Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

slawi napisał(a):
bo latam po galeryjkach i czytam, czytam, czytam :multi: - tyle mnie z wami nie było

Oj buuuuuuuuu:placz::placz::placz:
I znowu Cię nie ma:shake::shake::shake:
Witamy sobotnio-deszczowo:loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Oj buuuuuuuuu:placz::placz::placz:
I znowu Cię nie ma:shake::shake::shake:
Witamy sobotnio-deszczowo:loveu:

U nas bardziej śniegowo, a miała już być wiosna :mad:

Ostatnio rzeczywiście bardziej tu bywam :shake: niż jestem.
Ale żyje mi się bardzo intensywnie :shake:, za bardzo...

Kilka dni temu założyłam Palomce papiloty na główce, a dzisiaj na całości :cool3:.
Patrzy na mnie z wyrzutem, że jej krzywdę zrobiłam, smutasek jest taki :placz:.
Mam nadzieję,że się przyzwyczai, bo żal na nią patrzeć, no i że moja rodzinka się przyzwyczai bo dziwią się strasznie :mad:.

Posted

Spokojnie nauczy się. Moja Aura też nie była zadowolona jak założyłam jej po raz pierwszy papiloty. Później jak kupiłam ubranie to szybko się przyzwyczaiła i śmigała w nich.

Posted

Spoko ,póżniej po wystawie będzie sama przychodziła byś już ją wypapilotowała ,bo z papilotami będzie jej wygodniej chodzić;)
Tak robi moja Inusia ,z momentem wejścia do domu staje przy stole i każe się papilotować i nie mam wyjścia musze przed spaniem taka zmęczona ją jeszcze wypapilotować ,chodzby to miały być papiloty takie prowizoryczne (na sucho i robione na końcach włosa )

Posted

Aurunia napisał(a):
Spokojnie nauczy się. Moja Aura też nie była zadowolona jak założyłam jej po raz pierwszy papiloty. Później jak kupiłam ubranie to szybko się przyzwyczaiła i śmigała w nich.

Mam nadzieję,że tak będzie.
Na razie ją rozwinęłam, założę papilotki jak ubranko przyjdzie (jest już w drodze).

Posted

ladyyork napisał(a):
Spoko ,póżniej po wystawie będzie sama przychodziła byś już ją wypapilotowała ,bo z papilotami będzie jej wygodniej chodzić;)
Tak robi moja Inusia ,z momentem wejścia do domu staje przy stole i każe się papilotować i nie mam wyjścia musze przed spaniem taka zmęczona ją jeszcze wypapilotować ,chodzby to miały być papiloty takie prowizoryczne (na sucho i robione na końcach włosa )

Lady, u nas na razie jest dokładnie odwrotnie :shake:.

Posted

ladyyork napisał(a):
Slawi jedziesz do KAtowić na wystawe, bo my jedziemy;)

Katowice za daleko :roll:, w niedzielę jedziemy "trenować" do Jarosławia - sama wiesz jak Palomka panikowała :shake: w Rzeszowie.Mam nadzieję,że tym razem będzie już troszkę spokojniejsza.
No i tym razem nie dam jej nic do jedzenia rano przed wystawą :evil_lol:.
Jeszcze się zastanawiam nad Nowym Dworem Mazowieckim, bo też w miarę niedaleko, a potem to dopiero może coś pod koniec maja.

Będziemy trzymać kciuki za Ineczkę :loveu:

Posted

slawi napisał(a):
Katowice za daleko :roll:, w niedzielę jedziemy "trenować" do Jarosławia - sama wiesz jak Palomka panikowała :shake: w Rzeszowie.Mam nadzieję,że tym razem będzie już troszkę spokojniejsza.
Jeszcze się zastanawiam nad Nowym Dworem Mazowieckim, bo też w miarę niedaleko, a potem to dopiero może coś pod koniec maja.

Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Mialam nadzieje że psyjedziecie na wystawe do Łodzi:placz::placz::placz:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Iwonuś:loveu::loveu::loveu:
Mialam nadzieje że psyjedziecie na wystawe do Łodzi:placz::placz::placz:

Moja Kaja pisze 4 maja maturę z polskiego, i tak na co dzień niby mama nie potrzebna, ale jak się dowiedziała o możliwym wyjeździe do Łodzi to straszny krzyk podniosła ,że nie możemy jej samej w domu zostawić tuż przed maturą.
No to dla nas była miła niespodzianka :loveu::loveu::loveu:,że "dziecko" chce rodziców.
No to będziemy ją tulić i podtrzymywać na duchu ;).

Posted

Aurunia napisał(a):
Ooo ja zdecydujesz się na NDM to się spotkamy my będziemy z Zahi w młodzieży

Mam czas dzisiaj do północy ...
na razie rozpatruję jeszcze wszystkie "za i przeciw" :shake:

Posted

slawi napisał(a):

Ooo ja zdecydujesz się na NDM to się spotkamy my będziemy z Zahi w młodzieży

Posted

slawi napisał(a):
Moja Kaja pisze 4 maja maturę z polskiego, i tak na co dzień niby mama nie potrzebna, ale jak się dowiedziała o możliwym wyjeździe do Łodzi to straszny krzyk podniosła ,że nie możemy jej samej w domu zostawić tuż przed maturą.
No to dla nas była miła niespodzianka :loveu::loveu::loveu:,że "dziecko" chce rodziców.
No to będziemy ją tulić i podtrzymywać na duchu ;).

No tak zrozumiale ,i wcale się nie dziwie:loveu::loveu::loveu:
Ale i tak będe buczeć że Cie nie zobacze:placz::placz::placz:

Posted

Aurunia napisał(a):
Zdecydowałaś się na Nowy Dwór Mazowiecki??

tak, w ostatniej chwili wysłałam zgłoszenie i maila dostałam ,że doszło
to się zobaczymy :loveu:,
i ubranko na papiloty mi już przyszło, uzgadniałam wzór przez telefon i chyba takie u Zahirki widziałam,
ale mój mąż sie pyta czy to strój plażowy:placz::placz::placz:

Posted

slawi napisał(a):
tak, w ostatniej chwili wysłałam zgłoszenie i maila dostałam ,że doszło
to się zobaczymy :loveu:,
i ubranko na papiloty mi już przyszło, uzgadniałam wzór przez telefon i chyba takie u Zahirki widziałam,
ale mój mąż sie pyta czy to strój plażowy:placz::placz::placz:

Nie martw się przyzwyczai się :evil_lol: mój tata był przeciwnikiem papilotów ale jak zobaczył efekty to szybko zmienił zdanie. teraz to nie wyobraża sobie żeby pies bez papilotów i ubranka.
Fajnie że się poznamy. Ja poznam Palomke :multi: . Nie mogę się doczekać.
Aura też była pierwotnie zgłoszona ale z wiadomych przyczyn została wycofana.;)

Posted

Jak się nie mylę jutro jedziecie na wystawę. Trzymam kciuki za Palomke :kciuki::kciuki: i czekam na wieści.
Widziałam że siostra miotowa Palomki jest też zgłoszona jestem ciekawa czy są podobne ;)

Posted

Aurunia napisał(a):
Jak się nie mylę jutro jedziecie na wystawę. Trzymam kciuki za Palomke :kciuki::kciuki: i czekam na wieści.
Widziałam że siostra miotowa Palomki jest też zgłoszona jestem ciekawa czy są podobne ;)

Wyjątkowo było skuteczne to trzymanie kciuków :lol::multi:, Dzięki Aduś :loveu:
A siostra jest bardzo podobna,troszkę tylko jaśniejsza i drobniejsza.

Posted

[quote name='slawi']Mamy ocenę doskonałą i medal za III miejsce :lol:.
Super!!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
GRATULACJE
cudownego trzeciego miejsca!!!
:laola::laola:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Iwonko czyżbym przegapiła jakąś wystawe u Ciebie?:oops::oops::oops:
Przepraszam nawet kciukasów nie trzymałam:oops::oops::oops:
Pisz szybciutko jak było.Może jakieś focie masz?????:loveu:

I tak Ewciu :loveu: wiem ,że dobrze nam zawsze życzysz,
focie mam, ale dam jutro bo wróciliśmy padnięci i zmarznięci :shake:
A na dogo musiałam wejść chociaż na chwilę bo jestem uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: