Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osobiście już gratulowałam, ale gratuluję jeszcze raz Tu!:multi::multi:

Zajrzałam sobie na twoją stronę i przyjrzałam się fotce Greata i faktycznie Mailo jest jego wierna kopią! Takie same oczy, nos :loveu: No i ta jego broda:loveu: A Casia jest rewelacyjna, ma zadatki na to aby podbijać ringi:loveu:

Fajnie że sie spotkałyśmy :D

Posted

Gratulacje sukcesów.
I tak masz lepiej niż ja - jeszcze szczylków nie ma, a moje najmłodsze pertraktuje, że wszystkie zostają, bo on lubi dużo małych piesków :)

Posted

Karola, że ja to dopiero dzisiaj przeczytałam:evil_lol:, nie wymigałabyś się przynajmniej od okrzyku bojowego:lol:
Hihihihi :evil_lol: Dzisiaj moje gardło w nie najlepszej formie, chrypka dała o sobie znać, więc i z okrzyku byłyby nici... Ale kiedyś na następnej wystawie i okrzyk bojowy będzie :evil_lol:

Co do zdjęcia grupowego - no niestety, zapomniałyśmy :oops: Ajć, ale nadrobimy to jeszcze kiedyś! :)

Gratulacje jeszcze raz!
:loveu::loveu::loveu:

Kasia, mała gwiazda ringowa, poszła jak burza, pierwsza wystawa i już takie sukcesy - ja w nią wierzę od samego początku, będzie szalała na wystawach, oj będzie!
Mailo słodziak niesamowity, pięknie się prezentował, zdolniacha z niego, ten medal mu się należał !!!

Iwonko, wiesz że ja uwielbiam Twoje psiaki, cudne są, pod każdym względem! :loveu:

Po jednym zdjęciu cudowności na dobranoc:

Iwonko, to ja dziękuję! Za wszystko! :)

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Iwonka :multi:
http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Wystawa%20psow%20-%20Jaroslaw%202011/Mailo%20i%20Kasia/DSC_2350.jpg cuuuudowna ta fotka :loveu::loveu:
:loveu:
[quote name='Pegaza']Sliczna bejbik:loveu:
http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Wystawa%20psow%20-%20Jaroslaw%202011/Mailo%20i%20Kasia/DSC_2882.jpg
gratuluje:)
dziękuję:lol:
[quote name='dysia-u']http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Wystawa%20psow%20-%20Jaroslaw%202011/Mailo%20i%20Kasia/DSC_2286.jpg
jaka cudna fotka, ktos ma talent że potrafi takie piękno uchwycić
cześć Ula:)
tym Ktosiem jest nasza Karola;)

Posted

Cześć Iwonka :multi:
Super wyniki z wystawy przywiozłaś :sweetCyb: Mega gratulacje dla was :loveu:
Kasia przeurocza ale malutka chyba, co? Drobna taka się wydaje na tych zdjęciach..
A Mailo jaki przystojniak :loveu: Super masz tą swoją psią rodzinkę :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Iwonka :multi:
Super wyniki z wystawy przywiozłaś :sweetCyb: Mega gratulacje dla was :loveu:
Kasia przeurocza ale malutka chyba, co? Drobna taka się wydaje na tych zdjęciach..
A Mailo jaki przystojniak :loveu: Super masz tą swoją psią rodzinkę :loveu:[/QUOTE]
cześć Be:) dziękuję za gratulacje
no właśnie Kasia jest raczej malutka, chociaż wagowo niby ok bo na 4 miesiące waży 1500 to przecież chyba dobra waga:cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Hmm.. myślę, że 2 kg nie przekroczy no ale ciężko prorokować ;) Jest śliczna :loveu:
na razie ją ważę niczym noworodka, przyrosty masy są regularne ok100g/2 tygodnie
jest śliczna:loveu:, tym większy mam dylemat co dalej robić
jej ulubione miejsce do spania
" class="ipsImage" alt="">
i Kasia poranny rozczochraniec:evil_lol: