slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Agata_B napisał(a):No jasne! :) Przecież Palomka jest przecudowna:loveu: ten pysio i kolorki takie soczyste - nic tylko całować! :evil_lol::loveu: poćwiczcie trochę postawę wystawową ino ;) Ino ćwiczymy tą postawę ;) codziennie. Gorzej jest z chodzeniem na ringówce :shake: i przyzwyczajaniem do hałasu :-(. Łódź uwzględniamy oczywiście bo... jest względnie blisko :evil_lol: i może spotkamy tam Ewcię z psiurkami :evil_lol: HELP :shake: jak zrobić multicytat :-( nie umiem...no Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Ino ćwiczymy tą postawę ;) codziennie. Gorzej jest z chodzeniem na ringówce :shake: i przyzwyczajaniem do hałasu :-(. Łódź uwzględniamy oczywiście bo... jest względnie blisko :evil_lol: i może spotkamy tam Ewcię z psiurkami :evil_lol: HELP :shake: jak zrobić multicytat :-( nie umiem...no Ciesze sie ze Lodz uwzglednilas w Swoich planach. Napewno sie spotkamy,moe na jakas kawke wpadniesz do kolezanki z dogo.:loveu: Ja tyz nie umiem:shake: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 slawi napisał(a):Tak myślisz :crazyeye:? Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa. Pierwsza wystawa pewnie w marcu.Chyba,że skusimy się na Rzeszów w lutym. Palomka jest naprawdę ładna. Udała się hodowcom :razz: Fajnie jakbyś wstawiła zdjęcia w pozycji wystawowej ;) A wymiarki to jest wysokość w kłębie i długość grzbietu? Bo coś dużo mi się wydaje jak na 7 m-cy :roll: Kurde do kiedy Yorki rosną ? :hmmmm: A idziesz już po odbiór rodowodu do Związku? Bo przy odbiorze właśnie kierownik sekcji ogląda psiaka. Quote
Jagódka&Uzi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a): :roll: Kurde do kiedy Yorki rosną ? :hmmmm: Gdzieś tak do 8 miesiąca osiągają docelowe rozmiary. Quote
slawi Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a):Palomka jest naprawdę ładna. Udała się hodowcom :razz: Fajnie jakbyś wstawiła zdjęcia w pozycji wystawowej ;) A wymiarki to jest wysokość w kłębie i długość grzbietu? Bo coś dużo mi się wydaje jak na 7 m-cy :roll: Kurde do kiedy Yorki rosną ? :hmmmm: A idziesz już po odbiór rodowodu do Związku? Bo przy odbiorze właśnie kierownik sekcji ogląda psiaka. Jeszcze raz zmierzyłam i jest 25x25 ale ona tak ma już od miesiąca i tylko waga sie zmieniła. Jeszcze nie zapisałam się do związku, bo (na dogo tak się dokształciłam:evil_lol:) pod koniec roku się nie opłaca :evil_lol: jeżeli i tak jej dotąd nie wystawiałam (parę złotóweczek zostało w kieszeni). Podobno o taką ocenę mogę poprosić nawet jeżeli jeszcze nie jestem zapisana, tylko muszę wziąć ze sobą metrykę - no to spróbujemy ;). Zdjęcia w pozycji wystawowej, albo zbliżonej do takowej :evil_lol: postaram się zrobić. Quote
Aurunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A moich psów nikt ze związku nie oceniał :hmmmm: Dopiero sędzia na wystawie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 slawi napisał(a):Jeszcze raz zmierzyłam i jest 25x25 ale ona tak ma już od miesiąca i tylko waga sie zmieniła. Jeszcze nie zapisałam się do związku, bo (na dogo tak się dokształciłam:evil_lol:) pod koniec roku się nie opłaca :evil_lol: jeżeli i tak jej dotąd nie wystawiałam (parę złotóweczek zostało w kieszeni). Podobno o taką ocenę mogę poprosić nawet jeżeli jeszcze nie jestem zapisana, tylko muszę wziąć ze sobą metrykę - no to spróbujemy ;). Zdjęcia w pozycji wystawowej, albo zbliżonej do takowej :evil_lol: postaram się zrobić. No ja tez tak zrobiłam z Jess i z Buffy to samo - czekam do nowego roku z rodowodem :p W związku musiałby być kierownik sekcji ażeby ocenic Twojego psa bo jak jakiś pierwszy lepszy oceni to nie bedzie to adekwatna ocena :cool1: Czekam na foto :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 slawi napisał(a):Jeszcze raz zmierzyłam i jest 25x25 ale ona tak ma już od miesiąca i tylko waga sie zmieniła. Jeszcze nie zapisałam się do związku, bo (na dogo tak się dokształciłam:evil_lol:) pod koniec roku się nie opłaca :evil_lol: jeżeli i tak jej dotąd nie wystawiałam (parę złotóweczek zostało w kieszeni). Podobno o taką ocenę mogę poprosić nawet jeżeli jeszcze nie jestem zapisana, tylko muszę wziąć ze sobą metrykę - no to spróbujemy ;). Zdjęcia w pozycji wystawowej, albo zbliżonej do takowej :evil_lol: postaram się zrobić. Hej kobiet:mad:o nie męcz już tego psiaka tą pozycją wystawową:mad: wracaj na dogo bo Palomke zamęczysz:eviltong: Quote
slawi Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Hej kobiet:mad:o nie męcz już tego psiaka tą pozycją wystawową:mad: wracaj na dogo bo Palomke zamęczysz:eviltong: Już jestem :eviltong: Byłam dzisiaj w ZK, poprosiłam o ocenę Palomki. Było bardzo sympatycznie.Oceniał Luśkę kierownik a właściwie kierowniczka sekcji. Odbyło się wielkie macanko.No i jest wszystko bardzo OK :lol:. Tylko muszę ograniczyć Luśce jedzonko bo żeberka są trochę za mało wyczuwalne:evil_lol:,i nie powinna już przytyć (waży dzisiaj 2700g :crazyeye:). Mamy też przyjeżdżać na dyżury sekcji na socjalizację i macanko bo za bardzo się boi i no wystawie może się nie chcieć pokazać:mad:. I jeszcze byliśmy dzisiaj na szczepieniu wścieklizny. Ufff bardzo pracowite popołudnie mamy za sobą. Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 slawi napisał(a):Już jestem :eviltong: Byłam dzisiaj w ZK, poprosiłam o ocenę Palomki. Było bardzo sympatycznie.Oceniał Luśkę kierownik a właściwie kierowniczka sekcji. Odbyło się wielkie macanko.No i jest wszystko bardzo OK :lol:. Tylko muszę ograniczyć Luśce jedzonko bo żeberka są trochę za mało wyczuwalne:evil_lol:,i nie powinna już przytyć (waży dzisiaj 2700g :crazyeye:). Mamy też przyjeżdżać na dyżury sekcji na socjalizację i macanko bo za bardzo się boi i no wystawie może się nie chcieć pokazać:mad:. I jeszcze byliśmy dzisiaj na szczepieniu wścieklizny. Ufff bardzo pracowite popołudnie mamy za sobą. Gratulacje dla Palomki:loveu: Kochaniutka trzeba dać suni szlaban na lodówe.:eviltong: Co Tyy jej dajesz że tak dobrze wygląda?:evil_lol: My niestety chodzimy z Tośkiem już 2 dzień na zastrzyki,bo dorobił się zapalenia gardziołka,(bardzo mu smakował śnieg:mad:). I dobre wieści jajeczko się przemieszcza w dobrym kierunku. Ale niestety jak wyzdrowieje mamy przyjść umówić się na rwanie ząbków. Quote
slawi Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='ewa2909']Gratulacje dla Palomki:loveu: Kochaniutka trzeba dać suni szlaban na lodówe.:eviltong: Co Tyy jej dajesz że tak dobrze wygląda?:evil_lol: My niestety chodzimy z Tośkiem już 2 dzień na zastrzyki,bo dorobił się zapalenia gardziołka,(bardzo mu smakował śnieg:mad:). I dobre wieści jajeczko się przemieszcza w dobrym kierunku. Ale niestety jak wyzdrowieje mamy przyjść umówić się na rwanie ząbków. :evil_lol: Trzy razy dziennie royalek (łyżka) - teraz będzie tylko :evil_lol: dwa Raz w tygodniu żółteczko Dwa razy w tygodniu serek wiejski (łyżka) Dwa razy w tygodniu po łyżeczce oliwy z oliwek A możliwości ma dużo większe:mad:.Po zjedzeniu porcji jeszcze pustą miskę liże mało dziury nie zrobi :lol:. :loveu:GRATULACJE DLA TOFIKOWEGO JAJECZKA:loveu: niech trzyma kierunek Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='slawi']:evil_lol: Trzy razy dziennie royalek (łyżka) - teraz będzie tylko :evil_lol: dwa Raz w tygodniu żółteczko Dwa razy w tygodniu serek wiejski (łyżka) Dwa razy w tygodniu po łyżeczce oliwy z oliwek A możliwości ma dużo większe:mad:.Po zjedzeniu porcji jeszcze pustą miskę liże mało dziury nie zrobi :lol:. :loveu:GRATULACJE DLA TOFIKOWEGO JAJECZKA:loveu: niech trzyma kierunek O boziu Tosiu by miał to na trzy dni-ta suchą karme. Jajka nie chce wcale,syrka białego tyż no chyba ze taki dorobiony jak do naleśników albo do pierożków:mad:. Ale za to żółty mógłby jeść 5 razy dzinnie:eviltong: Oliwy nie dawałam.A na co to? Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 slawi napisał(a)::evil_lol: A możliwości ma dużo większe:mad:.Po zjedzeniu porcji jeszcze pustą miskę liże mało dziury nie zrobi :lol:. Jakbym widziała Mejsi. Kiedyś ucięła sobie drzemke koło miski . Moja też ma żeberka , a jakże tylko że niewyczuwalne wogóle. Z tym jej apetyciorem to siedem światów. Iwonko a kiedy pojawi się u ciebie banerek?:crazyeye: Chcemy banerka , chcemy banerka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
slawi Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='ewa2909'] Oliwy nie dawałam.A na co to? U nas w domu dużo sie tej oliwy używa, mam nadzieję,że pieskowi nie zaszkodzi. Czytałam gdzieś na dogo ogólnej,że sporo piesków ją dostaje. Palomka ją uwielbia, polewam troszkę oliwą karmę i mój piesek wtrynia aż się uszy trzęsą. A oliwa z oliwek ( z pierwszego tłoczenia) jest dobra na :evil_lol:: - obniżenie poziomu cholesterolu, zmniejsza ryzyko chorób serca i układu krążenia. - dobrze "robi" na układ nerwowy - zmniejsza ryzyko wystąpienia alergii - pomaga przy stwardnieniu tętnic, kamicy żółciowej, nieżycie i owrzodzeniu żołądka oraz w zaparciach - wpływa na wzrost kości - reguluje procesy trawienia - wyrównuje poziom cukru we krwi - spowalnia procesy starzenia :multi: Czyli tak ogólnie jest dobra dla zdrowotności ;) Quote
slawi Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 dysia-u napisał(a):Jakbym widziała Mejsi. Kiedyś ucięła sobie drzemke koło miski . Moja też ma żeberka , a jakże tylko że niewyczuwalne wogóle. Z tym jej apetyciorem to siedem światów. Iwonko a kiedy pojawi się u ciebie banerek?:crazyeye: Chcemy banerka , chcemy banerka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Też chcę, ale sama nie umiem :shake:. Może Dominika sie zlituje? Ale czy tu zagląda:placz:? Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :crazyeye: co ty już śpisz??/:shake: no z kim pogadam , Ewy też nie ma?!:placz: Ja też przeżywam zap.spojówek u Mejsi jak mrówka okres Quote
slawi Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: co ty już śpisz??/:shake: no z kim pogadam , Ewy też nie ma?!:placz: Ja też przeżywam zap.spojówek u Mejsi jak mrówka okres :roflt::roflt::roflt: :glaszcze: No już się tak nie martw.Ma dobre kropelki to jej szybko przejdzie. Quote
C&B Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):Też chcę, ale sama nie umiem :shake:. Może Dominika sie zlituje? Ale czy tu zagląda:placz:? Zlituje się , zlituje siię , tylko do kompa sie dostanę , bo teraz mam dwa , a tu nie chce go zagracać 5 programami:evil_lol: Daj fotki jakie byś chciała , zeby były na banerku .... ;) Quote
slawi Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dzięki :multi: Może coś z tych zdjęć, to kolorystycznie będzie pasowało do avatarka http://img517.imageshack.us/img517/4169/p1040511yh0.jpg http://img186.imageshack.us/img186/2954/p1040514lw8.jpg http://img512.imageshack.us/img512/3055/p1040603zk7.jpg Quote
slawi Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Domka_Czika']I coś jest Klik ,a banerek się pokaże bardzo ładny :loveu:, tylko instrukcję wstawiania poproszę taką dla blondynki :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):bardzo ładny :loveu:, tylko instrukcję wstawiania poproszę taką dla blondynki :evil_lol: Domki już nie ma nadogo więc wkleję ci tu jej instrukcję którą pisała Ewie: kopiuj banerek ;-) Wejdź w panel użytkownika ;-) Kliknij - Edytuj Sygnaturę ;-) W nowej karcie otwórz swoją galerię ;-) Skopiuj adres WWW galerii ;-) Wróć do karty z wklejonym już banerkiem ;-) Kliknij na niego ;-) Na górze będzie ikonka pod nazwą - dodaj hiper link czy coś takiego ;-) Kliknij na to ;-) I tam wklej adres obrazka ;-) Pamiętaj , żeby nie powtórzyć http/: ;-) Niektóre czynności masz już wykonane ;-) Quote
slawi Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Domki już nie ma nadogo więc wkleję ci tu jej instrukcję którą pisała Ewie: kopiuj banerek ;-) Wejdź w panel użytkownika ;-) Kliknij - Edytuj Sygnaturę ;-) W nowej karcie otwórz swoją galerię ;-) Skopiuj adres WWW galerii ;-) Wróć do karty z wklejonym już banerkiem ;-) Kliknij na niego ;-) Na górze będzie ikonka pod nazwą - dodaj hiper link czy coś takiego ;-) Kliknij na to ;-) I tam wklej adres obrazka ;-) Pamiętaj , żeby nie powtórzyć http/: ;-) Niektóre czynności masz już wykonane ;-) Uff przebrnęłam :user:, udało się :multi:. :sweetCyb: Dziękuję Domka i Paulinka :Rose: Quote
C&B Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 slawi napisał(a):Uff przebrnęłam :user:, udało się :multi:. :sweetCyb: Dziękuję Domka i Paulinka :Rose: Moze zmień żeby jak się klika to twoja galeria , bo teraz jest do banerka link. Quote
Recommended Posts