Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

slawi napisał(a):
Fryzurka jest, pasemka są blond na blondzie - czyli jestem chiba blondynka do kwadratu :evil_lol:.

Przy okazji fryzjera zaszłam do zoologika.Ponieważ dostałam kupon na Eukanubę chciałam kupić najpierw troszkę na próbę.
Popytałam troszkę o różne karmy, niestety najwięcej złego usłyszałam o Royalku, że ostatnio zła jakość, że dużo chemii itd...
Eukanuba ponoć trochę lepsza i bez konserwantów i barwników.
Sprzedawca najlepiej wyrażał się o Nutro , że jest najzdrowsza i najbardziej naturalna.
Czy ją ktoś stosował???

Ojejku a moje tylko na royalku cały czas.Niedobra pancia pakuje siula chemie.
Nic nie słyszałam o NUTRO.Szkoda że dopiero teraz się o niej dowiedziałam bo takto bym wzieła pare deko na prube.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ojejku a moje tylko na royalku cały czas.Niedobra pancia pakuje siula chemie.
Nic nie słyszałam o NUTRO.Szkoda że dopiero teraz się o niej dowiedziałam bo takto bym wzieła pare deko na prube.

Na razie nie ma co panikować, podobno co raz o różnych karmach pojawiają się jakieś rewelacje.Chociaż kto wie...może to jest prawda.

Posted

ewa2909 napisał(a):
:modla::modla::modla:Iwonko daj focie Palomki

Prawdę mówiąc po pracy ostatnio jestem tak wypompowana :angryy:,że nie chce mi się robić zdjęć.

Posted

slawi napisał(a):
I jeden dzień w pracy taki,że można zapomnieć o wikendzie :placz:.

Ja miałam zeszły tydz taki przerypany:shake:
W tym jak na razie bardzo spokojnie,pracuje po 7 godz.(czuje się tak jakbym na lekkiej była:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

dysia-u napisał(a):
:crazyeye: Iwonka co u Was tak cicho.??!! Przejadłaś się czy co? Odezwij się , pusto bez ciebie.

Wogle na dogo jest cicho:evil_lol:wszyscy się przejedli:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']:crazyeye: Iwonka co u Was tak cicho.??!! Przejadłaś się czy co? Odezwij się , pusto bez ciebie.

:tree1::tree1::tree1:

Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

O wszystkich pamiętamy :loveu:, to miłe,że troszeczkę za nami tęsknicie.
Szykowanie do świąt a teraz bardzo rodzinne świętowanie wypełnia nam prawie cały czas. Teraz też czekamy na gości :lol:.

Wesołych Świąt i pozdrowienia dla wszystkich :loveu:!

Posted

ewa2909 napisał(a):
Iwonko już dawno po świętach a Ciebie jak nie było tak ni ma:-(:-(:-(
Pozdrawiamy cieplutko-poniedziałkowo przed sylwestrowo:loveu:

Jestem,już jestem ;).
Nadrabiam zaległości w galeryjkach :loveu:.

Posted

Kobieto ostatnie focie u Ciebie są na 38 stronie z dnia 02.12 2008,jeszcze troszke a każesz nam czekać na fotki cały rok!!!!!!!!!!!!!
A czy Ty wiesz jak szczeniaczek się szybko zmienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aurunia napisał(a):
A może pierw nadrobisz w swojej :mad:

:oops: :oops: :oops:

aparat ze świątecznymi zdjęciami został niestety w święta u siostry,dopiero pojutrze się z nią spotkam i wtedy będą zdjęcia :evil_lol:

Ada powiedz mi do kiedy Aura rosła? Bo są z Palomką po jednym ojcu a moja rośnie nadal ,chociaż w święta skończyła 8 miesięcy. Niby wysmuklała, zadek :evil_lol: już ma chudziutki i łopatki się pokazały ale już mamy 26x26 cm. Czy Aura też tak długo rosła?

Posted

slawi napisał(a):
:oops: :oops: :oops:

aparat ze świątecznymi zdjęciami został niestety w święta u siostry,dopiero pojutrze się z nią spotkam i wtedy będą zdjęcia :evil_lol:

Ada powiedz mi do kiedy Aura rosła? Bo są z Palomką po jednym ojcu a moja rośnie nadal ,chociaż w święta skończyła 8 miesięcy. Niby wysmuklała, zadek :evil_lol: już ma chudziutki i łopatki się pokazały ale już mamy 26x26 cm. Czy Aura też tak długo rosła?

No pięknie.Trzeba jeść mniej kiełbaski i mięska to skleroza będzie miejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
Super wymiarki:loveu::loveu::loveu:
Szkoda że mój dalej taki knypek i do tego nie chce ostatnio wogóle jeść.:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kobieto ostatnie focie u Ciebie są na 38 stronie z dnia 02.12 2008,jeszcze troszke a każesz nam czekać na fotki cały rok!!!!!!!!!!!!!
A czy Ty wiesz jak szczeniaczek się szybko zmienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A zmienia się i to charakterek głównie, niedobra się robi.Przed świętami jak nie miałam dla niej czasu zjadła mi ciapa, obgryzła tapetę w przedpokoju i sikała gdzie popadnie :mad:.
Teraz też za karę poszła na miejsce bo niewolnicę Izaurę próbuje ze mnie zrobić.Tylko zerka spod oka, łobuz jeden :loveu:.

Posted

slawi napisał(a):
A zmienia się i to charakterek głównie, niedobra się robi.Przed świętami jak nie miałam dla niej czasu zjadła mi ciapa, obgryzła tapetę w przedpokoju i sikała gdzie popadnie :mad:.
Teraz też za karę poszła na miejsce bo niewolnicę Izaurę próbuje ze mnie zrobić.Tylko zerka spod oka, łobuz jeden :loveu:.

Mój tyż niedobry gnom mały:mad::mad::mad:
Nie chce jeść,muszeę stawiać młodszego syna przy jego misce żeby się z nim drażnił bo inaczej może i dwa dni nic nie jeść.
I ochroniarz się z niego robi całą gęba.Wszedzie chodzi za mną krok w kok i tylko powarkuje jak ktoś się zbliza do mnie:shake: