Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witamy się piątkowo-wikendowo z zaśnieżonej Łodzi:loveu:
To po malutkim naprzywitanie i rozgrzanie:drink1:

:loveu: witanko piątkowe :loveu:
A co Tofik na ten śnieżek, bo to przecież jego pierwszy raz :evil_lol: ?

Posted

:eviltong:HMMMMMMMMM..........
A co tu znowu taka cisza?:mad:
Gdzie Cię kobieto wcielo??????????:mad:
Pewno robisz oblewanie zakończena remontu i dlatego Cię nie ma:eviltong:
A może pojechałaś do Uli bezemnie bo jej tyż niet:mad:

Posted

Ewa latasz po tych galeriach ....:shake: Jestem u ciebie to ty zaś u Iwony , teraz ja u Iwony to ty gdzie żeś ach gdzieżeś :shake: Ide zaraz na tańce to znowu się nie spikniemy.

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewa latasz po tych galeriach ....:shake: Jestem u ciebie to ty zaś u Iwony , teraz ja u Iwony to ty gdzie żeś ach gdzieżeś :shake: Ide zaraz na tańce to znowu się nie spikniemy.

U mnie Cię nie ma!!!!!!!:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
:eviltong:HMMMMMMMMM..........
A co tu znowu taka cisza?:mad:
Gdzie Cię kobieto wcielo??????????:mad:
Pewno robisz oblewanie zakończena remontu i dlatego Cię nie ma:eviltong:
A może pojechałaś do Uli bezemnie bo jej tyż niet:mad:

Dokładnie tak :evil_lol:, goście właśnie poszli (spóźnione imieniny córy). I teraz nie wiem czy nadrabiać tutaj czy oglądać taniec :shake:.
Chcę też jeszcze dzisiaj zamówić jakiś kombinezon dla Luśki, bo sweterek na taką pogodę się nie nadaje zupełnie.

Posted

:loveu:Huraaaaaaaaaaaaaa nareszcie są zdjecia pięknej modelki:loveu:
Jest coraz piekniejsza i jaka czarniutka w dalszym ciągu.
Iwonko prubujesz zbierac włoski z uszków do kitki???????

Posted

ewa2909 napisał(a):
:loveu:Huraaaaaaaaaaaaaa nareszcie są zdjecia pięknej modelki:loveu:
Jest coraz piekniejsza i jaka czarniutka w dalszym ciągu.
Iwonko prubujesz zbierac włoski z uszków do kitki???????

Nie próbuję :angryy:.Paloma strasznie się wierci w czasie czesania kitki :mad:, boję się ,że jej grzebyk w oczy wsadzę. Jak z jednej strony zbiorę włosy, to z drugiej mi wychodzą
Czeszę ją codziennie a ona skubaniutka codziennie próbuje się kitki pozbyć. Straszny uparciuch z niej :angryy:.
Ale kochany:loveu:

Posted

slawi napisał(a):
Nie próbuję :angryy:.Paloma strasznie się wierci w czasie czesania kitki :mad:, boję się ,że jej grzebyk w oczy wsadzę. Jak z jednej strony zbiorę włosy, to z drugiej mi wychodzą
Czeszę ją codziennie a ona skubaniutka codziennie próbuje się kitki pozbyć. Straszny uparciuch z niej :angryy:.
Ale kochany:loveu:

Tosiu już sie przyzwyczaił do czesania i kitki ale gdy mu zbiore troszke włosów z kitki to tak długo będzie się drapał że rozwali kitke.:mad:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Tosiu już sie przyzwyczaił do czesania i kitki ale gdy mu zbiore troszke włosów z kitki to tak długo będzie się drapał że rozwali kitke.:mad:

No właśnie, też się drapie, trze głową o spód legowiska :mad:i różne sztuczki robi żeby sie tego cholerstwa z głowy pozbyć.
Łapki podciełam , zobacz na pierwszym zdjęciu czy to tak ma być :razz:.

Posted

slawi napisał(a):
No właśnie, też się drapie, trze głową o spód legowiska :mad:i różne sztuczki robi żeby sie tego cholerstwa z głowy pozbyć.
Łapki podciełam , zobacz na pierwszym zdjęciu czy to tak ma być :razz:.

Wydaje mi się że elegancko Ci to wyszło:multi:.
Iwonka jak tam u Ciebie z pomysłami na gwiazdke dla domowników.Bo ja nie mam żadnej koncepcji a pozostał tylko miesiąc.:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
mi powiedziała pani fryzjerka żeby te włoski zbierać,dlatego się pytam

Kurcze taką litanie napisałam i mi się skasowało :placz: Pisze więc w skrócie .. na wystawę fryzura Palomki jest aktualnie idealna :loveu: Jeśli zebrała by włoski(jak ja raz zrobiłam na wystawie:cool1:) to pewnie dostała by opis (jak i ja :cool1:) "trochę duże uszy" :evil_lol:
dysia-u napisał(a):
Ewcia a może powiedziała żeby pozbierać te które obcięła?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Być moze :megagrin: