Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Mam pomysł :cool3: Iwonka ,a teraz Twoje zdjęcie. Znamy córe, znamy Palomke teraz kolej na.... zgadnij o kim myśle:razz:

Już niedługo.... w Rzeszowie skończy się moje "incognito" :lol::lol::lol: bo na foteczki pewnie się załapię razem z Palomką :lol:.

Posted

[quote name='Aurunia']Co tam u Palomki?? Jak przygotowania do wystawy??
A tak się szykujemy...
ciągle niestety pozycja prawie wystawowa

i prawie bombka :cool1:

A tak poza tym luzik ;)

i nareszcie odrobina śniegu :multi:

Posted

Śliczne foteczki.
Co do postawy to przednie łapki troszkę wyjeżdżają, a ja tylne odstawiłabym troszkę do tyłu, ale to już indywidualnie od upodobania zależy.
Bombeczka tez nieźle wychodzi, ja jeszcze nie potrafię.
Ale fajnie Palomka w tym kombinezoniku wygląda.

Posted

Faktycznie przednie łapki trochę do poprawy. Tył to już trzeba było zobaczyć na żywo. Ja preferuje mocniej kątowany tył. ale jakaś sędzina kiedyś zwruciła mi uwagę że suczka nie powinna mieć tak mocno kontowanego tyłu. A inny powiedział ze tył jest za mało skątowany. Co sędzia to obyczaj. Ja myślę że całkiem ładnie stoi oby tak dalej :thumbs: ja trzymam za was mocno kciuki:kciuki::kciuki: i nie mogę się doczekać kiedy spotkamy się na wystawie

Posted

slawi napisał(a):
No właśnie, Luśka się czasem przednimi łapami tak zapiera :mad:.

Aura też tak miała za młodu a teraz przednie nogi trzyma prosto. Ćwiczenia ćwiczenie i zaczeła normalnie stawiać (jak przesyłałm zdjęcia hodowcy to się dziwiła że tak łapy stawia dopiera jak ją sama ustawiła to zobaczyła że to nie takie proste :evil_lol: ale ćwiczenia dały rezultat) ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Śliczne foteczki.
Co do postawy to przednie łapki troszkę wyjeżdżają,

No właśnie, Luśka się czasem przednimi łapami tak zapiera :mad:.

Posted

Aurunia napisał(a):
Aura też tak miała za młodu a teraz przednie nogi trzyma prosto. Ćwiczenia ćwiczenie i zaczeła normalnie stawiać (jak przesyłałm zdjęcia hodowcy to się dziwiła że tak łapy stawia dopiera jak ją sama ustawiła to zobaczyła że to nie takie proste :evil_lol: ale ćwiczenia dały rezultat) ;)

Palomka czasem się trochę siłuje ze mną :mad:, ostatnio już trochę lepiej staje.
Woli jak jej głowę ręką podtrzymuje, za ringówką nie przepada, i głową kręci, najchętniej patrzy na mnie.
Pasuje jej stanie na podium, chętnie bym je ze sobą zabrała ale będzie trochę głupio jak tylko ja tak będę wystawiała :shake:

Posted

[quote name='slawi']Palomka czasem się trochę siłuje ze mną :mad:, ostatnio już trochę lepiej staje.
Woli jak jej głowę ręką podtrzymuje, za ringówką nie przepada, i głową kręci, najchętniej patrzy na mnie.
Pasuje jej stanie na podium, chętnie bym je ze sobą zabrała ale będzie trochę głupio jak tylko ja tak będę wystawiała :shake:[/quote]
Moja Ineczka to samo robi już nie mam siły do niej czasami:mad:

Posted

[quote name='ladyyork']Tak ciężko trenujecie przed wystawą że znikłaś całkowicie:loveu:[/quote]
:lol:
nie, byłam właśnie u hodowczyni Palomki.
Opowiedziała mi jak się odbywa wszystko po kolei na wystawie :roll:.
Pogadałyśmy sobie a Palomka poszalała z braciszkiem :loveu:.

Posted

[quote name='slawi']:lol:
nie, byłam właśnie u hodowczyni Palomki.
Opowiedziała mi jak się odbywa wszystko po kolei na wystawie :roll:.
Pogadałyśmy sobie a Palomka poszalała z braciszkiem :loveu:.[/quote]
Ale fajnie że też masz kontakt z hodowczynia.
My z hodowczynia Tośka tak się zaprzyjażniliśmy że przynajmiej 2 razy w miesiącu się spotykamy na kawce i ciachu:loveu:

Posted

[quote name='Katie']witam;)
sliczna sunia, co do pozycji, to mojego to prawie w ogole ustawic nie moge, ja mu lapy w jedna on w druga, najgorzej jest z przednimi, ehhhh......
gdzie mozna kupic takie kokardki????[/quote]

Zamierzasz wystawiać swojego pieska??;)

Jak ta przygotowania do jutrzejszego debiutu?? my trzymamy kciuki :kciuki::kciuki:
I czekamy na wieści i fotorelacje :loveu::loveu:

Posted

witam;)
sliczna sunia, co do pozycji, to mojego to prawie w ogole ustawic nie moge, ja mu lapy w jedna on w druga, najgorzej jest z przednimi, ehhhh......
gdzie mozna kupic takie kokardki????

Posted

[quote name='Aurunia']Zamierzasz wystawiać swojego pieska??;)

Jak ta przygotowania do jutrzejszego debiutu?? my trzymamy kciuki :kciuki::kciuki:
I czekamy na wieści i fotorelacje :loveu::loveu:[/quote]

Na szczęście w miarę spokojnie ;)
już jesteśmy po fryzjerze, uszka i łapki zrobione no i szykujemy się do jutrzejszej wyprawy,
o szóstej startujemy, mam nadzieję ,że przed dziewiąta dojedziemy do Rzeszowa

Pomyślcie o nas troszeczkę jutro cieplutko :loveu:

Posted

[quote name='slawi']Na szczęście w miarę spokojnie ;)
już jesteśmy po fryzjerze, uszka i łapki zrobione no i szykujemy się do jutrzejszej wyprawy,
o szóstej startujemy, mam nadzieję ,że przed dziewiąta dojedziemy do Rzeszowa

Pomyślcie o nas troszeczkę jutro cieplutko :loveu:[/quote]
Iwonuś ja już dzisiaj zaciskam kciuki będe je trzymać cały czas zaciśniete:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Życzymy powodzenia i udanego debiutu:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Katie'][quote name='Aurunia']Zamierzasz wystawiać swojego pieska??;)
jeszcze nie wiem dokladnie, ale raczej tak;)
to co z tymi kokardkami?[/quote]
Wejdź na ALLEGRO ubranka i kokardki,tam jest ich od wyboru do koloru:eviltong: