slawi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a): Musisz jej tylko trochę głowę wyciągnać bo krótka szyja się wydaje no i skrócić ją troszkę pomagając sobie drugą ręką :cool3: że wyciągnąć głowę to rozumiem, tylko zupełnie nie wiem co mam zrobić tą drugą ręką :placz: :placz::placz:. Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 slawi napisał(a):że wyciągnąć głowę to rozumiem, tylko zupełnie nie wiem co mam zrobić tą drugą ręką :placz: :placz::placz:. Jak chcesz skrocic ja troszke ogonek bardziej na grzbiet nasun Quote
slawi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ladyyork napisał(a):Jak chcesz skrocic ja troszke ogonek bardziej na grzbiet nasun Byłam właśnie u Ciebie, czy to co robisz z kuperkiem Lady to jest skracanie? Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 klawiatura mi szwankuje -przepraszam Jak chcesz skrócić ją troszke to ogonek bardziej na grzbiet nasuń podnosząc do góry:loveu:,jak się spotkamy to ci pokaże;) Quote
slawi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ladyyork napisał(a):tak skracasz optycznie ją;) Ale musicie mieć ze mnie ubaw :oops: Zachciało się babie pieska wystawiać :evil_lol:... Ale ja się jeszcze podszkolę ;) (jak mnie podszkolicie:loveu:) Dziękuję za cierpliwość :buzi: Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 slawi napisał(a):Byłam właśnie u Ciebie, czy to co robisz z kuperkiem Lady to jest skracanie? tak skracasz optycznie ją;),ale na Cessim lepiej to wygląda ,bo na lady zaq bardzo przycisłam ogonek do kręgosupa;) Quote
slawi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ladyyork napisał(a):Wszystkiego się trza nauczyć , nikt się z tym nie rodzi;), więc każdego wystawce to czeka Pół roku temu nawet mi do głowy nie przyszło, że znajdę sobie takie nowe zajęcie :lol:. Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 slawi napisał(a):Ale musicie mieć ze mnie ubaw :oops: Zachciało się babie pieska wystawiać :evil_lol:... Ale ja się jeszcze podszkolę ;) (jak mnie podszkolicie:loveu:) Dziękuję za cierpliwość :buzi: Wszystkiego się trza nauczyć , nikt się z tym nie rodzi;), więc każdego wystawce to czeka Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 slawi napisał(a):że wyciągnąć głowę to rozumiem, tylko zupełnie nie wiem co mam zrobić tą drugą ręką :placz: :placz::placz:. Ogonek na grzbiecik i już będzie cacy :loveu: Poustawiaj ją w różnych pozycjach i zdjęcia porób .. sama zobaczysz w jakiej najładniej się prezentuje :loveu: slawi napisał(a):Pół roku temu nawet mi do głowy nie przyszło, że znajdę sobie takie nowe zajęcie :lol:. A ja nie myślałam, że to tak wciąga więc uważaj :evil_lol: Jeszcze wystawy Cię wciągną .. ja na ten rok wypisałam sobie 33 wystawy :crazyeye: Skąd na to kasa ? Samo zgłoszenie kosztuje a jeszcze dojazd, ewentualny nocleg, parking .. wszystko kosztuje :placz: Quote
dysia-u Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 slawi napisał(a):Ale musicie mieć ze mnie ubaw :oops: Zachciało się babie pieska wystawiać :evil_lol:... Ale ja się jeszcze podszkolę ;) (jak mnie podszkolicie:loveu:) Dziękuję za cierpliwość :buzi: Iwonka nie gadaj głupot :shake::shake: jestem pod wrażeniem , naprawde. Dwa lata temu kupowałam swoją sucz i nawet nie chciałam słyszeć o wystawach bo skąd niby miałam czerpać wszystkie wiadomości nie mając znajomej która ma taką pasje. :roll:. Dziś wiedząc o dogo i znając życzliwych ludzi troche mi żal. :placz:Trzymam za ciebie kciuki:loveu: Quote
Aurunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ladyyork napisał(a):Slawi pooglądaj sobie zdjęcia dziewczyn zobacz jak Zahirka czy Aura jest skracana ,tam jest to doskonale pokazane;) Dzięki lady york Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Slawi pooglądaj sobie zdjęcia dziewczyn zobacz jak Zahirka czy Aura jest skracana ,tam jest to doskonale pokazane;) Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aurunia napisał(a):Dzięki lady york Ja tylko prawdę napisałąm;) Quote
dysia-u Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :roll: Iwonka nie stresuj się tak ani studniówką /współczuje/ ani chowaniem ogonka i wyciąganiem główki czy odwrotnie nie pamiętam :shake: i dołącz do nas na dogo.:multi: Quote
ewa2909 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Iwonka to ostatnio wchodzi jak nas nie ma:placz::placz::placz: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :eviltong:A dpoadłam Cię kobieto:eviltong: Witamy się słonecznie,niedzielnie,wikendowo i okiestrowo:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Iwonka to ostatnio wchodzi jak nas nie ma:placz::placz::placz: Bo ostatnio mam trochę mniej czasu dla dogo :placz:, a jak już tu zaglądam to prawie wszyscy śpią :shake:. Ale do wszystkich zaglądam żeby być na bieżąco :lol:. Quote
slawi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a)::eviltong:A dpoadłam Cię kobieto:eviltong: Witamy się słonecznie,niedzielnie,wikendowo i okiestrowo:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:Witam:loveu::loveu::loveu:też ale u nas nie ma słoneczka, paskudnie jest, śnieg topnieje taka plucha się robi a obiecywali metry śniegu Quote
roxi-malina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 slawi napisał(a):Bo ostatnio mam trochę mniej czasu dla dogo :placz:, a jak już tu zaglądam to prawie wszyscy śpią :shake:. Ale do wszystkich zaglądam żeby być na bieżąco :lol:. Nie martw sie ja też ostatnio mam coraz mniej czasu na neta :placz: bo musze za nauke sie brać :) Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Psysłam się pswitać i wrzucić Cie na pierwszą strone:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Psysłam się pswitać i wrzucić Cie na pierwszą strone:loveu::loveu::loveu: Dzięki Ewciu :loveu: Tylko wrzucaj delikatnie bo mam dzisiaj taką migrenę,że aż myślenie boli :placz:. Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :eviltong:slawi napisał(a):Dzięki Ewciu :loveu: Tylko wrzucaj delikatnie bo mam dzisiaj taką migrenę,że aż myślenie boli :placz:. Ja tyż chora:-( Z nosa mam przecieki,z gardła wydobywa mi się tylko jakieś bulgotanie:shake: Łepek tak boli że najchętniej bym go ukręciła i wyżuciła.:eviltong: Quote
slawi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ewa2909 napisał(a)::eviltong: Ja tyż chora:-( Z nosa mam przecieki,z gardła wydobywa mi się tylko jakieś bulgotanie:shake: Łepek tak boli że najchętniej bym go ukręciła i wyżuciła.:eviltong: a wiesz,moje kochane koleżanki w pracy podsumowały mój ból głowy tak: - no cóż, każdego boli to co ma najsłabsze :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 slawi napisał(a):a wiesz,moje kochane koleżanki w pracy podsumowały mój ból głowy tak: - no cóż, każdego boli to co ma najsłabsze :evil_lol: Tia???????? Czyżby wczoraj coś było??????????:eviltong: Quote
dysia-u Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ewcia nie żołądkuj się to coś ci powiem, co fajnego słyszałam. Dopada cię SKS /wiesz co to?/:cool3::cool3: :eviltong::eviltong::eviltong: starość, k....,starość :eviltong: Quote
Recommended Posts