ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Przyszliśmy się przywitac:loveu: A tutaj znowu temat wystaw:loveu: Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no to chodzce do mnie:shake: mam doła to goście mi potrzebni:-( Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a):no to chodzce do mnie:shake: mam doła to goście mi potrzebni:-( A masz coś:eviltong:???????? Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :evil_lol: oprócz doła mam szeroki asortyment:evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a)::evil_lol: oprócz doła mam szeroki asortyment:evil_lol::evil_lol: Ja tam u Ciebie czekam a Ty po obcych podwórkach chadzasz:mad: Czekam na Ciebie z tym szerokim asortymentem.:eviltong: Iwonko gdzie Ty sie podziewasz?:loveu: Chodz do pomocy bo sama nie dam rady temu szerokiemu esortymetrowi:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :loveu:I z nowu jej tu nie ma a światełko siępali:mad: Już się domyślam gdzie się podziewasz:eviltong: Lecędo siebie powiedzieć Ci dobranoc:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iwonko gdzieś Ty????????:loveu: Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo:loveu: Quote
slawi Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 ewa2909 napisał(a):Iwonko gdzieś Ty????????:loveu: Pozdrawiamy cieplutko i wikendowo:loveu: tutaj jestem :eviltong: Quote
slawi Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Buuu :placz: już mnie nie ma, gnojki z kompa wyganiają :placz:. Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 slawi napisał(a):tutaj jestem :eviltong: Oż Ty:mad:!!!!!!!!! Lubisz się bawić w chowanego:mad: Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Pojawia się i znika ..........i znika .........i znika.... Nie będe Ci kończyć bo se cos gupiego pomyśla:evil_lol: Witamy sobotnio-wieczorowo z paskudnej Łodzi:-( Quote
slawi Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):Pojawia się i znika ..........i znika .........i znika.... Nie będe Ci kończyć bo se cos gupiego pomyśla:evil_lol: Witamy sobotnio-wieczorowo z paskudnej Łodzi:-( Dobrze wiem co jest dalej :evil_lol: I my się witamy remontowo-wikendowo :mdleje::mdleje::mdleje:. Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 slawi napisał(a):Dobrze wiem co jest dalej :evil_lol: I my się witamy remontowo-wikendowo :mdleje::mdleje::mdleje:. No to wsólczuje tego remonciku:shake: Już caly tydzień się chyba ciągnie Quote
slawi Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ewa2909 napisał(a):No to wsólczuje tego remonciku:shake: Już caly tydzień się chyba ciągnie I końca nie widać :angryy:. Miałam wymieniać tylko okna u syna i u nas, to morze od razu u syna pomalować, ale ściany były nierówne trzeba gładzi, ale gładź poszła tylko na glif, bo się strasznie brudziło, to na resztę farby strukturalne - skryją nierówności, ale trzeba dwa razy malować a schnie długo, to jak już malujemy to może jeszcze panele położyć, to trzeba je kupić, to będą kładzione w poniedziałek . I dlatego się tak ciągnie, bo wszystko jest na wariackich papierach :diabloti:. Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 slawi napisał(a):I końca nie widać :angryy:. Miałam wymieniać tylko okna u syna i u nas, to morze od razu u syna pomalować, ale ściany były nierówne trzeba gładzi, ale gładź poszła tylko na glif, bo się strasznie brudziło, to na resztę farby strukturalne - skryją nierówności, ale trzeba dwa razy malować a schnie długo, to jak już malujemy to może jeszcze panele położyć, to trzeba je kupić, to będą kładzione w poniedziałek . I dlatego się tak ciągnie, bo wszystko jest na wariackich papierach :diabloti:. My taki duży remoncik mieliśmy na wiosne Do tego jeszcze z 3 pokoi wymieniane wszystkie meble które były w paczkach do samodzielnego montażu,także niezły bajzel był przez cały tydzień . Nigdy więcej.:shake: Quote
slawi Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 O matko złota, pies mi zgłupiał , telewizor ją woła :placz:. Quote
slawi Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 slawi napisał(a):O matko złota, pies mi zgłupiał , telewizor ją woła :placz:. a jajajajaj...:wallbash: Quote
ewa2909 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 slawi napisał(a):O matko złota, pies mi zgłupiał , telewizor ją woła :placz:. Nasza dogomaniacka Palomka pewnie o wiele lepszy by koncert dała niż tamta:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wiitaj Iwonko niedzielnie:loveu: Ja dzisiaj po prośbie do Ciebie przyszłam:evil_lol: Jak byś miała możliwosć to sprawdz czy masz jeszcze jakieś namiarki na ten kosmetyk EHASO w poduszeczkach bo ja ni cholerci nie moe tego znależdź na allegro:loveu: Quote
slawi Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='ewa2909']Wiitaj Iwonko niedzielnie:loveu: Ja dzisiaj po prośbie do Ciebie przyszłam:evil_lol: Jak byś miała możliwosć to sprawdz czy masz jeszcze jakieś namiarki na ten kosmetyk EHASO w poduszeczkach bo ja ni cholerci nie moe tego znależdź na allegro:loveu: A dzień dobry bardzo niedzielnie :lol:. Wrzuć Ewuś w wyszukiwarkę [url=http://www.psisklepik.pl] i wejdź w odżywki. Na allegro ich chwilowo nie ma. Quote
ewa2909 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='slawi']A dzień dobry bardzo niedzielnie :lol:. Wrzuć Ewuś w wyszukiwarkę [url=http://www.psisklepik.pl] i wejdź w odżywki. Na allegro ich chwilowo nie ma. Iwonko w psimsklepiku widziałam że są ale myślałam że masz linka na allegro Quote
slawi Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 ewa2909 napisał(a):Iwonko w psimsklepiku widziałam że są ale myślałam że masz linka na allegro Mam linka, ale nie można teraz nic kupić. /ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4431668 Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kobieto gdzież TY???????????:mad: Mi mówisz że mnie niet a Ty gdzie się od tylu dni podziewasz??????:mad: Witamy cieplutko:loveu: Quote
slawi Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewa2909 napisał(a):Kobieto gdzież TY???????????:mad: Mi mówisz że mnie niet a Ty gdzie się od tylu dni podziewasz??????:mad: Witamy cieplutko:loveu: Nadal rymontuję ten sam pokój :angryy: i szlag mnie niedługo trafi. Nie znoszę jak coś się tak ciągnie. Miał być dzisiaj koniec a nie jest :angryy::angryy::angryy:. Sprzątam, a i tak mam bałagan. Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 slawi napisał(a):Nadal rymontuję ten sam pokój :angryy: i szlag mnie niedługo trafi. Nie znoszę jak coś się tak ciągnie. Miał być dzisiaj koniec a nie jest :angryy::angryy::angryy:. Sprzątam, a i tak mam bałagan. To po co sprzątasz jak jutro zrobią Ci taki sam bałagan???????????? Oczywiście żartuje:evil_lol: Współczuje Ci tego remonciku:-( A może trzeba zmienić wykonawce???????? Mam nadzieje że się tym nie naraziłam Twojemu mężowi. Quote
Recommended Posts