Aurunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 slawi napisał(a):Dzięki za wsparcie :loveu: Aha, Palomka kończy dzisiaj dziewięć miesięcy :multi: i staje się "młodzieżą". To na wystawie idziecie w młodzieży??:roll: Quote
Aurunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wszystkie naj dla Palomki,jeżeli będziesz w Rzeszowie to startujemy w jednej klasie (młodzieży):loveu: Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Aurunia napisał(a):To na wystawie idziecie w młodzieży??:roll: No właśnie :roll:. Już nie taki luzik jak w szczeniaczkach :placz:. Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ladyyork napisał(a):Wszystkie naj dla Palomki,jeżeli będziesz w Rzeszowie to startujemy w jednej klasie (młodzieży):loveu: Szczerze się cieszę ,że będzie przyjazna dusza :loveu: Quote
dysia-u Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a potem.... spotkamy się w Krakowie. :multi: Nie będę wystawiać swojej suni więc będę trzymać kciuki za Palomke:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ladyyork napisał(a):Wszystkie naj dla Palomki,jeżeli będziesz w Rzeszowie to startujemy w jednej klasie (młodzieży):loveu: To ja będę jednego kciuka za Inke, a drugiego za Palomkę trzymać. Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):To ja będę jednego kciuka za Inke, a drugiego za Palomkę trzymać. No to dobrze, że nie będzie nas tam więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 slawi napisał(a):No to dobrze, że nie będzie nas tam więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No, bo musiałabym kogoś do pomocy zatrudnić:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wszystkiego NAJ NAJ DLA PALOMKI:loveu::loveu::loveu: Wielu sukcesów wystawowych:loveu::loveu::loveu::laola::new-bday::laola: Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Iwonko a Palomka już jest kobietką pieskowa???????? Zeby wam się ciexzka nie trafiła na samą kobiecość:shake:. Jak to wogóle jest na wystawach jak sunie jest w niedyspozycji?Przeszkadza to w czymś?? Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nie wolno wystawiać suk z cieczką. Przecież wszystkie psy to drażni. A ja zapomniałam życzyć wszystkiego najlepszego Palomce:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 slawi napisał(a):jeszcze nie :lol:, ale ją obserwuje, z cieczką nie można jechać na wystawę bo pieski się nie mogą skupić :evil_lol: I dziękujemy za wszystkie życzenia :loveu: Tak właśnie myślałam:shake:. Aksa dostała jak miała rowne 9 miesięcy:loveu: Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonko a Palomka już jest kobietką pieskowa???????? Zeby wam się ciexzka nie trafiła na samą kobiecość:shake:. Jak to wogóle jest na wystawach jak sunie jest w niedyspozycji?Przeszkadza to w czymś?? jeszcze nie :lol:, ale ją obserwuje, z cieczką nie można jechać na wystawę bo pieski się nie mogą skupić :evil_lol: I dziękujemy za wszystkie życzenia :loveu: Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Tak właśnie myślałam:shake:. Aksa dostała jak miała rowne 9 miesięcy:loveu: Mam nadzieję,że Luśka się wstrzyma jeszcze dwa tygodnie :cool3:, bo inaczej z wystawy nici :shake:. Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 slawi napisał(a):Mam nadzieję,że Luśka się wstrzyma jeszcze dwa tygodnie :cool3:, bo inaczej z wystawy nici :shake:. To lepiej niech się wstrzyma.Jestem bardzo ciekawa jak Wam pójdzie.I powiem że Wam troszke zazdroszcze. Quote
slawi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ewa2909 napisał(a):To lepiej niech się wstrzyma.Jestem bardzo ciekawa jak Wam pójdzie.I powiem że Wam troszke zazdroszcze. Wprawdzie to pierwsza wystawa i nie myślę o wynikach , ale emocje są naprawdę potężne :roll:.Ale pracuję nad tym, bo to przecież ma być przyjemność (podobno), a adrenaliny mam dość na co dzień :mad:. Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 My tutaj na dogo również będziemy mocno trzymać kciuki:loveu::loveu::loveu: Daj jakąś focie Palomki:modla::modla::modla: Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ewa2909 napisał(a):My tutaj na dogo również będziemy mocno trzymać kciuki:loveu::loveu::loveu: Daj jakąś focie Palomki:modla::modla::modla: A za Ineczke będziecie kciuki trzymać;) no i racja dawaj focie PALOMKI naszego códeńka:loveu: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja nie wiem dokładnie jak to jest z cieczkami ale zawsze było w regulaminie ZKWP, że suk w cieczce wystawiać NIE WOLNO! Od niedawna ponoć przepis ten został zniesiony :roll: Jednak i tak uważam, że zabieranie suki w cieczce na wystawę jest nie fair w stosunku do właścicieli psów .. większość psiaków się dekoncentruje i nie jest w stanie zaprezentować się na ringu :roll: Quote
ewa2909 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ladyyork napisał(a):A za Ineczke będziecie kciuki trzymać;) no i racja dawaj focie PALOMKI naszego códeńka:loveu: Pewnie żebędziemy:multi::multi::multi: Quote
Aurunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Co tam u Palomki?? Jak przygotowania do wystawy?? Quote
ladyyork Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No Slawi już niedługo się spotkamy a ja zobacze Palomke:loveu: Quote
slawi Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Szykujemy się intensywnie - właśnie szukam wśród znajomych stolika turystycznego :cool3:, bo chyba się przyda ? Ale ostatnio przygotowania Palomki musiały ustąpić przygotowaniom studniówkowym ;) mojej córci(fioletowa sukienka). Quote
Recommended Posts