyork Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']Już jesteśmy. A jak poszło - oczywiście z przygodami :mad:. Droga zabrała troszkę więcej czasu niż planowaliśmy ( dlaczego tyle ludzi w sobotę rano się przemieszcza :angryy:). Wpadliśmy tuz przed 10.Ja oczywiście w lekkiej panice bo myślałam,że wystawianie piesków trwa znacznie krócej i na suczki się nie wyrobię. No ale oczywiście nie trwa to 15 minut ;). Do naszego wejścia: - zdążyłam odnaleźć Lady i Ineczkę :loveu:( jest w naturze jeszcze ładniejsza), Cessi też był i było go słychać :evil_lol: - Palomka dostała biegunki i nabrudziła u Lady (jeszcze raz przepraszam :oops:) pod stołem - trzeba było dupkę umyć bo kupa była wszędzie :crazyeye: - no to żegnaj piękny włosie :shake: - Luśka trzy razy psuła kucyka aż związałam trochę mocniej co później sędzina skomentowała "proszę pani to nie zdrowo" :lol: Ocena przebiegała troszkę inaczej niż sobie to wyobrażałam, nie było żadnego chodzenia w kółeczko, pieski po kolei szły najpierw na stół, potem parę kroków w przód i w tył. Na prawo odchodziły Yoraski zdecydowanie duże, mocno zbudowane i porządnie zarośniete - ocena doskonała Sędzina zdecydowanie preferowała duże mocne pieski, większe od Palomki a przecież ona ma prawie 3 kg. Drobniejsze, i w trakcie "zarastania" na lewo - ocena bdb My mamy bdb i całkiem przyzwoity opis, a najbardziej mnie ucieszył : bardzo dobry gatunkowo włos (chociaż na razie jeszcze skąpy) - miałam watpliwości co do jakości włosów Lusieczki. W samochodzie Luśka padła jak przecinek przespała całą drogę i śpi nadal - bidulka. I jestem dość zadowolona z jej zachowania ( poza biegunką) bo szykowałam się ,że będzie dużo gorzej , a momentami nawet troszkę współpracowała. Dziękujemy za wszystkie trzymane kciuki :loveu: bo pewnie dlatego nie wyleciałyśmy z ringu chociaż za Palomką cięgnął się leciutki smrodeczek :oops:i ocena jak dla mnie jest zadowalajaca.[/quote] To nie za Palomką ciągnoł się smrodek tylko za Ineczką:evil_lol: bo ona też ze stresa biegunke dostała i to w niezbyt dobrej sytuacji:angryy:.Co do Palomki nie przepraszaj ,jak miała ci zrobić taki numer jak Inka mi to dobrze że się załątwiła na mate ,przecież po to ją przywiozłam . Ciesze się że ciebie poznałam i oczywiście Palomke jest códowna:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja też gratuluje, jak na debuicik to bardzo dobrze, a jak widać, ocena zależy tez od tego jaki typ preferuje sędzia, wiec nie ma się co martwić, bo ile sędziów tyle różnych typów. To gdzie następna wystawka:evil_lol: Quote
slawi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aurunia']Jaka w tym mija zasługa :oops: z oceny trzeba się cieszyć bo sędziowie są rużni jeden lubi to a drugi tamto więc ... ;) Palomka podejrzewam że dostała biegunki z nerwów Aura chyba przez dwie pierwsze wystawy jak tylko weszła na wystawę to od razu się załatwiała. Ja ogólnie w dzień wystawy rano nie daje jeść aby nie było przykrych niespodzianek. a co do właosa to dobrze że super w gatunko ale nie stety trzeba się będzie zmobilizoawć i zacząć robić papiloty. Ty ją natłuszczasz??[/quote] vita oil po kąpieli używam i włos jest taki tłustawy, to się nadaje też do papilotów? Quote
Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']vita oil po kąpieli używam i włos jest taki tłustawy, to się nadaje też do papilotów?[/quote] Może być jako podkład do papilotów Aura jak od 4 do połowy 6 stosowałam to a potem przerzuciłam się na olej plamowy. Ale z tego co pamiętam to nadaję się pod papiloty. Czkamy na zdjęcia :loveu: Quote
slawi Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']Witamy! Naprawdę warto papilotować już widzę tego zalety. No właśnie Pańcia gdzie nowe zdjątka:mad::mad::mad:[/quote] Tak, wiem, że długiego włosa nie da się zapuścić bez papilotów.Pewnie niedługo zaczniemy - od pyszczka. A zdjątka nadal bezpieczne w aparacie :mad: siedzą. Jutro kupię w media marktcie czytnik uniwersalny i to podobno ma pomóc. Co mnie podkusiło wziąć ten aparat :angryy:, zdjęcia nie są wcale lepsze a kłopocik jest. Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy! Naprawdę warto papilotować już widzę tego zalety. No właśnie Pańcia gdzie nowe zdjątka:mad::mad::mad: Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='slawi']Tak, wiem, że długiego włosa nie da się zapuścić bez papilotów.Pewnie niedługo zaczniemy - od pyszczka. A zdjątka nadal bezpieczne w aparacie :mad: siedzą. Jutro kupię w media marktcie czytnik uniwersalny i to podobno ma pomóc. Co mnie podkusiło wziąć ten aparat :angryy:, zdjęcia nie są wcale lepsze a kłopocik jest.[/quote] To cierpliwie czekamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts