slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a)::cool3: obrotowe ząbki hi hi:lol: a corega tabs potrzebna?:evil_lol: :roflt::sweetCyb::sweetCyb::roflt: Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a)::evil_lol: może być szklaneczka? :evil_lol: A jak z jakimś lekarstewkiem to poplosiem:eviltong: Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):Jeszce sufladki zadne z nas nie ma:evil_lol: :evil_lol: może być szklaneczka? :evil_lol: Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):A jak z jakimś lekarstewkiem to poplosiem:eviltong: jest i lekarstewko :knajpa: Quote
ewa2909 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Witamy się piątkowo-wikendowo z zaśnieżonej Łodzi:loveu: To po malutkim naprzywitanie i rozgrzanie:drink1: Quote
slawi Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ewa2909 napisał(a):Witamy się piątkowo-wikendowo z zaśnieżonej Łodzi:loveu: To po malutkim naprzywitanie i rozgrzanie:drink1: :loveu: witanko piątkowe :loveu: A co Tofik na ten śnieżek, bo to przecież jego pierwszy raz :evil_lol: ? Quote
ewa2909 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 NAJPIERW GO POLIZAŁ A POTEM GANIALI SIĘ Z AKSĄ JAK WARIATY:mad: Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :eviltong:HMMMMMMMMM.......... A co tu znowu taka cisza?:mad: Gdzie Cię kobieto wcielo??????????:mad: Pewno robisz oblewanie zakończena remontu i dlatego Cię nie ma:eviltong: A może pojechałaś do Uli bezemnie bo jej tyż niet:mad: Quote
dysia-u Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ewa latasz po tych galeriach ....:shake: Jestem u ciebie to ty zaś u Iwony , teraz ja u Iwony to ty gdzie żeś ach gdzieżeś :shake: Ide zaraz na tańce to znowu się nie spikniemy. Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dysia-u napisał(a):Ewa latasz po tych galeriach ....:shake: Jestem u ciebie to ty zaś u Iwony , teraz ja u Iwony to ty gdzie żeś ach gdzieżeś :shake: Ide zaraz na tańce to znowu się nie spikniemy. U mnie Cię nie ma!!!!!!!:eviltong: Quote
slawi Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ewa2909 napisał(a)::eviltong:HMMMMMMMMM.......... A co tu znowu taka cisza?:mad: Gdzie Cię kobieto wcielo??????????:mad: Pewno robisz oblewanie zakończena remontu i dlatego Cię nie ma:eviltong: A może pojechałaś do Uli bezemnie bo jej tyż niet:mad: Dokładnie tak :evil_lol:, goście właśnie poszli (spóźnione imieniny córy). I teraz nie wiem czy nadrabiać tutaj czy oglądać taniec :shake:. Chcę też jeszcze dzisiaj zamówić jakiś kombinezon dla Luśki, bo sweterek na taką pogodę się nie nadaje zupełnie. Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Odkurzyłam w końcu aparacik :lol:. Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :loveu:Huraaaaaaaaaaaaaa nareszcie są zdjecia pięknej modelki:loveu: Jest coraz piekniejsza i jaka czarniutka w dalszym ciągu. Iwonko prubujesz zbierac włoski z uszków do kitki??????? Quote
Zuza i Noddy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Prześliczna sunia, ślicznie się wybarwia. Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a)::loveu:Huraaaaaaaaaaaaaa nareszcie są zdjecia pięknej modelki:loveu: Jest coraz piekniejsza i jaka czarniutka w dalszym ciągu. Iwonko prubujesz zbierac włoski z uszków do kitki??????? Nie próbuję :angryy:.Paloma strasznie się wierci w czasie czesania kitki :mad:, boję się ,że jej grzebyk w oczy wsadzę. Jak z jednej strony zbiorę włosy, to z drugiej mi wychodzą Czeszę ją codziennie a ona skubaniutka codziennie próbuje się kitki pozbyć. Straszny uparciuch z niej :angryy:. Ale kochany:loveu: Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a):Ale laska :loveu: dzięki :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 slawi napisał(a):Nie próbuję :angryy:.Paloma strasznie się wierci w czasie czesania kitki :mad:, boję się ,że jej grzebyk w oczy wsadzę. Jak z jednej strony zbiorę włosy, to z drugiej mi wychodzą Czeszę ją codziennie a ona skubaniutka codziennie próbuje się kitki pozbyć. Straszny uparciuch z niej :angryy:. Ale kochany:loveu: Tosiu już sie przyzwyczaił do czesania i kitki ale gdy mu zbiore troszke włosów z kitki to tak długo będzie się drapał że rozwali kitke.:mad: Quote
slawi Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Tosiu już sie przyzwyczaił do czesania i kitki ale gdy mu zbiore troszke włosów z kitki to tak długo będzie się drapał że rozwali kitke.:mad: No właśnie, też się drapie, trze głową o spód legowiska :mad:i różne sztuczki robi żeby sie tego cholerstwa z głowy pozbyć. Łapki podciełam , zobacz na pierwszym zdjęciu czy to tak ma być :razz:. Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 slawi napisał(a):No właśnie, też się drapie, trze głową o spód legowiska :mad:i różne sztuczki robi żeby sie tego cholerstwa z głowy pozbyć. Łapki podciełam , zobacz na pierwszym zdjęciu czy to tak ma być :razz:. Wydaje mi się że elegancko Ci to wyszło:multi:. Iwonka jak tam u Ciebie z pomysłami na gwiazdke dla domowników.Bo ja nie mam żadnej koncepcji a pozostał tylko miesiąc.:shake: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a): Iwonko prubujesz zbierac włoski z uszków do kitki??????? Sorki, ze pytam ale po co ? :roll: Quote
dysia-u Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://img399.imageshack.us/img399/2453/p1040770lo8.jpg ale modelowy image:loveu::loveu::loveu: Taka słodka i spokojna , ale czy tylko na zdjęciu?:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 tigrunia napisał(a):sorki, ze pytam ale po co ? :roll: mi powiedziała pani fryzjerka żeby te włoski zbierać,dlatego się pytam Quote
dysia-u Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ewcia a może powiedziała żeby pozbierać te które obcięła?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a):mi powiedziała pani fryzjerka żeby te włoski zbierać,dlatego się pytam Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol: dysia-u napisał(a):Ewcia a może powiedziała żeby pozbierać te które obcięła?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Być moze :megagrin: Quote
Recommended Posts