Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Mój tyż niedobry gnom mały:mad::mad::mad:
Nie chce jeść,muszeę stawiać młodszego syna przy jego misce żeby się z nim drażnił bo inaczej może i dwa dni nic nie jeść.
I ochroniarz się z niego robi całą gęba.Wszedzie chodzi za mną krok w kok i tylko powarkuje jak ktoś się zbliza do mnie:shake:

U nas tylko z jedzeniem odwrotny kłopot, bo zjada wszystko szybciutko i widać, że mogła by jeszcze drugie tyle.
Miseczka tak wylizana,że nie trzeba jej myć.
Czasami mam wrażenie ,że ją głodzę :shake:.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slawi napisał(a):
U nas tylko z jedzeniem odwrotny kłopot, bo zjada wszystko szybciutko i widać, że mogła by jeszcze drugie tyle.
Miseczka tak wylizana,że nie trzeba jej myć.
Czasami mam wrażenie ,że ją głodzę :shake:.

Ja już chyba bym wolała mu ograniczać to jedzonko niż wciskać mu po pare ziarenek na siłe.
Przez święta postanowiłam że zrobie im coś leprzego i ugotowałam im kurczaczka z kaszką manną i marcheweczką.Cieszyłam się że maluszek troszke poje a on pochlipał tylko troszke,a na drugi dzień to nawet dzioba w tym nie umaczał.Za to Aksa była w siódmym niebie:loveu::loveu::loveu:.
Trzy dni pojadła leprze żarełko to teraz miske z suchotkami omija szerokim łukiem:mad:

Posted

slawi napisał(a):
:oops: :oops: :oops:

aparat ze świątecznymi zdjęciami został niestety w święta u siostry,dopiero pojutrze się z nią spotkam i wtedy będą zdjęcia :evil_lol:

Ada powiedz mi do kiedy Aura rosła? Bo są z Palomką po jednym ojcu a moja rośnie nadal ,chociaż w święta skończyła 8 miesięcy. Niby wysmuklała, zadek :evil_lol: już ma chudziutki i łopatki się pokazały ale już mamy 26x26 cm. Czy Aura też tak długo rosła?

Aura rosła do roku. Ona jest z większych yorków, ale mi się podoba :loveu::loveu:. Bo w ogóle to chciałam pierwszą większa ;). Palomka nie jest duża

Posted

Aurunia napisał(a):
Aura rosła do roku. Ona jest z większych yorków, ale mi się podoba :loveu::loveu:. Bo w ogóle to chciałam pierwszą większa ;). Palomka nie jest duża

Jak dla mnie może być spokojnie jeszcze większa :lol:.Dziwię się tylko, że jeszcze rośnie bo się naczytałam,że yorki rosną góra do 6 miesiąca. Dlatego pytam o Aurę :loveu:.
Może wiesz czy tata naszych panienek był z tych większych Yorków?

Posted

slawi napisał(a):
Jak dla mnie może być spokojnie jeszcze większa :lol:.Dziwię się tylko, że jeszcze rośnie bo się naczytałam,że yorki rosną góra do 6 miesiąca. Dlatego pytam o Aurę :loveu:.
Może wiesz czy tata naszych panienek był z tych większych Yorków?

rozmawiałam z Panią Anią o tacie naszych panienek przy odbiorze Zahirki. wydawało mi się zawsze ze jest on z większych yorków a waży 2,4 kg.
Suczki rosna zazwyczaj do pierwszej cieczki, ale zdaża się że dłużej. Każdy york kończy wzrost indywidualnie.

Posted

ewa2909 napisał(a):
To chyba szybciej ja Ci swój bym podesłała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to ja chętna jestem :multi:, bo Twój lepsze zdjęcia robi.U mnie zdjęcia w ruchu prawie zawsze są rozmyte :placz:.

Posted

Cześć Iwonko:loveu:
Przyszłam tu z nadziejaże znajdę palomke a tu znowu jej nie ma:-(:-(:-(
Niedobra pancio kiedy będą zdjęcia???????:mad::mad::mad:Jutro już 5 styczen,zaraz będzie 2 miesiące jk jej nie widzimy:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonko:loveu:
Przyszłam tu z nadziejaże znajdę palomke a tu znowu jej nie ma:-(:-(:-(
Niedobra pancio kiedy będą zdjęcia???????:mad::mad::mad:Jutro już 5 styczen,zaraz będzie 2 miesiące jk jej nie widzimy:mad:

Będą dzisiaj.....:p
tylko musi wrócić młody i mi je wrzucić na kompa.

Posted

slawi napisał(a):
Będą dzisiaj.....:p
tylko musi wrócić młody i mi je wrzucić na kompa.

Oj to ni wiem czy uda mi sie dzisiaj obejrzećbo siedzę u córci na kompie bo mój odmówił posłuszeństwa.:shake:Wszystko sie sprzysiegło przeciwko mnie:shake:.
Ja dzisiaj gościa miałam,koleżanka z tóra się nie widziałam 20 lat:multi:.