Zuza i Noddy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Już po wystawie, a nie chwalicie się wynikami. Ja zdążyłam tylko zobaczyć, że Ala I w starszej i zw dnia. I tak przy okazji może ktoś ma moją kartę oceny? Quote
EveL_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 W starszej: 1. Ala Nowak z pointerem + zw.dnia 2. Teresa Subertova z afganem 3. Danuta Ożarowska z labradorem 4. Mateusz Legieta z seterem irlandzkim młodsza: 1. Martyna Nowak z basenji 2. Ola Szydłowska z borzojem 3 i 4 nie jestem pewna, więc lepiej żeby ktoś inny uzupełnił. Później wstawię fotki. Quote
Shetanka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Aha, czyli że je mam swoje wypociny wstawić? :D Zaraz przejrzę i zobaczę co się nadaje :p Quote
marymek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 MateUsz napisał(a):Ja chce fotki :D Ja mam kilka Twoich ale tylko z eliminacji, podeśle Ci przy okazji kiedyś ;) Ev, daj foty z finałów :loveu: Quote
Shetanka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Z góry przepraszam za wszystkie prześwietlenia, krzywe horyzonty, beznadziejne kadry, zerową ostrość... ale dopadł mnie leń i robiłam fotki tak o żeby coś było... ale w sumie lepsze beznadziejne foty niż żadne :p Zaraz dalej, a tak swoją drogą... ma ktoś z eliminacji? :mad: Quote
Zuza i Noddy Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Shetanka a jednak mnie załapałaś, dzięki[kradnę fotkę]. Quote
EveL_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Picasa Web Albums - Ewelina - KWPR Zabrze 2... Zapraszam do oglądania;) Quote
Agasia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hehe smiesznie sie dzieje, ze Ala dostaje wlasnego psa na zamianie o zw. dnia :lol: Lubie ogladac zdjecia z JH :diabloti: I bardzo podoba mi sie komplecik Tereski :) Quote
Recommended Posts