Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol:

Być moze :megagrin:

DZIĘKUJE ZA WYTLUMACZENIE.MNIE SAMĄ ZASTANAWIAŁO PO CO MAM ZWIĄZYWAĆ TE WŁOSKI.Mnie osobiscie tez nie podoba sią piesek z zebranymi tymi włoskami.:shake:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia a może powiedziała żeby pozbierać te które obcięła?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Akurat mu tylko z uszu obcinała:evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol:

Być moze :megagrin:

Jej :multi: miód na moje serce :loveu:, cudnie jest gdy coś nie bardzo wychodzi a okazuje się ,że nie jest całkiem do kitu.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Wydaje mi się że elegancko Ci to wyszło:multi:.
Iwonka jak tam u Ciebie z pomysłami na gwiazdke dla domowników.Bo ja nie mam żadnej koncepcji a pozostał tylko miesiąc.:shake:

dla córci coś pachnącego (a ma wymagania)
dla synia pierwszy zestaw do golenia (maszynka z jakimiś "drganiami"), bo mi moje podbiera /rok temu były łyżwy/
dla małżonka maszynka elektryczna

To jako te główne prezenty, drobiazgi zbieram od jakiegoś czasu bo lubię jak paki są wielkie :evil_lol:.

Posted

dysia-u napisał(a):
http://img399.imageshack.us/img399/2453/p1040770lo8.jpg
ale modelowy image:loveu::loveu::loveu:
Taka słodka i spokojna , ale czy tylko na zdjęciu?:evil_lol:

Taak, słodka :loveu:jest niewątpliwie ale nie jest spokojna :mad: .
Jak chyba większość naszych yorasów jest straszną wiercipiętą, ciągle chętna do zabawy, wchodzi we wszystkie zakamarki.
Mam syna z ADHD i pieska chyba tyż :evil_lol:

Posted

slawi napisał(a):
Jej :multi: miód na moje serce :loveu:, cudnie jest gdy coś nie bardzo wychodzi a okazuje się ,że nie jest całkiem do kitu.

Jak ja tak na wystawe uczeszesz to będzie gitara :loveu:
slawi napisał(a):
dla synia pierwszy zestaw do golenia (maszynka z jakimiś "drganiami"), bo mi moje podbiera /rok temu były łyżwy/

To jako te główne prezenty, drobiazgi zbieram od jakiegoś czasu bo lubię jak paki są wielkie :evil_lol:.

Ja swojemu na dzień chłopaka chyba kupiłam tą z drganiami :cool1: Chciał to ma ..czasem sobie włącza i mówi,że mu buzie masuje :roflt:

Posted

Dziękuję :loveu: dziekuję :loveu: Wam wszystkim :loveu:DOBRE KOBIETY :loveu:
naprawdę cieszę się, że moja psia się podoba.

Wymiarki nadal 25x25cm tylko jakby trochę cięższa się robiła :evil_lol:.Miesiąc temu było 2,5 kg i chyba teraz jest troszkę więcej.

Dzisiaj Palomce mija kolejny miesiąc - 7 :multi:

Posted

slawi napisał(a):

A ile córcia i synuś maja bo gdzies mi umkneło ?
A co do maszynki elektrycznej to masz już coś ciekawego na oku?
Ja tez coś chciałam takiego kupić tylko że Lesiu ma wrażliwa skorke na twarzy(delikatniutki mi się egz ęplarz trafił):evil_lol: i boje sie że bedzie miał po niej uczulenie.

A i bym zapomniała
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA PALOMKI

Posted

:-(

slawi napisał(a):
Dziękuję :loveu: dziekuję :loveu: Wam wszystkim :loveu:DOBRE KOBIETY :loveu:
naprawdę cieszę się, że moja psia się podoba.

Wymiarki nadal 25x25cm tylko jakby trochę cięższa się robiła :evil_lol:.Miesiąc temu było 2,5 kg i chyba teraz jest troszkę więcej.

Dzisiaj Palomce mija kolejny miesiąc - 7 :multi:

:loveu: SUPER WAGA I WYMIARKI:loveu:
TOSIU NIESTETY PRZEZ TE CHOL..... ZĄBKI PRAWIE NIC OSTATNIO NIE JE:-(
DZISIAJ WSTAWIŁAM GO NA WAGE A TU JUŻ NIE MA 1.5KG:-(:-(:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
A ile córcia i synuś maja bo gdzies mi umkneło ?
A co do maszynki elektrycznej to masz już coś ciekawego na oku?
Ja tez coś chciałam takiego kupić tylko że Lesiu ma wrażliwa skorke na twarzy(delikatniutki mi się egz ęplarz trafił):evil_lol: i boje sie że bedzie miał po niej uczulenie.

A i bym zapomniała
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA PALOMKI

Kaja :loveu:19
Kamil :loveu:16
co do skóry na buzi to u mojego jest podobnie,dlatego chcę znaleźć golarkę,która mniej podrażnia. Muszę poszukać podobno są w necie rankingi golarek.

Posted

slawi napisał(a):
Kaja :loveu:19
Kamil :loveu:16
co do skóry na buzi to u mojego jest podobnie,dlatego chcę znaleźć golarkę,która mniej podrażnia

To Kaja juz panieneczka.
Kamil jest w wieku mojego Daniela,nawet nie zauwazyłam że i on podbiera golidla tacie albo bratu.Gorsza sprawa ze i Leszek i Daniel maja jeszcze w grudniu urodziny.
najstarszym nie ma klopotu bo chce bluze na misku.
Najgorzej z moja panienka,0 pomysla.
A co do golarki to jakby co to daj znac ja tez szukam jak cos znajde to napisze

Posted

ewa2909 napisał(a):
:-(
:loveu: SUPER WAGA I WYMIARKI:loveu:
TOSIU NIESTETY PRZEZ TE CHOL..... ZĄBKI PRAWIE NIC OSTATNIO NIE JE:-(
DZISIAJ WSTAWIŁAM GO NA WAGE A TU JUŻ NIE MA 1.5KG:-(:-(:-(

A na jakim etapie jest Tosiu z wymianą zęboli ?

Guest Agata_B
Posted

Wg mnie wymiarki ma idealne! :loveu:
Planujecie wystawy? ;)

Posted

slawi napisał(a):
A na jakim etapie jest Tosiu z wymianą zęboli ?

Przod dzwno zgobil,kly dolne tezteraz na potege ruszaja mu sie wiekrzosc tych z tylu.Kly gorne niestety nie.

Posted

Agata_B napisał(a):
Wg mnie wymiarki ma idealne! :loveu:
Planujecie wystawy? ;)

Planujemy, zresztą przy takim wsparciu jakie mamy tutaj nie może być inaczej :loveu:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Przod dzwno zgobil,kly dolne tezteraz na potege ruszaja mu sie wiekrzosc tych z tylu.Kly gorne niestety nie.

No to bidulek:shake: wymienia wszystkie na raz.

Posted

slawi napisał(a):
No to bidulek:shake: wymienia wszystkie na raz.

Dolna kielki jak mialy wypadac to sie mu chyba ze 2 tyg na jednej nitce ruszaly i nie chcialy wypasc(cos mi sie porobilo z klawiatura bo nie moge pisac Polskich znakow):mad:

Guest Agata_B
Posted

slawi napisał(a):
Planujemy, zresztą przy takim wsparciu jakie mamy tutaj nie może być inaczej :loveu:.

Fantastycznie :multi:
Palomka pewnie pozamiata konkurencje :evil_lol::loveu:
Kiedy debiut?

Posted

Agata_B napisał(a):
Fantastycznie :multi:
Palomka pewnie pozamiata konkurencje :evil_lol::loveu:
Kiedy debiut?

Tak myślisz :crazyeye:?
Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa.
Pierwsza wystawa pewnie w marcu.Chyba,że skusimy się na Rzeszów w lutym.

Posted

slawi napisał(a):
Wybieramy się we czwartek do związku,podobno można poprosić o taką wstępną ocenę psa.

Iwonko a czy w Swoich planach uwzglednilas takze Lodz?:loveu:

Guest Agata_B
Posted

slawi napisał(a):

No jasne! :) Przecież Palomka jest przecudowna:loveu: ten pysio i kolorki takie soczyste - nic tylko całować! :evil_lol::loveu:
poćwiczcie trochę postawę wystawową ino ;)