ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a):Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol: Być moze :megagrin: DZIĘKUJE ZA WYTLUMACZENIE.MNIE SAMĄ ZASTANAWIAŁO PO CO MAM ZWIĄZYWAĆ TE WŁOSKI.Mnie osobiscie tez nie podoba sią piesek z zebranymi tymi włoskami.:shake: Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dysia-u napisał(a):Ewcia a może powiedziała żeby pozbierać te które obcięła?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Akurat mu tylko z uszu obcinała:evil_lol: Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a):Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol: Być moze :megagrin: Jej :multi: miód na moje serce :loveu:, cudnie jest gdy coś nie bardzo wychodzi a okazuje się ,że nie jest całkiem do kitu. Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Wydaje mi się że elegancko Ci to wyszło:multi:. Iwonka jak tam u Ciebie z pomysłami na gwiazdke dla domowników.Bo ja nie mam żadnej koncepcji a pozostał tylko miesiąc.:shake: dla córci coś pachnącego (a ma wymagania) dla synia pierwszy zestaw do golenia (maszynka z jakimiś "drganiami"), bo mi moje podbiera /rok temu były łyżwy/ dla małżonka maszynka elektryczna To jako te główne prezenty, drobiazgi zbieram od jakiegoś czasu bo lubię jak paki są wielkie :evil_lol:. Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dysia-u napisał(a):http://img399.imageshack.us/img399/2453/p1040770lo8.jpg ale modelowy image:loveu::loveu::loveu: Taka słodka i spokojna , ale czy tylko na zdjęciu?:evil_lol: Taak, słodka :loveu:jest niewątpliwie ale nie jest spokojna :mad: . Jak chyba większość naszych yorasów jest straszną wiercipiętą, ciągle chętna do zabawy, wchodzi we wszystkie zakamarki. Mam syna z ADHD i pieska chyba tyż :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 slawi napisał(a):Jej :multi: miód na moje serce :loveu:, cudnie jest gdy coś nie bardzo wychodzi a okazuje się ,że nie jest całkiem do kitu. Jak ja tak na wystawe uczeszesz to będzie gitara :loveu: slawi napisał(a):dla córci coś pachnącego (a ma wymagania) dla synia pierwszy zestaw do golenia (maszynka z jakimiś "drganiami"), bo mi moje podbiera /rok temu były łyżwy/ dla małżonka maszynka elektryczna To jako te główne prezenty, drobiazgi zbieram od jakiegoś czasu bo lubię jak paki są wielkie :evil_lol:. Ja swojemu na dzień chłopaka chyba kupiłam tą z drganiami :cool1: Chciał to ma ..czasem sobie włącza i mówi,że mu buzie masuje :roflt: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img221.imageshack.us/img221/8464/p1040757ro9.jpg suuper mordeczka:lol: Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img399.imageshack.us/img399/2453/p1040770lo8.jpg Cudowna :loveu::loveu: jeden z najśliczniejszych yorków na dogo:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img232.imageshack.us/img232/4916/p1040765fv2.jpg :loveu::loveu::loveu:Ślicznotka:loveu::loveu::loveu: Możesz podać jej aktualne wymiarki??? Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dziękuję :loveu: dziekuję :loveu: Wam wszystkim :loveu:DOBRE KOBIETY :loveu: naprawdę cieszę się, że moja psia się podoba. Wymiarki nadal 25x25cm tylko jakby trochę cięższa się robiła :evil_lol:.Miesiąc temu było 2,5 kg i chyba teraz jest troszkę więcej. Dzisiaj Palomce mija kolejny miesiąc - 7 :multi: Quote
***Paulina*** Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Dzisiaj Palomce mija kolejny miesiąc - 7 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PALOMKI!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: :laola::laola: Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):dla córci coś pachnącego (a ma wymagania) dla synia pierwszy zestaw do golenia (maszynka z jakimiś "drganiami"), bo mi moje podbiera /rok temu były łyżwy/ dla małżonka maszynka elektryczna To jako te główne prezenty, drobiazgi zbieram od jakiegoś czasu bo lubię jak paki są wielkie :evil_lol:. A ile córcia i synuś maja bo gdzies mi umkneło ? A co do maszynki elektrycznej to masz już coś ciekawego na oku? Ja tez coś chciałam takiego kupić tylko że Lesiu ma wrażliwa skorke na twarzy(delikatniutki mi się egz ęplarz trafił):evil_lol: i boje sie że bedzie miał po niej uczulenie. A i bym zapomniała WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA PALOMKI Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :-(slawi napisał(a):Dziękuję :loveu: dziekuję :loveu: Wam wszystkim :loveu:DOBRE KOBIETY :loveu: naprawdę cieszę się, że moja psia się podoba. Wymiarki nadal 25x25cm tylko jakby trochę cięższa się robiła :evil_lol:.Miesiąc temu było 2,5 kg i chyba teraz jest troszkę więcej. Dzisiaj Palomce mija kolejny miesiąc - 7 :multi: :loveu: SUPER WAGA I WYMIARKI:loveu: TOSIU NIESTETY PRZEZ TE CHOL..... ZĄBKI PRAWIE NIC OSTATNIO NIE JE:-( DZISIAJ WSTAWIŁAM GO NA WAGE A TU JUŻ NIE MA 1.5KG:-(:-(:-( Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ewa2909 napisał(a):A ile córcia i synuś maja bo gdzies mi umkneło ? A co do maszynki elektrycznej to masz już coś ciekawego na oku? Ja tez coś chciałam takiego kupić tylko że Lesiu ma wrażliwa skorke na twarzy(delikatniutki mi się egz ęplarz trafił):evil_lol: i boje sie że bedzie miał po niej uczulenie. A i bym zapomniała WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA PALOMKI Kaja :loveu:19 Kamil :loveu:16 co do skóry na buzi to u mojego jest podobnie,dlatego chcę znaleźć golarkę,która mniej podrażnia. Muszę poszukać podobno są w necie rankingi golarek. Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Kaja :loveu:19 Kamil :loveu:16 co do skóry na buzi to u mojego jest podobnie,dlatego chcę znaleźć golarkę,która mniej podrażnia To Kaja juz panieneczka. Kamil jest w wieku mojego Daniela,nawet nie zauwazyłam że i on podbiera golidla tacie albo bratu.Gorsza sprawa ze i Leszek i Daniel maja jeszcze w grudniu urodziny. najstarszym nie ma klopotu bo chce bluze na misku. Najgorzej z moja panienka,0 pomysla. A co do golarki to jakby co to daj znac ja tez szukam jak cos znajde to napisze Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ewa2909 napisał(a)::-( :loveu: SUPER WAGA I WYMIARKI:loveu: TOSIU NIESTETY PRZEZ TE CHOL..... ZĄBKI PRAWIE NIC OSTATNIO NIE JE:-( DZISIAJ WSTAWIŁAM GO NA WAGE A TU JUŻ NIE MA 1.5KG:-(:-(:-( A na jakim etapie jest Tosiu z wymianą zęboli ? Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wg mnie wymiarki ma idealne! :loveu: Planujecie wystawy? ;) Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):A na jakim etapie jest Tosiu z wymianą zęboli ? Przod dzwno zgobil,kly dolne tezteraz na potege ruszaja mu sie wiekrzosc tych z tylu.Kly gorne niestety nie. Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Agata_B napisał(a):Wg mnie wymiarki ma idealne! :loveu: Planujecie wystawy? ;) Planujemy, zresztą przy takim wsparciu jakie mamy tutaj nie może być inaczej :loveu:. Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ewa2909 napisał(a):Przod dzwno zgobil,kly dolne tezteraz na potege ruszaja mu sie wiekrzosc tych z tylu.Kly gorne niestety nie. No to bidulek:shake: wymienia wszystkie na raz. Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):No to bidulek:shake: wymienia wszystkie na raz. Dolna kielki jak mialy wypadac to sie mu chyba ze 2 tyg na jednej nitce ruszaly i nie chcialy wypasc(cos mi sie porobilo z klawiatura bo nie moge pisac Polskich znakow):mad: Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Planujemy, zresztą przy takim wsparciu jakie mamy tutaj nie może być inaczej :loveu:. Fantastycznie :multi: Palomka pewnie pozamiata konkurencje :evil_lol::loveu: Kiedy debiut? Quote
slawi Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Agata_B napisał(a):Fantastycznie :multi: Palomka pewnie pozamiata konkurencje :evil_lol::loveu: Kiedy debiut? Tak myślisz :crazyeye:? Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa. Pierwsza wystawa pewnie w marcu.Chyba,że skusimy się na Rzeszów w lutym. Quote
ewa2909 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Tak myślisz :crazyeye:? Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa. Pierwsza wystawa pewnie w marcu.Chyba,że skusimy się na Rzeszów w lutym. Iwonko a czy w Swoich planach uwzglednilas takze Lodz?:loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 slawi napisał(a):Tak myślisz :crazyeye:? Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa. Pierwsza wystawa pewnie w marcu.Chyba,że skusimy się na Rzeszów w lutym. No jasne! :) Przecież Palomka jest przecudowna:loveu: ten pysio i kolorki takie soczyste - nic tylko całować! :evil_lol::loveu: poćwiczcie trochę postawę wystawową ino ;) Quote
Recommended Posts