Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobilam podusmowanie na 1 str przepraszam, ze teraz, ale jak się za to brałam to 2 dogo nie chciało się edytować - jeśli coś przeoczyłam proszę pisać
Jesteśmy na -30zl z sierpnia
na sierpien
06.07 Yana 20zl
13.07 Giselle4 10zl
14.07 kosu32 20zl
19.07 Slomka 15zl
30.07 Monika 20 5zl
31.07 kikou 20zl
02.08 xmatix 40zl
05.08 LuGosiak 20zl
31.08 Ja 20zl= 170zl
przelane 200zl razem =-30zl na minusie :(

na wrzesnie
13.07 giselle4 10zl
18.08 slomka 15zl
04.08 Yana 20zl =45zl
31.08 Monika 5zl =50zl
31.08 kikou 20zl =70zl
31.08 xmatix40zl = 110zl
02.09 Justynak 30zl = 140zl -100zl pierwsza rata =40zl
02.09 Ja 20zl =60zl

na pazdziernik:
19.07 giselle4 10zl

• 2 weeks later...
Posted

Monica_20 napisał(a):
Co tam u Bezy słychać? Wiecie?

Oj ona to poszła do Niemców kiedyś było jej zdjęcie z nowego domu, a pozniej to juz Kinga pośredniczyła w jej adopcji, a obecnie nie ma jej na dogo to nie ma pojęcia
Zrobiłam Czarkowe rozliczenie w 1 poście, czy ktoś umie czarować, ja nie wiem co z nim zrobimy :( siedzi już strasznie długo w DT, zero odzewu, jedynie chyba 2 razy przez ten czas się ktoś o niego zapytał mimo masy ogłoszeń

Posted

Wiem że poszła do swojego domku, ale tak się zastanawiam co u niej słychać. To już prawie 2 lata odkąd miało ich nie być. Dobrze że chociaż ona ma dom. Szkoda że Czara nikt nie chce pokochać.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

GoskaGoska napisał(a):
Oj ona to poszła do Niemców kiedyś było jej zdjęcie z nowego domu, a pozniej to juz Kinga pośredniczyła w jej adopcji, a obecnie nie ma jej na dogo to nie ma pojęcia
Zrobiłam Czarkowe rozliczenie w 1 poście, czy ktoś umie czarować, ja nie wiem co z nim zrobimy :( siedzi już strasznie długo w DT, zero odzewu, jedynie chyba 2 razy przez ten czas się ktoś o niego zapytał mimo masy ogłoszeń

Gosia,dajmy jemu jeszcze szanse...prosze
zapłaciła za 2 miesiece:)

• 3 weeks later...
Posted

mega opozniona melduje się na wątku w celach finansowych - nie wiem jak się u Czarka połapie, od razu dziękuję, ze nikt mnie za opieszałość nie zlinczował :loveu: kochane i cierpliwe cioteczki :loveu:
rozliczenie rozliczeniem, a czy może ktoś by mogł przejąć Czarka kasę , bo ja się obawiam, ze taka spozniona to teraz będę zawsze :shake:
poprosiłam o nowe foty psiaka powinny byc za niedługo ale Moniki83 maila podam , bo ja to kurde nim je wkleje to znow x czasu minie.
Proszę o dokładne sprawdzenie czy jakiś wpłat nie przeoczyłam :roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
mega opozniona melduje się na wątku w celach finansowych - nie wiem jak się u Czarka połapie, od razu dziękuję, ze nikt mnie za opieszałość nie zlinczował :loveu: kochane i cierpliwe cioteczki :loveu:
rozliczenie rozliczeniem, a czy może ktoś by mogł przejąć Czarka kasę , bo ja się obawiam, ze taka spozniona to teraz będę zawsze :shake:
poprosiłam o nowe foty psiaka powinny byc za niedługo ale Moniki83 maila podam , bo ja to kurde nim je wkleje to znow x czasu minie.
Proszę o dokładne sprawdzenie czy jakiś wpłat nie przeoczyłam :roll:

Gosia mhhh gratuluje chyba mam czego...
nic sie nie stało ,co za opoznienie/ wszystko ok.....

• 1 month later...
Posted

mnie prawie na dogo nie ma ale pamietam o Tobie Czarze ;)
masz ustawione przelewy na kolejny rok - choć może zmieniłby już lokal co?

Goska podeslij mi nowe fotki Czara to spróbuję go trochę poogłaszać...

Posted

[quote name='Slomka22']mnie prawie na dogo nie ma ale pamietam o Tobie Czarze ;)
masz ustawione przelewy na kolejny rok - choć może zmieniłby już lokal co?

Goska podeslij mi nowe fotki Czara to spróbuję go trochę poogłaszać...[/QUOTE]

Z tego co zrozumialam z wypowiedzi Gosi ,to podala moj adres mailowy ,na ktory z hoteliku ktos mial przeslac mi fotki ,niestety takowych do dzisiaj nie dostalam ,
Gosia pewnie bardzo zajeta rola mamy ,nie ma jej w ogole na gg ..tutaj tez sie juz dawno logowala.

Posted

Slomka22 napisał(a):
Monika ale przelewac na konto Gosi bo ja na dogo tez od przypadku do przypadku

pewnie tak ,mysle ,ze Gosia juz finansow pilnuje ,tylko tutaj nie ma kiedy wejsc , nie wiem .
trzeba sie z nia jakos skontaktowac.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...