dysia-u Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 moja wtrynia winogroana i myśle czy to nie z powodu cukru. Ale ona da się za nie pokroić tak lubi. Nie można włożyć gronka do ust bo ona patrzy i mlaska Quote
ladyyork Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dysia-u napisał(a):moja wtrynia winogroana i myśle czy to nie z powodu cukru. Ale ona da się za nie pokroić tak lubi. Nie można włożyć gronka do ust bo ona patrzy i mlaska No możliwe ,jednak jak ma się męczyć to lepiej jej odstawić. Weż jej odstaw na tydzień i zobacz jak się zachowuje jak przestanie się drapać znów jej daj i zobaczysz czy to po winogronie ,jak tak to niestety lepiej z niego zrezygnować Quote
ewa2909 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy niedzielnie-wieczornie:multi: Chociaż jakieś foteczki z tego Wilna przywieź:mad: Quote
ewa2909 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wietrzenie trzeba tej galerii zafundować:mad: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 już chyba wietrzenie nie wystarczy :shake: dezynsekcja potrzebna :angryy: Quote
dysia-u Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 zobacZ iWONKA , PRAWIE ROCZEK STUKNIE JAK NIKT GALERII NIE ODWIEDZIŁ Quote
slawi Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ulcia przecież to też w końcu rocznica ;) Dzięki za podrzucenie galeryjki Zgodnie z obietnicą wysprzątane i zapraszam wszystkich do galerii Na początek piesek, który od lipca jest z nami, długo na niego czekałam bo chodziło o powtórzenie skojarzenia rodziców naszej forumowej Holly. MON ROYAL De Villar dla nas Mailo na cześć pieska z "Maski" i to imię naprawdę oddaje jego temperament i ognisty charakterek Na tym zdjęciu ma miesiąc i jest jeszcze w hodowli Quote
Guest Fusiafusia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 śliczności :loveu: :loveu: :loveu: mój kajtek wyglądał identycznie jak był małym szczeniaczkiem :loveu: zapraszamy do nas*** Quote
Gucci13 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 witamy:multi: przejrzałam całą galerię,śliczna Palomka i Mailo:loveu: Quote
slawi Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Gucci13']witamy:multi: przejrzałam całą galerię,śliczna Palomka i Mailo:loveu: [quote name='dysia-u']WITAJCIE !!!! czekamy na cd [quote name='agamewa']Witamy się z Wami pierwszy raz:) Też wszystkich witam i dziękuję za odwiedziny cd: wakacje, Mailo ma tu już 4 miesiące i razem [quote name='Ola & Kajtek']śliczności :loveu: :loveu: :loveu: mój kajtek wyglądał identycznie jak był małym szczeniaczkiem :loveu: zapraszamy do nas*** Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Piękne psiaczki:)Palomka jest jeszcze wystawiana???a maluszek??był już jego debiut czy dopiero przed Wami??? Quote
Katie Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oo, wrociliscie :multi: gratuluje nowego pieska :loveu::loveu: a jak tam z Palomka jakies wystawy zaliczylas w miedzyczasie? ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Hej...!!!! widzę że są nowe zdjątka :loveu: są śliczne Mailo jest uroczy :loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy do nas *** Quote
slawi Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 agamewa napisał(a):Piękne psiaczki:)Palomka jest jeszcze wystawiana???a maluszek??był już jego debiut czy dopiero przed Wami??? Palomka ostatni raz była wystawiana w maju,teraz ma chwilową przerwę i po nowym roku jeszcze z nią pojeździmy.Młody już po debiucie - tym razem zaczęliśmy jak najwcześniej żeby się przyzwyczajał, bo okazuje się, że to jest naprawdę potrzebne. Z Luśką zaczęliśmy wszystko za późno. Ola & Kajtek napisał(a):Hej...!!!! widzę że są nowe zdjątka :loveu: są śliczne Mailo jest uroczy :loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy do nas *** Dziękuję :) Katie napisał(a):Oo, wrociliscie :multi: gratuluje nowego pieska :loveu::loveu: a jak tam z Palomka jakies wystawy zaliczylas w miedzyczasie? ;) A witam serdecznie piękną Kati i jej właścicielkę. Troszkę tego było :) Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mówisz że im wcześniej tym lepiej?????no własnie my z Harmonim pierwszy raz będziemy startować już w pośredniej...to czy nie jest dla niego już za póżno?????:( Quote
slawi Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 agamewa napisał(a):Mówisz że im wcześniej tym lepiej?????no własnie my z Harmonim pierwszy raz będziemy startować już w pośredniej...to czy nie jest dla niego już za póżno?????:( Dużo piesków zaczyna od pośredniej i to na pewno nie jest za późno tak ogólnie. Ja miałam kłopot bo okazało się, że panienka bardzo boi się hałasu na hali (szczególnie źle było właśnie w NDM) i nie współpracuje. Wszystkie medale są tylko z wystaw na dworze. Dużo zależy od charakteru psa a Moni nie wygląda na bojącego się czegokolwiek :) Quote
Aurunia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Witam po roku nieobecności. Gratuluje nowego domownika. Zdradzisz z kim Palomka miła randkę?? I kiedy małego znowu będzie można zobaczyć na ringu?? Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 slawi napisał(a):Dużo piesków zaczyna od pośredniej i to na pewno nie jest za późno tak ogólnie. Ja miałam kłopot bo okazało się, że panienka bardzo boi się hałasu na hali (szczególnie źle było właśnie w NDM) i nie współpracuje. Wszystkie medale są tylko z wystaw na dworze. Dużo zależy od charakteru psa a Moni nie wygląda na bojącego się czegokolwiek :) Moni ma niezłą socjalizację przy moich dzieciakach także może hałas będzie mu nie straszny???:) Quote
dysia-u Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 http://i52.tinypic.com/2qcifsz.jpg jak z kreskówki dla dzieci, takie śliczności ale fajnie że wróciliście na dogo wszyscy znajomi , starzy znajomi zaraz sie odezwą Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='dysia-u']http://i52.tinypic.com/2qcifsz.jpg jak z kreskówki dla dzieci, takie śliczności ale fajnie że wróciliście na dogo wszyscy znajomi , starzy znajomi zaraz sie odezwą Tylko nie uciekajcie już więcej...;) Quote
Mawe Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Witamy serdecznie. Psiaczki piękne. Co do wystawiania to bywa różnie ale im wczesniej tym moim zdaniem lepiej, choć nasza Eliza też zaczynała od pośredniej. Quote
Recommended Posts