***Paulina*** Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale się zmieniła:loveu::loveu::loveu: Śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ślicznie wygląda, bardzo mi się podoba jak się wybarwia. Quote
slawi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ślicznie wygląda, bardzo mi się podoba jak się wybarwia. Zdjęcia są troszkę za ciemne, Luśka wybarwia się bardzo intensywnie ale w rzeczywistości nie jest taka ciemna ;). Quote
slawi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Jeszcze kilka... kanapowych ;) Tu są prawdziwe kolorki ;) Quote
Aurunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Śliczna:loveu::loveu: Chyba będziesz musiała zacząć zakładać papilotki :eviltong: Quote
slawi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczna:loveu::loveu: Chyba będziesz musiała zacząć zakładać papilotki :eviltong: Przymierzam się do tematu ale jeszcze mnie to troszkę przeraża:crazyeye:. Jeszcze trochę poczekam. Na razie włosy się nie plączą, ale są jeszcze krótkie. Mam zamiar jednak kupić niedługo papierki i olejek norkowy;). Pewnie zacznę od papilotów na pycholku :loveu:. Quote
Zuza i Noddy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja też byłam taka przerażona i pierwsze robiła fryzjerka, a tak na prawdę to nic strasznego. Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :loveu:slawi napisał(a):Przymierzam się do tematu ale jeszcze mnie to troszkę przeraża:crazyeye:. Jeszcze trochę poczekam. Na razie włosy się nie plączą, ale są jeszcze krótkie. Mam zamiar jednak kupić niedługo papierki i olejek norkowy;). Pewnie zacznę od papilotów na pycholku :loveu:. Może przyjdziesz odwiedzić Swoją galeryjke?????????:mad::mad::mad: Cześć Iwonko :loveu::loveu::loveu: Ja tez myśle o papilotach,ale tosie śpi w łóżeczku a jakoś nie widze żeby taki tłusty ze mną spal:shake::shake::shake: Mizianko i tulaski dla Palomki:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ewa2909 napisał(a)::loveu: Może przyjdziesz odwiedzić Swoją galeryjke?????????:mad::mad::mad: Cześć Iwonko :loveu::loveu::loveu: Ja tez myśle o papilotach,ale tosie śpi w łóżeczku a jakoś nie widze żeby taki tłusty ze mną spal:shake::shake::shake: Mizianko i tulaski dla Palomki:loveu::loveu::loveu: A moje dziewczyny gdzie śpią??? też w łóżku. ubranko noszą i wcale tak tłuste nie są :eviltong: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 slawi napisał(a):idę kąpać Luśkę Dobrze masz bo u mnie Tosiek już 2 tydz chodzi brudny:shake:. Lekarz dopiro pozwolił w wikend go wykąpac:eviltong: Zrób jakieś focie mokradełka:modla::modla::modla: Quote
slawi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczna jest :loveu::loveu: A miało być zdjęcie w pozycji wystawowej :evil_lol: no to jest (prawie wystawowa ;)) Quote
Zuza i Noddy Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cudo:loveu: Ślicznie wygląda, przepiękna sunia z niej rośnie. Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 slawi napisał(a):no to jest (prawie wystawowa ;)) http://img184.imageshack.us/img184/5193/p1050131zn1.jpg Super :loveu: Palomka śliczna jest ..na pewno zrobi furorę na wystawie :loveu: Włos piękny, jedwabisty .. śliczna głowa - czego chcieć więcej? :loveu: Musisz jej tylko trochę głowę wyciągnać bo krótka szyja się wydaje no i skrócić ją troszkę pomagając sobie drugą ręką :cool3: Chociaż .. może jak głowa w górę pójdzie to już będzie inaczej wyglądać .. porób jeszcze parę takich fotek .. zobaczymy jak wygląda najkorzystniej, ale jeśli masz możliwość to niech ktoś zrobi foto albo z pomocą samowyzwalacza, żeyś mogła ją drugą ręką też zlapać ;) Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Śliczna:loveu::loveu::loveu: Cudowny ma włos:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://img442.imageshack.us/img442/2978/p1050126yk7.jpg nic dodać nic ująć :loveu: najwyższa lokata :loveu: u nas i tak ma same szóstki:loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No śliczna :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za wasz debiut. B ma rację ustawiaj ją 2 rękami i ogon trochę bardziej do góry ;) ale Palomka jest śliczna :loveu::loveu: Ja już bym powoli myślała o papilotech :eviltong: Quote
ewa2909 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :loveu:Jakie śliczne zdjęcia:loveu: Palomka zaczyna się slicznie wybarwiać,a jak ładnie juz stoi:loveu: Ja muszę swojemy przypomnieć bo od 3 tyg wogóle nie ćwiczymy:eviltong: Quote
naimax Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jaki ma piekny wlos! przepiekna sunia z niej!! :) Quote
roxi-malina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Śliczny ma włos ;) i ogólnie jest śliczna:multi: Quote
slawi Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aurunia napisał(a):No śliczna :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za wasz debiut. B ma rację ustawiaj ją 2 rękami i ogon trochę bardziej do góry ;) ale Palomka jest śliczna :loveu::loveu: Ja już bym powoli myślała o papilotech :eviltong: normalnie ustawiam ją obiema rękami, ale tu jedna była potrzebna do zrobienia zdjęcia :lol:, i tylko podtrzymuję jej brodę. Największy problem w zasadzie jest z ustawieniem głowy bo chce patrzeć cały czas na mnie :cool3:i muszę jej łepek przekręcać. Bardzo dziękuję :loveu: za wszystkie miłe słowa pod adresem mojej Luśki. Quote
Recommended Posts