slawi Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewa2909 napisał(a):To po co sprzątasz jak jutro zrobią Ci taki sam bałagan???????????? Oczywiście żartuje:evil_lol: Współczuje Ci tego remonciku:-( A może trzeba zmienić wykonawce???????? Mam nadzieje że się tym nie naraziłam Twojemu mężowi. wykonawcę to koniecznie trzeba zmienić :evil_lol: bo to nie na moje nerwy Ale na razie muszę zacisnąć zęby i jeszcze trochę wytrzymać. Bo w tym remoncie tkwi drugie dno :evil_lol:. Za radą psychologa moi panowie robią COŚ razem, no i dlatego mam remont celebrowany. Bo najważniejsze ma być to,że RAZEM działają. Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 slawi napisał(a):wykonawcę to koniecznie trzeba zmienić :evil_lol: bo to nie na moje nerwy Ale na razie muszę zacisnąć zęby i jeszcze trochę wytrzymać. Bo w tym remoncie tkwi drugie dno :evil_lol:. Za radą psychologa moi panowie robią COŚ razem, no i dlatego mam remont celebrowany. Bo najważniejsze ma być to,że RAZEM działają. Jeżeli tak się sprawy mają to prponuje uzbroić się w cierpliwość i wytrzymać jeszcze troszeczke.:evil_lol: Tylko odpuść sobie te więkrze porządki bo to i tak nie ma sensu,jutro od nowa będzie sprzątanie.:evil_lol: Quote
slawi Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewa2909 napisał(a):Jeżeli tak się sprawy mają to prponuje uzbroić się w cierpliwość i wytrzymać jeszcze troszeczke.:evil_lol: Tylko odpuść sobie te więkrze porządki bo to i tak nie ma sensu,jutro od nowa będzie sprzątanie.:evil_lol: Oj wiesz, pewnie,że wytrzymam ale lepiej człowiekowi się robi jak sobie ponarzeka...:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Może jakieś nowe foteczki:cool3:? Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 slawi napisał(a):Oj wiesz, pewnie,że wytrzymam ale lepiej człowiekowi się robi jak sobie ponarzeka...:diabloti: A to sobie ponarzekaj ja Cię w spokoju wysłucham:evil_lol: i posłuże dobrą radą:eviltong: Quote
slawi Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewa2909 napisał(a):A to sobie ponarzekaj ja Cię w spokoju wysłucham:evil_lol: i posłuże dobrą radą:eviltong: No to posłuchaj :evil_lol:: :zly7: :bad-word: :Help_2: i co radzisz :evil_lol:??? Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :grab::madgo::modla::mdleje:Kobieto proszę o litość. Wymiękłam:mad: Quote
dysia-u Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :loveu: zaaaraz a od czego macie jeszcze mnie??:multi: u mnie takie roboty celebrowane są od nastu lat i ...wychodzą wszystkim na dobre .Też służe radą. Czego małolat nie powie przy stole to wyśpiewa przy naprawie np taboretów.:multi: naprawde :multi: warto znosić ten bałagan Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :loveu:Kobieto gdzież TY???????????? Mam romansa do Ciebie a Ciebie niet:mad: Pozdrawiamy czwartkowo-wieczorowo:loveu: Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :placz: Chyba cię nie skończył ten bałagan ,co? Niedługo wiosna ,szkoda by było:evil_lol: Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a)::loveu:Kobieto gdzież TY???????????? Mam romansa do Ciebie a Ciebie niet:mad: Pozdrawiamy czwartkowo-wieczorowo:loveu: już jestem ;) Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a):już jestem ;) No nareszcie:eviltong: Iwonko powiedz mi czy ten ehaso to można używać między kąpielami czy tylko zaraz po myciu? Potrzebuję oś do rozczesywania siulów bo po spacerkach teraz to tragedia. Czy między kąpielami używasz czegoś jeszcze? Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a)::smilecol: REMONCIK ZAKOŃCZONY!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Hurraaaaaaaaaaaaaa Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: Chyba cię nie skończył ten bałagan ,co? Niedługo wiosna ,szkoda by było:evil_lol: :smilecol: REMONCIK ZAKOŃCZONY!!! Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):No nareszcie:eviltong: Iwonko powiedz mi czy ten ehaso to można używać między kąpielami czy tylko zaraz po myciu? Potrzebuję oś do rozczesywania siulów bo po spacerkach teraz to tragedia. Czy między kąpielami używasz czegoś jeszcze? Właśnie wracam od Ciebie :evil_lol: To EHASO w poduszeczkach używam tylko po kąpieli, bez spłukiwania. włosy są "śliskie" i się nie plączą bardzo, jest dużo lepiej niż po 1 ALL system. W międzyczasie używam Free Spray beapharu do czesania (ale to też nie jest rewelacja).Przestałam czesać codziennie bo Palomce odrasta od skóry dużo nowych włosów i są bardzo delikatne. Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a):Właśnie wracam od Ciebie :evil_lol: To EHASO w poduszeczkach używam tylko po kąpieli, bez spłukiwania. włosy są "śliskie" i się nie plączą bardzo, jest dużo lepiej niż po 1 ALL system. W międzyczasie używam Free Spray beapharu do czesania (ale to też nie jest rewelacja).Przestałam czesać codziennie bo Palomce odrasta od skóry dużo nowych włosów i są bardzo delikatne. TO JAK tY JĄ ROZCZESYJESZ? jA JAK ZAPOMNIAŁAM ICH 1 DZIEŃ UCZESAĆ TO POTEM GRZEBIENIA NIE MOGŁAM W NICH WŁOŻYĆ. Czy tylko moje sA takie czochrańce. Fajnie się mijamy w galeryjkach:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):TO JAK tY JĄ ROZCZESYJESZ? jA JAK ZAPOMNIAŁAM ICH 1 DZIEŃ UCZESAĆ TO POTEM GRZEBIENIA NIE MOGŁAM W NICH WŁOŻYĆ. Czy tylko moje sA takie czochrańce. Fajnie się mijamy w galeryjkach:evil_lol: Nie tylko twoje. Moja to dopiero kudełek jeden. Czesze ją co drugi dzień bo jeszcze sukieneczka krótka ale właśnie zajeżdziła kolejną szczotke. Już nie wiem jaką kupić bo z każdej igiełki lecą. Tego kłującego zgrzebła nie znosi:shake: Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a):Nie tylko twoje. Moja to dopiero kudełek jeden. Czesze ją co drugi dzień bo jeszcze sukieneczka krótka ale właśnie zajeżdziła kolejną szczotke. Już nie wiem jaką kupić bo z każdej igiełki lecą. Tego kłującego zgrzebła nie znosi:shake: Tofik wszystkie śmieci na dworze zamiata brzuchem,A aksa łazi po wszystkich zbyrach także też wraca po spacerku upitolona równo. Myje im codziennie podwozia ale to nic nie daje (samą woda). Chyba zaczną łazić na smyczach to maże wtedy powiem ze mam czyściutkie pieski:evil_lol:. My używamy tylko i wyłącznie obrotowego grzebienia Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):TO JAK tY JĄ ROZCZESYJESZ? jA JAK ZAPOMNIAŁAM ICH 1 DZIEŃ UCZESAĆ TO POTEM GRZEBIENIA NIE MOGŁAM W NICH WŁOŻYĆ. Czy tylko moje sA takie czochrańce. Fajnie się mijamy w galeryjkach:evil_lol: Przestały się plątać właśnie po EHASO, tylko wyglądają jak mokre kluseczki:evil_lol:. czeszę tylko szczotką, mam taką dwustronną, i najpierw wygładzam włos stroną "włosianą", potem delikatnie rozczesuję " szpileczkową". Muszę to robić bardzo ostrożnie bo jak pisałam Paloma ma bardzo delikatne włosy (nie wiem czy coś z nimi jest nie tak :shake:) Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a):Przestały się plątać właśnie po EHASO, tylko wyglądają jak mokre kluseczki:evil_lol:. czeszę tylko szczotką, mam taką dwustronną, i najpierw wygładzam włos stroną "włosianą", potem delikatnie rozczesuję " szpileczkową". Muszę to robić bardzo ostrożnie bo jak pisałam Paloma ma bardzo delikatne włosy (nie wiem czy coś z nimi jest nie tak :shake:) To ma niestety taki sam jak aksa :-(. U nas się troszke poprawił jak przeszła na samą suchą karme. Tosiu ma dużo porząadnego włoska:loveu: Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ewa2909 napisał(a):Tofik wszystkie śmieci na dworze zamiata brzuchem,A aksa łazi po wszystkich zbyrach także też wraca po spacerku upitolona równo. Myje im codziennie podwozia ale to nic nie daje (samą woda). Chyba zaczną łazić na smyczach to maże wtedy powiem ze mam czyściutkie pieski:evil_lol:. My używamy tylko i wyłącznie obrotowego grzebienia Ja tam lubie takie wycierusy bo wiem że szczęśliwe. Ale grzebienia obrotowego to nie widziałam. Oj potrzebna mi była ta dogo:lol: Quote
slawi Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a):Ja tam lubie takie wycierusy bo wiem że szczęśliwe. Ale grzebienia obrotowego to nie widziałam. Oj potrzebna mi była ta dogo:lol: I ja tyż nie :shake:, jak to działa? Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 slawi napisał(a):I ja tyż nie :shake:, jak to działa? Ząbki w tym grzebieiu są ruchome i się obracaj więc nie wyrywają pieskowi włoskow:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :cool3: obrotowe ząbki hi hi:lol: a corega tabs potrzebna?:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dysia-u napisał(a)::cool3: obrotowe ząbki hi hi:lol: a corega tabs potrzebna?:evil_lol: Jeszce sufladki zadne z nas nie ma:evil_lol: Quote
Recommended Posts