Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

slawi napisał(a):
20 lat ciężkiej pracy ;).

Muszę uważać co piszę bo się okazało,że moje Kochanie :loveu:jak jest w pracy to czasem poczytuje galeryjki :mad:.

U mnie też tak jest jak ja w pracy.Dlatego na jakies niebezpieczne tematy wole pisać na cudzych galeryjkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja dopiero od czterech lat pracuje,ale niestety w soboty moja druga połówka pracuje.:cool3:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
I znowu się gdzieś podziała:mad:
OJ BUUUUUUUUUUUU:placz::placz::placz:

Do Uli poszłam bo tam wiosna :loveu: i nowe zdjęcia są :loveu:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tia.A światełko Ci się nie paliło:mad:

Bo było:
Mamusiu puść mnie do kompa na minutkę...
i po pół godzinie nadal nie mogłam oderwać młodego od klawiatury :mad:.

Posted

slawi napisał(a):
Bo było:
Mamusiu puść mnie do kompa na minutkę...
i po pół godzinie nadal nie mogłam oderwać młodego od klawiatury :mad:.

Teraz sie synkem nie wymiguj:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Teraz sie synkem nie wymiguj:mad:

Teraz to synek M-jak miłość ogląda :lol:. W ogóle to mi się rodzinka zazdrosna o dogo chyba zrobiła, z Palomą włącznie. Jak siadam do kompa to ona wskakuje na wersalkę i kocie dźwięki wydaje żeby zwrócić na siebie uwagę. Teraz też tak miauczy :mad:.

Posted

slawi napisał(a):
Teraz to synek M-jak miłość ogląda :lol:. W ogóle to mi się rodzinka zazdrosna o dogo chyba zrobiła, z Palomą włącznie. Jak siadam do kompa to ona wskakuje na wersalkę i kocie dźwięki wydaje żeby zwrócić na siebie uwagę. Teraz też tak miauczy :mad:.

Tosiu stoi przy krzesełku od kompa i też tak skiełczy jak by go cosik bolało,ale jak wezme na rączki to wszystkie bolączki od razu mu przechodzą:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tosiu stoi przy krzesełku od kompa i też tak skiełczy jak by go cosik bolało,ale jak wezme na rączki to wszystkie bolączki od razu mu przechodzą:mad:

Nie zwracam na nią uwagi a ona miauczy dalej, ciekawe ile wytrzyma :shake:.
Albo kiedy ja zmięknę :-(. Rodzinka mówi,że jestem dla niej podła i najlepiej żebym już od kompa sobie poszła i się pieskiem zajęła. Widziałaś jakie mają metody na przejęcie klawiatury:angryy:?

Posted

slawi napisał(a):
Nie zwracam na nią uwagi a ona miauczy dalej, ciekawe ile wytrzyma :shake:.
Albo kiedy ja zmięknę :-(. Rodzinka mówi,że jestem dla niej podła i najlepiej żebym już od kompa sobie poszła i się pieskiem zajęła. Widziałaś jakie mają metody na przejęcie klawiatury:angryy:?

Oh to niedobre plemniki:mad::mad::mad:
Iwonko być ywarda i się nie dawaj:evil_lol:

Posted

slawi napisał(a):
O proszę kto się zjawił :lol:
Witamy i pozdrawiamy :multi:

No wiesz święta się zbliżają i jak bądzie bałagan w domku to mikołaj do mnie nie przyjdzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak pozatym to coś ostatnio się troszenke zadomowiłam na naszej klasie.

Posted

ewa2909 napisał(a):
No wiesz święta się zbliżają i jak bądzie bałagan w domku to mikołaj do mnie nie przyjdzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak pozatym to coś ostatnio się troszenke zadomowiłam na naszej klasie.

Jak to :crazyeye:? Drugi raz Mikołaj? No przecież się nie należy dwa razy w roku :-o
U nas na wschodzie prezenty pod choinkę przynosi Gwiazdka :multi:.

Posted

slawi napisał(a):
Jak to :crazyeye:? Drugi raz Mikołaj? No przecież się nie należy dwa razy w roku :-o
U nas na wschodzie prezenty pod choinkę przynosi Gwiazdka :multi:.

Ano mikołaj:loveu:
U nas nie ma żadnej gwiazdki.:shake:

Posted

Witamy sie wikendowo i życzymy pięknej fryzurki
Ja byłam w zeszła soboote:eviltong:.
Musze iśc dzisiaj na rynek po jakiegoś prezenta bo w poniedziałe mężusio ma urodzinki.:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witamy sie wikendowo i życzymy pięknej fryzurki
Ja byłam w zeszła soboote:eviltong:.
Musze iśc dzisiaj na rynek po jakiegoś prezenta bo w poniedziałe mężusio ma urodzinki.:loveu:

Fryzurka jest, pasemka są blond na blondzie - czyli jestem chiba blondynka do kwadratu :evil_lol:.

Przy okazji fryzjera zaszłam do zoologika.Ponieważ dostałam kupon na Eukanubę chciałam kupić najpierw troszkę na próbę.
Popytałam troszkę o różne karmy, niestety najwięcej złego usłyszałam o Royalku, że ostatnio zła jakość, że dużo chemii itd...
Eukanuba ponoć trochę lepsza i bez konserwantów i barwników.
Sprzedawca najlepiej wyrażał się o Nutro , że jest najzdrowsza i najbardziej naturalna.
Czy ją ktoś stosował???