ewa2909 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Z ręki to ona zje no ale przecież nie będę za nią biegać z karmą na ręce... Ja niestety Tośka dość często tak właśnie dokarmiam,albo przynosze jego miseczke o pokoju a on wtedy w towarzystwie sobie zajada swoje suchotki.:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witam panie dietetyczki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Wiecie , kiedy Mejsi "łapała" ciąże urojoną przez kilka dni nie ruszyła karmy. Ja chcąc ją ratować od śmierci głodowej gotowałam aromatyczne jedzonko z dodatkiem 9liwki.:angryy::angryy::angryy: Wsuwała aż trzeszczało a za kilka godzin rosły jej cycuchy i jeszcze bardziej objawy ciąży się nasilały. Widzicie jak jej dogodziłam :placz: A chciałam dobrze. Ale to już było:multi: Teraz tylko royal i czasem w niedziele kostka z gotowanego mięsa wołowego:lol: do zabawy .Od jutra wprowadzam karme dietetyczną bo żeberek nie widać a w zimie jest zdecydowanie mniej ruchu. A ziemniaków nigdy się nie tknęła, psy ponoć nie trawią skrobi:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja niestety Tośka dość często tak właśnie dokarmiam,albo przynosze jego miseczke o pokoju a on wtedy w towarzystwie sobie zajada swoje suchotki.:evil_lol: A może Kati miseczka nie odpowiada:roll: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A może Kati miseczka nie odpowiada:roll: jak to dobrze,że mnie większość tych kłopotów nie dotyczy przynajmniej na razie :cool3:. Zanim kupiłam Palomkę czytywałam sobie dogo.Tu jest sporo dobrych rad jak zapobiegać różnym kłopotom. Od początku pies dostawał o stałych porach, jak czasem nie dojadła, zabierałam miseczkę, opróżniałam i stała pusta aż do następnego karmienia :evil_lol:. I może to dlatego Palomka nigdy nie grymasi a może po prostu taki piesek nam się trafił ;). Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 I kilka nowych zdjęć. Takie miejsce na drzemkę Luśka sobie znalazła: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:ALE JESTEM SŁODKA:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mój Noddy tak czasem się wkopuje pod koc. Ale ona słodko wygląda i takie fajne minki robi. Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 I jeszcze kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru: Oj proszę w takiej chwili mnie nie pokazywać :mad:: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tu pięknie widać jakie ma dłuuuuuuuuugie włoski i jak sie pięknie wybarwia:loveu::loveu::loveu: Piękna mała dama:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='ewa2909']Tu pięknie widać jakie ma dłuuuuuuuuugie włoski i jak sie pięknie wybarwia:loveu::loveu::loveu: Piękna mała dama:loveu::loveu::loveu:http://img87.imageshack.us/img87/539/p1040865hy1.jpg Specjalnie to zdjęcie dałam żeby pokazać ,że się dosyć intensywnie wybarwia :evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Iwonko czy y caly czas używasz tej odżywki-poduszeczek?Jeżeli tak to ma śliczny włos po niej. Kiedy ją kąpałaś?Czy ona troszke natłuszcza włos? Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Iwonko czy y caly czas używasz tej odżywki-poduszeczek?Jeżeli tak to ma śliczny włos po niej. Kiedy ją kąpałaś?Czy ona troszke natłuszcza włos? Byłam dzisiaj u fryzjera.Powiedział,że te poduszeczki to bardzo dobry wybór i kazał sie ich trzymać. Dla włosa Palomy EHASO jest bardzo dobre. Nie puszy się, włos jest nawilżony ale nie tłusty i nie plącze się. Luśka wróciła z nową fryzurą :evil_lol:. Uszy ma tak ściągnięte,że prawie dotykają do siebie :evil_lol: - chyba o takie czesanie kitki Ci wcześniej chodziło ;)! Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://img87.imageshack.us/img87/539/p1040865hy1.jpg Cóż za włos filmowy??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pod tym kocykiem to same słodkości:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Byłam dzisiaj u fryzjera.Powiedział,że te poduszeczki to bardzo dobry wybór i kazał sie ich trzymać. Dla włosa Palomy EHASO jest bardzo dobre. Nie puszy się, włos jest nawilżony ale nie tłusty i nie plącze się. Luśka wróciła z nową fryzurą :evil_lol:. Uszy ma tak ściągnięte,że prawie dotykają do siebie :evil_lol: - chyba o takie czesanie kitki Ci wcześniej chodziło ;)! Nie bądz żyła pokaż Luśke po fryzjerze.Ja chyba też Tośka zapisze na podcięcie. Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='dysia-u']http://img87.imageshack.us/img87/539/p1040865hy1.jpg Cóż za włos filmowy??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pod tym kocykiem to same słodkości:loveu: Dzięki Ula czasem słodkości :loveu: ale częściej urwis :mad:, ona tylko tak niewinnie wygląda. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='dysia-u']http://img87.imageshack.us/img87/539/p1040865hy1.jpg Cóż za włos filmowy??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pod tym kocykiem to same słodkości:loveu: OOOOOOOOO!!!!!!!!! Kolezanka się pojawiła na dogo!!!!!!!!Gdzieś Ty była jak Cię nie było?????????????My się steskniłyśmy za Tobą:loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):OOOOOOOOO!!!!!!!!! Kolezanka się pojawiła na dogo!!!!!!!!Gdzieś Ty była jak Cię nie było?????????????My się steskniłyśmy za Tobą:loveu: Ula się pojawia w godzinach kiedy my pańszczyznę odrabiamy :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :eviltong: właśnie wam nabluzgałam że o mnie nie myślicie i nie odwiedzacie:eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong: właśnie wam nabluzgałam że o mnie nie myślicie i nie odwiedzacie:eviltong: Uważaj bo my jestesmy we dwie i Cie możemy zlinczowac??????????:eviltong: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Luśka po fryzjerze z dziwnym fryzem Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Właśnie o to mi chodziło,a czy ma zebrane troszke włosów z ucholków??????? Podcinałaś jej też włoski??????? Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 A tak "moje słodkości" :mad: próbowała uwolnić uszy I to by było po fryzurce...:mad: aniołeczek, nie :evil_lol:? Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Właśnie o to mi chodziło,a czy ma zebrane troszke włosów z ucholków??????? Podcinałaś jej też włoski??????? Ma mocno zebrane wszystkie włosy na linii między uszami. I wyrwane włosy ze środka uszu :shake:, chyba to nie było przyjemne, ale na szczęście trwało momencik. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Ma mocno zebrane wszystkie włosy na linii między uszami. I wyrwane włosy ze środka uszu :shake:, chyba to nie było przyjemne, ale na szczęście trwało momencik. Wydaje mi sie że aż tak mocno to nie ma potrzeby ściągać te włoski z uszu,chyba wystarczyło by zebranie troszke tych włosków.:shake: Quote
Recommended Posts