slawi Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ewa2909 napisał(a):Mój tyż niedobry gnom mały:mad::mad::mad: Nie chce jeść,muszeę stawiać młodszego syna przy jego misce żeby się z nim drażnił bo inaczej może i dwa dni nic nie jeść. I ochroniarz się z niego robi całą gęba.Wszedzie chodzi za mną krok w kok i tylko powarkuje jak ktoś się zbliza do mnie:shake: U nas tylko z jedzeniem odwrotny kłopot, bo zjada wszystko szybciutko i widać, że mogła by jeszcze drugie tyle. Miseczka tak wylizana,że nie trzeba jej myć. Czasami mam wrażenie ,że ją głodzę :shake:. Quote
ewa2909 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 slawi napisał(a):U nas tylko z jedzeniem odwrotny kłopot, bo zjada wszystko szybciutko i widać, że mogła by jeszcze drugie tyle. Miseczka tak wylizana,że nie trzeba jej myć. Czasami mam wrażenie ,że ją głodzę :shake:. Ja już chyba bym wolała mu ograniczać to jedzonko niż wciskać mu po pare ziarenek na siłe. Przez święta postanowiłam że zrobie im coś leprzego i ugotowałam im kurczaczka z kaszką manną i marcheweczką.Cieszyłam się że maluszek troszke poje a on pochlipał tylko troszke,a na drugi dzień to nawet dzioba w tym nie umaczał.Za to Aksa była w siódmym niebie:loveu::loveu::loveu:. Trzy dni pojadła leprze żarełko to teraz miske z suchotkami omija szerokim łukiem:mad: Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 slawi napisał(a)::oops: :oops: :oops: aparat ze świątecznymi zdjęciami został niestety w święta u siostry,dopiero pojutrze się z nią spotkam i wtedy będą zdjęcia :evil_lol: Ada powiedz mi do kiedy Aura rosła? Bo są z Palomką po jednym ojcu a moja rośnie nadal ,chociaż w święta skończyła 8 miesięcy. Niby wysmuklała, zadek :evil_lol: już ma chudziutki i łopatki się pokazały ale już mamy 26x26 cm. Czy Aura też tak długo rosła? Aura rosła do roku. Ona jest z większych yorków, ale mi się podoba :loveu::loveu:. Bo w ogóle to chciałam pierwszą większa ;). Palomka nie jest duża Quote
slawi Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Aurunia napisał(a):Aura rosła do roku. Ona jest z większych yorków, ale mi się podoba :loveu::loveu:. Bo w ogóle to chciałam pierwszą większa ;). Palomka nie jest duża Jak dla mnie może być spokojnie jeszcze większa :lol:.Dziwię się tylko, że jeszcze rośnie bo się naczytałam,że yorki rosną góra do 6 miesiąca. Dlatego pytam o Aurę :loveu:. Może wiesz czy tata naszych panienek był z tych większych Yorków? Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 slawi napisał(a):Jak dla mnie może być spokojnie jeszcze większa :lol:.Dziwię się tylko, że jeszcze rośnie bo się naczytałam,że yorki rosną góra do 6 miesiąca. Dlatego pytam o Aurę :loveu:. Może wiesz czy tata naszych panienek był z tych większych Yorków? rozmawiałam z Panią Anią o tacie naszych panienek przy odbiorze Zahirki. wydawało mi się zawsze ze jest on z większych yorków a waży 2,4 kg. Suczki rosna zazwyczaj do pierwszej cieczki, ale zdaża się że dłużej. Każdy york kończy wzrost indywidualnie. Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zajrzalam na ta 37 stronke ze zdjeciami i powiem Ci ze przepiekna ta Twoja sunka!! :) Quote
slawi Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 naimax napisał(a):Zajrzalam na ta 37 stronke ze zdjeciami i powiem Ci ze przepiekna ta Twoja sunka!! :) Dzięki :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I WIELU SUKCESÓW WYSTAWOWYCH:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Aurunia napisał(a):A może jakaś fotka w nowym roku :razz: Jak tylko odzyskam aparat ;). Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 slawi napisał(a):Jak tylko odzyskam aparat ;). To chyba szybciej ja Ci swój bym podesłała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
slawi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 ewa2909 napisał(a):To chyba szybciej ja Ci swój bym podesłała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to ja chętna jestem :multi:, bo Twój lepsze zdjęcia robi.U mnie zdjęcia w ruchu prawie zawsze są rozmyte :placz:. Quote
kamila.m Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Całuski dla Palomki, by rosłą zdrowo i cieszyła swoją Pańcie:loveu: Quote
ladyyork Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A ja i tak o zdjęcia poprosze i to w biegu:mad::diabloti::mad::diabloti::mad::diabloti: Quote
ewa2909 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cześć Iwonko:loveu: Przyszłam tu z nadziejaże znajdę palomke a tu znowu jej nie ma:-(:-(:-( Niedobra pancio kiedy będą zdjęcia???????:mad::mad::mad:Jutro już 5 styczen,zaraz będzie 2 miesiące jk jej nie widzimy:mad: Quote
slawi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonko:loveu: Przyszłam tu z nadziejaże znajdę palomke a tu znowu jej nie ma:-(:-(:-( Niedobra pancio kiedy będą zdjęcia???????:mad::mad::mad:Jutro już 5 styczen,zaraz będzie 2 miesiące jk jej nie widzimy:mad: Będą dzisiaj.....:p tylko musi wrócić młody i mi je wrzucić na kompa. Quote
ewa2909 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 slawi napisał(a):Będą dzisiaj.....:p tylko musi wrócić młody i mi je wrzucić na kompa. Oj to ni wiem czy uda mi sie dzisiaj obejrzećbo siedzę u córci na kompie bo mój odmówił posłuszeństwa.:shake:Wszystko sie sprzysiegło przeciwko mnie:shake:. Ja dzisiaj gościa miałam,koleżanka z tóra się nie widziałam 20 lat:multi:. Quote
tigrunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Laska rośnie :loveu: Cudną ma mordkę :mdleje: Quote
ewa2909 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale śliczniocha z nij rośnie:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://img523.imageshack.us/img523/3562/p1050060up7.jpg wow !!! ale cudna!! :crazyeye: piękny ma włos , mów tu zaraz co takiego specjalnego robisz żeby tak było?!:-o Quote
Aurunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Śliczna jest :loveu::loveu: A miało być zdjęcie w pozycji wystawowej :evil_lol: Quote
Recommended Posts