slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Wydaje mi sie że aż tak mocno to nie ma potrzeby ściągać te włoski z uszu,chyba wystarczyło by zebranie troszke tych włosków.:shake: Masz rację i nie mam zamiaru jej tak czesać :lol:. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Masz rację i nie mam zamiaru jej tak czesać :lol:. Ja troszeczke Tośkowi zbieram,ale na niedługo jet ładni uczesany.:evil_lol: Podcinałaś jej troszke płaszczyk na grzbiecie?????????? Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Ja troszeczke Tośkowi zbieram,ale na niedługo jet ładni uczesany.:evil_lol: Podcinałaś jej troszke płaszczyk na grzbiecie?????????? Nie tylko ucholki, łapki i dupkę pod ogonkiem. Fryzjer powiedział,że łapki spierniczyłam :placz::oops: podcinając sama. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Nie tylko ucholki, łapki i dupkę pod ogonkiem. Fryzjer powiedział,że łapki spierniczyłam :placz::oops: podcinając sama. Nie płacz odrosną:loveu: Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ewa2909 napisał(a):Nie płacz odrosną:loveu: Ale powiedział,że dobrze sobie czas wybrałam, bo do lutego MOŻE odrosną:placz:. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):Ale powiedział,że dobrze sobie czas wybrałam, bo do lutego MOŻE odrosną:placz:. Jak będą jej takim tempem rosły te włoski to pewnie na podcięcie tych łapinek i tak jeszcze raz będziesz musiała do niego/jej trafić. Quote
slawi Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 No, dzisiaj ja się wcześniej urywam :placz:. Dobranocka wszystkim :sleep2:. Quote
ewa2909 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 slawi napisał(a):No, dzisiaj ja się wcześniej urywam :placz:. Dobranocka wszystkim :sleep2:. Ja też już idę lulaśki.Papa:loveu: Quote
dysia-u Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 slawi napisał(a):Nie tylko ucholki, łapki i dupkę pod ogonkiem. Fryzjer powiedział,że łapki spierniczyłam :placz::oops: podcinając sama. ooo widzę że ktoś mnie chciał naśladować:shake: a przecież was ostrzegałam:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Śliczne fotki i te ze spacerku i domowe. Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hej!!!!!!!!! Iwonko ja już jestem a gdzie Ty się podziewasz?????????:loveu: przyszedł kombinezon?????????:mad: Quote
slawi Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ewa2909 napisał(a):Hej!!!!!!!!! Iwonko ja już jestem a gdzie Ty się podziewasz?????????:loveu: przyszedł kombinezon?????????:mad: Jeszcze nie przyszedł :razz:, czekamy. Jestem dopiero teraz bo tak zwanymi pracami domowymi :angryy: się zajmowałam ale ciebie już nie ma, jak to Dominika pisała "mamy szczęście"...:p. Quote
slawi Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ewa2909 napisał(a)::evil_lol: Jeszce jestem pre minutek:evil_lol: Patrz udało się :multi:, żeby jeszcze Ula była. Quote
ewa2909 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :evil_lol:slawi napisał(a):Jeszcze nie przyszedł :razz:, czekamy. Jestem dopiero teraz bo tak zwanymi pracami domowymi :angryy: się zajmowałam ale ciebie już nie ma, jak to Dominika pisała "mamy szczęście"...:p. Jeszce jestem pre minutek:evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Miała być pozycja wystawowa i co nie ma :placz: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :evil_lol:Aurunia napisał(a):Miała być pozycja wystawowa i co nie ma :placz: Dołańczam się do Ady-dobrze pisze:mad::mad::mad: Focie,focie,focie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :evil_lol:Kobieta daj na chociaż tutaj swojego klona:evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :cool3: Iwonko chyba ci nie zaszkodziła nalewka teściowej:shake: Quote
dysia-u Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :mad: Iwonka !!! już przesadzasz z tą swoją nieobecnością na dogo. No ileż można.:placz::placz::placz: Quote
ewa2909 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 dysia-u napisał(a)::mad: Iwonka !!! już przesadzasz z tą swoją nieobecnością na dogo. No ileż można.:placz::placz::placz: Iwonka pewnie dzisij siedzi u wróżki i zapisuje nr na totka:mad: Wracaj na dogo bo i tak nie wygrasz:eviltong: Quote
slawi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Iwonka pewnie dzisij siedzi u wróżki i zapisuje nr na totka:mad: Wracaj na dogo bo i tak nie wygrasz:eviltong: Wróżki i takie tam inne omijam szerokim łukiem. Raczej wolę trzymać z jasną stroną Mocy :lol:. Trzeba było nadrobić zaległości domowe z całego tygodnia :cool3:.Pranie, sprzątanie i większe zakupy żywieniowe (robimy je raz w tygodniu). Moje dzieci aktualnie łatwiej jest ubrać niż wyżywić :mad:. I jeszcze były intensywne spotkania rodzinne. Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 slawi napisał(a):Wróżki i takie tam inne omijam szerokim łukiem. Raczej wolę trzymać z jasną stroną Mocy :lol:. Trzeba było nadrobić zaległości domowe z całego tygodnia :cool3:.Pranie, sprzątanie i większe zakupy żywieniowe (robimy je raz w tygodniu). Moje dzieci aktualnie łatwiej jest ubrać niż wyżywić :mad:. I jeszcze były intensywne spotkania rodzinne. To trzeba było nie spać tak długo rano to byś z wszystkim zdązyła na czas.:eviltong::eviltong::eviltong: My też więkrze zakupy robimy w wikend,w tyg to tylko czas na podstawowe jedzonko.:evil_lol: U mnie i z tym i z tym jest wielki problem:mad: Witamy niedzielnie.:loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):To trzeba było nie spać tak długo rano to byś z wszystkim zdązyła na czas.:eviltong::eviltong::eviltong: My też więkrze zakupy robimy w wikend,w tyg to tylko czas na podstawowe jedzonko.:evil_lol: U mnie i z tym i z tym jest wielki problem:mad: Witamy niedzielnie.:loveu::loveu::loveu: No niby tak długo rano nie śpię. Na tygodniu do szóstej a w soboty jak się uda to nawet do ósmej :eviltong:. I kawkę dostaję wtedy do łóżeczka :eviltong:. Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 slawi napisał(a):No niby tak długo rano nie śpię. Na tygodniu do szóstej a w soboty jak się uda to nawet do ósmej :eviltong:. I kawkę dostaję wtedy do łóżeczka :eviltong:. Ale masz dobrze.Ja tyz tak chce:modla::modla::modla: Quote
slawi Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Ale masz dobrze.Ja tyz tak chce:modla::modla::modla: 20 lat ciężkiej pracy ;). Muszę uważać co piszę bo się okazało,że moje Kochanie :loveu:jak jest w pracy to czasem poczytuje galeryjki :mad:. Quote
Recommended Posts