ewa2909 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 slawi napisał(a):bo latam po galeryjkach i czytam, czytam, czytam :multi: - tyle mnie z wami nie było Oj buuuuuuuuu:placz::placz::placz: I znowu Cię nie ma:shake::shake::shake: Witamy sobotnio-deszczowo:loveu: Quote
slawi Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 ewa2909 napisał(a):Oj buuuuuuuuu:placz::placz::placz: I znowu Cię nie ma:shake::shake::shake: Witamy sobotnio-deszczowo:loveu: U nas bardziej śniegowo, a miała już być wiosna :mad: Ostatnio rzeczywiście bardziej tu bywam :shake: niż jestem. Ale żyje mi się bardzo intensywnie :shake:, za bardzo... Kilka dni temu założyłam Palomce papiloty na główce, a dzisiaj na całości :cool3:. Patrzy na mnie z wyrzutem, że jej krzywdę zrobiłam, smutasek jest taki :placz:. Mam nadzieję,że się przyzwyczai, bo żal na nią patrzeć, no i że moja rodzinka się przyzwyczai bo dziwią się strasznie :mad:. Quote
Aurunia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Spokojnie nauczy się. Moja Aura też nie była zadowolona jak założyłam jej po raz pierwszy papiloty. Później jak kupiłam ubranie to szybko się przyzwyczaiła i śmigała w nich. Quote
ladyyork Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Spoko ,póżniej po wystawie będzie sama przychodziła byś już ją wypapilotowała ,bo z papilotami będzie jej wygodniej chodzić;) Tak robi moja Inusia ,z momentem wejścia do domu staje przy stole i każe się papilotować i nie mam wyjścia musze przed spaniem taka zmęczona ją jeszcze wypapilotować ,chodzby to miały być papiloty takie prowizoryczne (na sucho i robione na końcach włosa ) Quote
slawi Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Aurunia napisał(a):Spokojnie nauczy się. Moja Aura też nie była zadowolona jak założyłam jej po raz pierwszy papiloty. Później jak kupiłam ubranie to szybko się przyzwyczaiła i śmigała w nich. Mam nadzieję,że tak będzie. Na razie ją rozwinęłam, założę papilotki jak ubranko przyjdzie (jest już w drodze). Quote
slawi Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ladyyork napisał(a):Spoko ,póżniej po wystawie będzie sama przychodziła byś już ją wypapilotowała ,bo z papilotami będzie jej wygodniej chodzić;) Tak robi moja Inusia ,z momentem wejścia do domu staje przy stole i każe się papilotować i nie mam wyjścia musze przed spaniem taka zmęczona ją jeszcze wypapilotować ,chodzby to miały być papiloty takie prowizoryczne (na sucho i robione na końcach włosa ) Lady, u nas na razie jest dokładnie odwrotnie :shake:. Quote
ewa2909 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Iwonuś:loveu: U mnie też ostatnio krucho z czaseem:shake:. Widze że papilotki były,my chodzimy jeszcze bez,ale coraz gorzej się ich rozczesuje:roll: Quote
ladyyork Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Slawi jedziesz do KAtowić na wystawe, bo my jedziemy;) Quote
slawi Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ladyyork napisał(a):Slawi jedziesz do KAtowić na wystawe, bo my jedziemy;) Katowice za daleko :roll:, w niedzielę jedziemy "trenować" do Jarosławia - sama wiesz jak Palomka panikowała :shake: w Rzeszowie.Mam nadzieję,że tym razem będzie już troszkę spokojniejsza. No i tym razem nie dam jej nic do jedzenia rano przed wystawą :evil_lol:. Jeszcze się zastanawiam nad Nowym Dworem Mazowieckim, bo też w miarę niedaleko, a potem to dopiero może coś pod koniec maja. Będziemy trzymać kciuki za Ineczkę :loveu: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 slawi napisał(a):Katowice za daleko :roll:, w niedzielę jedziemy "trenować" do Jarosławia - sama wiesz jak Palomka panikowała :shake: w Rzeszowie.Mam nadzieję,że tym razem będzie już troszkę spokojniejsza. No i tym razem nie dam jej nic do jedzenia rano przed wystawą :evil_lol:. Jeszcze się zastanawiam nad Nowym Dworem Mazowieckim, bo też w miarę niedaleko, a potem to dopiero może coś pod koniec maja. Będziemy trzymać kciuki za Ineczkę :loveu: Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Mialam nadzieje że psyjedziecie na wystawe do Łodzi:placz::placz::placz: Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 a wiecie już kiedy będzie wystawa w Krakowie? Quote
slawi Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu: Mialam nadzieje że psyjedziecie na wystawe do Łodzi:placz::placz::placz: Moja Kaja pisze 4 maja maturę z polskiego, i tak na co dzień niby mama nie potrzebna, ale jak się dowiedziała o możliwym wyjeździe do Łodzi to straszny krzyk podniosła ,że nie możemy jej samej w domu zostawić tuż przed maturą. No to dla nas była miła niespodzianka :loveu::loveu::loveu:,że "dziecko" chce rodziców. No to będziemy ją tulić i podtrzymywać na duchu ;). Quote
slawi Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Aurunia napisał(a):Ooo ja zdecydujesz się na NDM to się spotkamy my będziemy z Zahi w młodzieży Mam czas dzisiaj do północy ... na razie rozpatruję jeszcze wszystkie "za i przeciw" :shake: Quote
Aurunia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 slawi napisał(a):Katowice za daleko :roll:, w niedzielę jedziemy "trenować" do Jarosławia - sama wiesz jak Palomka panikowała :shake: w Rzeszowie.Mam nadzieję,że tym razem będzie już troszkę spokojniejsza. No i tym razem nie dam jej nic do jedzenia rano przed wystawą :evil_lol:. Jeszcze się zastanawiam nad Nowym Dworem Mazowieckim, bo też w miarę niedaleko, a potem to dopiero może coś pod koniec maja. Będziemy trzymać kciuki za Ineczkę :loveu: Ooo ja zdecydujesz się na NDM to się spotkamy my będziemy z Zahi w młodzieży Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 slawi napisał(a):Moja Kaja pisze 4 maja maturę z polskiego, i tak na co dzień niby mama nie potrzebna, ale jak się dowiedziała o możliwym wyjeździe do Łodzi to straszny krzyk podniosła ,że nie możemy jej samej w domu zostawić tuż przed maturą. No to dla nas była miła niespodzianka :loveu::loveu::loveu:,że "dziecko" chce rodziców. No to będziemy ją tulić i podtrzymywać na duchu ;). No tak zrozumiale ,i wcale się nie dziwie:loveu::loveu::loveu: Ale i tak będe buczeć że Cie nie zobacze:placz::placz::placz: Quote
slawi Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dysia-u napisał(a):a wiecie już kiedy będzie wystawa w Krakowie? Jakoś pod koniec czerwca chyba 28 VI Quote
slawi Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Aurunia napisał(a):Zdecydowałaś się na Nowy Dwór Mazowiecki?? tak, w ostatniej chwili wysłałam zgłoszenie i maila dostałam ,że doszło to się zobaczymy :loveu:, i ubranko na papiloty mi już przyszło, uzgadniałam wzór przez telefon i chyba takie u Zahirki widziałam, ale mój mąż sie pyta czy to strój plażowy:placz::placz::placz: Quote
Aurunia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 slawi napisał(a):tak, w ostatniej chwili wysłałam zgłoszenie i maila dostałam ,że doszło to się zobaczymy :loveu:, i ubranko na papiloty mi już przyszło, uzgadniałam wzór przez telefon i chyba takie u Zahirki widziałam, ale mój mąż sie pyta czy to strój plażowy:placz::placz::placz: Nie martw się przyzwyczai się :evil_lol: mój tata był przeciwnikiem papilotów ale jak zobaczył efekty to szybko zmienił zdanie. teraz to nie wyobraża sobie żeby pies bez papilotów i ubranka. Fajnie że się poznamy. Ja poznam Palomke :multi: . Nie mogę się doczekać. Aura też była pierwotnie zgłoszona ale z wiadomych przyczyn została wycofana.;) Quote
Aurunia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak się nie mylę jutro jedziecie na wystawę. Trzymam kciuki za Palomke :kciuki::kciuki: i czekam na wieści. Widziałam że siostra miotowa Palomki jest też zgłoszona jestem ciekawa czy są podobne ;) Quote
slawi Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Aurunia napisał(a):Jak się nie mylę jutro jedziecie na wystawę. Trzymam kciuki za Palomke :kciuki::kciuki: i czekam na wieści. Widziałam że siostra miotowa Palomki jest też zgłoszona jestem ciekawa czy są podobne ;) Wyjątkowo było skuteczne to trzymanie kciuków :lol::multi:, Dzięki Aduś :loveu: A siostra jest bardzo podobna,troszkę tylko jaśniejsza i drobniejsza. Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No to pochwalcie się! Jak wam poszło??? Quote
slawi Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to pochwalcie się! Jak wam poszło??? Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:. Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='slawi']Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:. Super!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE cudownego trzeciego miejsca!!! :laola::laola: Quote
slawi Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonko czyżbym przegapiła jakąś wystawe u Ciebie?:oops::oops::oops: Przepraszam nawet kciukasów nie trzymałam:oops::oops::oops: Pisz szybciutko jak było.Może jakieś focie masz?????:loveu: I tak Ewciu :loveu: wiem ,że dobrze nam zawsze życzysz, focie mam, ale dam jutro bo wróciliśmy padnięci i zmarznięci :shake: A na dogo musiałam wejść chociaż na chwilę bo jestem uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts