Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis zaksiegowaly się nowe wplaty;
z deklaracji stalych na hotelik kosu; 20zl

oraz ze zbiorki na kastracje:
p. IzaKP ( pani nie jest z dogo -tylko chce adpotowac od nas pieska i przy okazji wspomagła nas Pani finansowo na Czara) 100zl
ze skarpety Szarika 25zl
marii 15zl
bambiono; 15zl
czyli mamy 190zl :) :) :)i mamy jeszcze 40zl, więc uzbierałyśmy na kastracje i jeszcze czekam na info ile kosztują badania krwi - przed zabiegiem i ewentualnie czyszczenia ząbków- bo ponoć niezbyt przyjemny ma zapach z pyszczka- nie ma pojęcia ile to kosztuje moze ktoś wie? kurcze moze nie będzie drogie?

I OCZYWIŚCIE WSZYTSKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DLA CZARA

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[ ciach...] - przed zabiegiem i ewentualnie czyszczenia ząbków- bo ponoć niezbyt przyjemny ma zapach z pyszczka- nie ma pojęcia ile to kosztuje moze ktoś wie? kurcze moze nie będzie drogie?

I OCZYWIŚCIE WSZYTSKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DLA CZARA

Ja czyściłam zęby Neviusiowi ( tzn. wet, nie ja ), którego przywiozłam od Kikou ale zabij mnie Gośka żebym pamiętała ile to kosztowało, czy 20 zł. czy 120 zł? :shake:

Posted

[quote name='Justynak']Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake:

Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to?
[quote name='kikou']w trzbnicy oczywiście byłam.....
Przykro mi ale dopiero dzisiaj na spokojnie zajrzalam na dogo

kikou wróciłam już z wakacji i te rzeczy na bazarek wożę cały czas w samochodzie ;), może więc jak byś miała chwilę czasu żeby podskoczyć do mnie jak będę w Trzebnicy (codziennie od pon. do pt., od godz. 8:30 do ok. 16), to bym Ci je przekazała? :razz: Dochód był by na Czara a ew. nadwyżkę (jeżeli oczywiście coś by się sprzedało) rozdysponowała byś wg. własnego uznania, co Ty na to? Nie był by to dla Ciebie za duży kłopot? :oops:
Wiem, że teoretycznie sama mogła bym je wystawić, ale po pierwsze jestem chyba za słabo zorganizowana na przeprowadzenie takiego zawiłego logistycznego przedsięwzięcia :oops: a po drugie Ty chyba lepiej się orientujesz jakie wrocławskie bidy potrzebują właśnie pomocy... :roll:

Posted

Justynko kikou teraz wyjezdza- więc moze sama sprobujesz z bazarkami, bo tak często jest , ze są fanty a nie ma kto czasu by je wystawic.:roll:
a finanse psiakow te co są zahotelowane Olafke, Rudzik, Agatek i zobaczymy ile wyjdzie Czara zabieg.

Posted

ale to nic skomplikowanego ..taki bazarek ,
Czy bylabys w stanie obfocic fanty i mi przeslac zdjecia?
Ja bym wystawila bazarek;pozniej przeslalabym ci co komu wyslac,

kurcze ,szkoda ,ze ja sie do wrocka nie wybieram ,bo mam wprawe w bazarkach ...mozliwe ,ze za dwa tygodnie bede we wro ,ale to jeszcze nic pewnego..:roll:

Posted

Justyna oglaszaj go gdzie się da :) tylko, ze Czar jest teraz kolo Wa-wy ;)
ale jak oni chcieli psa do roku to bylby cud zeby Czarka zachcieli.
Ja bym tez bardzo chciala, aby piesek znalazl domek jeszcze , ale nasz burek ma pecha, ze nie jest podobny do żadnej rasy :(