GoskaGoska Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 dzis zaksiegowaly się nowe wplaty; z deklaracji stalych na hotelik kosu; 20zl oraz ze zbiorki na kastracje: p. IzaKP ( pani nie jest z dogo -tylko chce adpotowac od nas pieska i przy okazji wspomagła nas Pani finansowo na Czara) 100zl ze skarpety Szarika 25zl marii 15zl bambiono; 15zl czyli mamy 190zl :) :) :)i mamy jeszcze 40zl, więc uzbierałyśmy na kastracje i jeszcze czekam na info ile kosztują badania krwi - przed zabiegiem i ewentualnie czyszczenia ząbków- bo ponoć niezbyt przyjemny ma zapach z pyszczka- nie ma pojęcia ile to kosztuje moze ktoś wie? kurcze moze nie będzie drogie? I OCZYWIŚCIE WSZYTSKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DLA CZARA Quote
kikou Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 nic nie pogrubialam, stare allegro kończy sie za dwa dni, możnaby wystawić nowe z nowymi zdieciami wyróżnione... Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 no wyroznione to juz 12,40 a na ten cel mamy 4zl:razz: Quote
kikou Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):no wyroznione to juz 12,40 a na ten cel mamy 4zl:razz: nie skąp Ciotka, ja dam 6,40:evil_lol: Quote
Bambino Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [ ciach...] - przed zabiegiem i ewentualnie czyszczenia ząbków- bo ponoć niezbyt przyjemny ma zapach z pyszczka- nie ma pojęcia ile to kosztuje moze ktoś wie? kurcze moze nie będzie drogie? I OCZYWIŚCIE WSZYTSKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DLA CZARA Ja czyściłam zęby Neviusiowi ( tzn. wet, nie ja ), którego przywiozłam od Kikou ale zabij mnie Gośka żebym pamiętała ile to kosztowało, czy 20 zł. czy 120 zł? :shake: Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 przy nablizszym spotkaniu z wete wyjdzie ile taki zabieg i jeszcze ta badania przez narkozá, mamy no to 60zl - hm...nie wiem czy starczy, ale poczekamy Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja chcialam przypomnieć, ze dzis 25 i parę dni tylko zostało do płacenia hoteliku:roll: Quote
monika083 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ile brakuje? edit: juz doczytalam w 1wszym poscie ,ze 85zl Quote
kikou Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 allegro odnowione, wyróznione: bede Twoim najlepszym przyjacielem...pies / psy (724370576) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 oby to pomoglo, moze się wreszcie biedak doczeka zaraz przelewem to co mam na ogloszenie Quote
GoskaGoska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 no i 4zl od Moniki20 przelalam na oglosznie :cool1: ciotki wpłacające na hoteliki 3 dni zostały do konca:razz: miesiąca na zabiegi z bazarku kikou - ma od kupującej Monika083 20zl. Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam deklaracje od xmatix. dziękuję jak zwykle wszytskim. A Czar juz mial tyle ogloszeni i nikt nie zadzwonił :placz: Quote
Yana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 przykre, że nie ma źadnego zainteresowania :shake: Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Czar ma kastracje na pt lub pon- ząbki też mają zrobić odrazu- a po zabiegu wyjdzie ile kasy trzeba zaplacic. Quote
Justynak Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Justynak']Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake: Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to? [quote name='kikou']w trzbnicy oczywiście byłam..... Przykro mi ale dopiero dzisiaj na spokojnie zajrzalam na dogo kikou wróciłam już z wakacji i te rzeczy na bazarek wożę cały czas w samochodzie ;), może więc jak byś miała chwilę czasu żeby podskoczyć do mnie jak będę w Trzebnicy (codziennie od pon. do pt., od godz. 8:30 do ok. 16), to bym Ci je przekazała? :razz: Dochód był by na Czara a ew. nadwyżkę (jeżeli oczywiście coś by się sprzedało) rozdysponowała byś wg. własnego uznania, co Ty na to? Nie był by to dla Ciebie za duży kłopot? :oops: Wiem, że teoretycznie sama mogła bym je wystawić, ale po pierwsze jestem chyba za słabo zorganizowana na przeprowadzenie takiego zawiłego logistycznego przedsięwzięcia :oops: a po drugie Ty chyba lepiej się orientujesz jakie wrocławskie bidy potrzebują właśnie pomocy... :roll: Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Justynko kikou teraz wyjezdza- więc moze sama sprobujesz z bazarkami, bo tak często jest , ze są fanty a nie ma kto czasu by je wystawic.:roll: a finanse psiakow te co są zahotelowane Olafke, Rudzik, Agatek i zobaczymy ile wyjdzie Czara zabieg. Quote
monika083 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ale to nic skomplikowanego ..taki bazarek , Czy bylabys w stanie obfocic fanty i mi przeslac zdjecia? Ja bym wystawila bazarek;pozniej przeslalabym ci co komu wyslac, kurcze ,szkoda ,ze ja sie do wrocka nie wybieram ,bo mam wprawe w bazarkach ...mozliwe ,ze za dwa tygodnie bede we wro ,ale to jeszcze nic pewnego..:roll: Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 zaksięgowalu się wplaty od LuGosiak 20zl czyli wrzesien oplacony w komplecie na nowy miesiąc jest juz wplata od Justyny 30zl .:multi: Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gosia,grosz przelany sorry ze nie moge wiecej dla Czarusia ale bedę sie starc cos jeszcze dołozyc....:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zabieg przeniesiony na sr z powodu niedyspozycji opiekunki Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dzis mam wplaty od Yany 20zl :loveu: oraz od Gisell4: 15zl - tą wpłatę rozbilam 10zl na deklaracj i 5zl po konto zabiegu:loveu: Quote
Justynak Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pozwoliłam sobie umieścić Czarka (wykorzystałam tekst z allegro :oops:) w odpowiedzi na to ogłoszenie na "przygarnę psa" http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-pieska-wroclaw-145794/index2.html#post12930814 Jeżeli uważacie, że to nie był by dobry dom dla naszego psiaka, to dajcie znać, usunę go :roll: Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Justyna oglaszaj go gdzie się da :) tylko, ze Czar jest teraz kolo Wa-wy ;) ale jak oni chcieli psa do roku to bylby cud zeby Czarka zachcieli. Ja bym tez bardzo chciala, aby piesek znalazl domek jeszcze , ale nasz burek ma pecha, ze nie jest podobny do żadnej rasy :( Quote
Recommended Posts