Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ja na gg rzadko jestem..dlatego z deklaracjami prosze mi przypominac na priv...zwiekszam deklaracje do 15zl miesiecznie!!! Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dzięki dziewczyny :) tylko KamilaS ja tak zbieram dane w razie jak by dogo nie działało :cool3: , zeby miec jakikolwiek kontakt, tak nie będę Wam zawracac głowy Quote
Kamila_s Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Gosiu...podaje Ci rowniez moj kontakt na maila kamila_s@hotmail.it i bez obaw,zawracaj mi glowe kiedy chcesz!!!:eviltong:;) Quote
pixie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='GoskaGoska']proszé bardzo magoko@interia.pl skontaktowalam sie z pati zaraz tu napisze..miala urwanie glowy... Quote
pati Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dziewczyny pzrepraszam ze nie weszłam tu wczesniej. Jeśli chodzi o sunie to zawsze jestem chetna do pomocy strszemu psiakowi. Mam juz u siebie dwa o ktore NIKT nie dzwoni a sa juz u mnie 9mc. Zdajecie sobie sprawe z tego ze z wasza sunia moze byc podobnie? Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 My zdajemy sobie sprawe jak najbardziej. Ale czy ty Pati przyjelabys ją? I za jaka kwotę, bo to istotne info dla Bambiono. Quote
Bambino Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='GoskaGoska']kosu32 bardzo dziékujé juz zapisujé. Kasé zaczniemy zbierac przed przewiezieniem pieska, tylko sié bojé ze akurat dogo nie bédzie dzialac. Czy osoby , ktore sié zadeklarowaly moglby by mi podac moze swoje gg, abym w razie awarii dogo mogla sié kontaktowac. { ciach...} Gosieńka, po podliczeniu z 1 postu wyszło mi 210,00 zł. Chyba lepiej by to wyglądało, gdybyś zrobiła w słupeczku-bardziej przejrzyście. Wtedy też można dopisywać wpłaty w kolejnych miesiącach, przy kim nie będzie kwoty, to będzie znaczyć, że zapomniał wrzucić do skarbonki.:evil_lol: Sorry, że się czepiam - jestem analitykiem bankowym:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 wszytsko uporzadkuje wieczorem albo jutro z rana, teraz tak na szybko tylko wklepuje Quote
kikou Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 na chwile obecna mamy wstepnie zaklepany hotelik-kojec dla chlopczyka za 200,- zl a w sprawie suczki Ulv bedzie sprawdzac jutro czy sunia zgodzi sie z Jej innymi tymczasami... jesli sie pogodza to wezmie ja za 350,- ( u Ulv jest malo miejsca ale warunki domowe i 1000% gwarancja ze bedzie suczke leczyc u najlepszych specjalistow:loveu:) super pomysl, ze pozbieralyscie maile i gg bo juz pare razy nam sie zdazylo, ze byly deklaracje finansowe, a po dwoch miesiacach sponsorzy znikali i stawiali nas w bardzo trudnej sytuacji....... Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to ja cioteczki powoli będę prosic o wplaty. Jesli wszystko dobrze pojdzie piesek będzie jechac za tydzien. Z deklaracji mamy 210zl a piesek bedzie najprawdopodobniej za 200zl, wiec 10zl nie wiem jak to rozwiązac, co wy na to zeby np dawac te 10zl na wyroznione ogloszenia psa? Im szybciej znajdzie domek tym krocej trzeba by bylo placi , ale to tylko propozycja do rozwazenia. Quote
xmartix Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 proszę o dane do przelewu ja myslę, że wyróznienie allegro jest dobrą opcją Quote
kikou Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 albo jeśli by była jakaś jeszcze nadwyżka to proponowałabym wspomóc Bambino... w opłatach na sunie .....przecież 350 zł. miesięcznie to bardzo duże obciążenie finansowe dla jednej osoby... a suczka nie jest psiakiem, który w tydzień znajdzie dom(duża, starsza i z chorymi nóżkami)...może nawet dt okaże się domem dożywotnim? co sądzicie? dzisiaj miałam telefon, jedna Pani zbiera też u siebie w pracy deklaracje...jeszcze nic konkretnego ale chyba dobrze by było gdyby ktoś jednak wspomógł w opłatach na sunie... Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to moje konto [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]mBanku[/FONT][/FONT]: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]95[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1140[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]2004[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]0000[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3302[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3635[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1228 Małgorzata Kowal-Luber ,[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]jakby komus był potrzebny do przelewu adres to na privat, ale to do przelewu internetowych nr konta, imię i nazwisko powinny starczyc. Proszę bardzo o zaznaczenie w tylule przelewu waszego nicki i haslo : Czar. [/FONT][/FONT] Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 kikou tez racja 350zl to bardzo duzo jak na jedną osobę, a sunia moze byc tam dozywotnio. Wiec prosimy teraz kiedy wiadomo ze mamy juz na pieska tymczas za 200zl , o jakas pomoc wsparcia finansowego dla Bambiono, zeby jej psiaki glodne nie chodzily i zeby choc troszkę ją odciązyc. Quote
kosu32 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='GoskaGoska']to moje konto [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]mBanku[/FONT][/FONT]: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]95[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1140[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]2004[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]0000[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3302[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]3635[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]1228 Małgorzata Kowal-Luber ,[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]jakby komus był potrzebny do przelewu adres to na privat, ale to do przelewu internetowych nr konta, imię i nazwisko powinny starczyc. Proszę bardzo o zaznaczenie w tylule przelewu waszego nicki i haslo : Czar. [/FONT][/FONT] Wysłałam Ci maila na private. Możesz go odczytać i odpisać?. Czekam i pozdrawiam. Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Gosia podeslij mi pw albo przez gg z adresem i poniedzialek pojdzie przelew. Ja poki co ine moge zadeklarowac wiecej, jak tylko bede miala nadmiar gotowki to po prostu przeleje ;) Quote
Bambino Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kikou napisał(a):na chwile obecna mamy wstepnie zaklepany hotelik-kojec dla chlopczyka za 200,- zl a w sprawie suczki Ulv bedzie sprawdzac jutro czy sunia zgodzi sie z Jej innymi tymczasami... jesli sie pogodza to wezmie ja za 350,- ( u Ulv jest malo miejsca ale warunki domowe i 1000% gwarancja ze bedzie suczke leczyc u najlepszych specjalistow:loveu:) super pomysl, ze pozbieralyscie maile i gg bo juz pare razy nam sie zdazylo, ze byly deklaracje finansowe, a po dwoch miesiacach sponsorzy znikali i stawiali nas w bardzo trudnej sytuacji....... To trzymajmy kciuki, żeby piesy z tymczasa się dogadały. :thumbs: Quote
giselle4 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ...w poniedzialek będzie przelew trzymam kciuki i jednak szukamy domku aby na ostatanie dni chociaz był blisko człowiek:-( Quote
GoskaGoska Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no dzis sobota więcej ludzi przed netem więc robię pakiet ogloszeniowy jesli ktos by mogl się dołączyc, bo nie wszędzie mam załozone konto , albo nie mogę się zalogowac ( np kokosy.pl nie mogę wejść:( ). Robię dziś ogloszenia osobno i na pierwszy ogien leci sunia. Proszę jesli ktos moze to tez ją jeszcze gdzie wystawi. Zaraz będę podawać gdzie sunia jest. 1. gumtreekrakow: SUNIA - OCAL JĄ PRZED ŚMIERCIĄ MA WYROK EUTANAZJI PILNE - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków ORAZ gumtree TROJMIASTO, ŁODZ, POZNAN, KATOWICE, WARSZAWA, WROCŁAW 2.drobne.centrumofert.pl - małopolska , mazowieckie, 3.ojej.pl 4.aleokazja.pl 5 eoferty.com.pl - mazowieckie, 6.kupiepsa.pl - mazowieckie, malopolskie, 7. adin.pl bez zdjęcia 8. poszukiwane.pl - mazowieckie 9. bono 10.etablica - mazowieckie, malopolskie 11. gielda.bai.pl - mazowieckie 12. rozglos.net 13. ogloszenia24polska.pl - cala PL 14. 4łapy.pl 15.pienska - malopolska 16.interPress.net.pl Quote
kikou Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jeju.... az mi skora cierpnie z podziwu co pracowita "bestia" z Ciebie:buzi::buzi::iloveyou: Quote
GoskaGoska Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kikou mam nadzieję, ze dzis bądz jutro telefon choc jeden ale wlasnie ten do Ciebie zadzwoni Quote
Recommended Posts