GoskaGoska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 narazie to co na aktualne to wplata od gissele4 10zl na czerwiec - zaraz popatrze w historie konto i bede aktualizowac Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 DZIS 29 MAJA zaksiegowala sié wplata od kikou : 20zl, brakuje jeszcze 55zl : od justynka30zl, LuGoska 20zl, Monika:5zl - obecnie na to konto nie ma zadnych innych wpływów , więc nawet nie jestem wstanie założyc za kogoś, więc muszę czekac az się zaksięgują wszystkie wpłaty Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 pisałam to już dość dawno - zawsze wpłacam na poczatku miesiąca Quote
kosu32 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):DZIS 29 MAJA zaksiegowala sié wplata od kikou : 20zl, brakuje jeszcze 55zl : od justynka30zl, LuGoska 20zl, Monika:5zl - obecnie na to konto nie ma zadnych innych wpływów , więc nawet nie jestem wstanie założyc za kogoś, więc muszę czekac az się zaksięgują wszystkie wpłaty Sprawdź proszę czy z mojej strony jest wszystko uregulowane bo już sama się zakręciłam. Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 tak kosu ;) brakuje na czerwiec tylko tych 3 wplat, ktore napisalam. Ty na czerwiec wplacilas:loveu: Lu Goska wplaci na poczatku miesiąca, monika zapłaciła, więc jutynka została . Tak czy siak jeszcze nie wysłam oplaty za hotel Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no nic zarazie przelewam 150zl i czekam na wplaty od LuGoska - bardziej mnie martwi justynka bo jej cos nie widac na dogo :shake: i ostatnio byla w kwietniu czyli ponad miesiác czasu temu Quote
Slomka22 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 przelewy przedluzone do konca roku - Gosia gdyby w czerwcu jednak nie dotarl to prosze o pw :) Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dziekuje , bede pisac jak by co :) Kurcze doemk by sie przydal dla biedaka Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 zaksiegowała się wpłata od LUGosiak - odrazu przelałam czyli mamy minus 30zl :shake:, bo cioteczka zniknęla, nic jeszcze parę dni i trzeba będzie coś myśleć :roll: Quote
Yana Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):zaksiegowała się wpłata od LUGosiak - odrazu przelałam czyli mamy minus 30zl :shake:, bo cioteczka zniknęla, nic jeszcze parę dni i trzeba będzie coś myśleć :roll: rozumiem, że nie odpowiada na PW ? poczekajmy i rorganizujemy jakąś zrzutkę Quote
GoskaGoska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 udalo się Justynkę dorwac na gg :multi::multi::multi: Quote
kikou Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pani z Hoteliku takiego fotogniota nam ostatnio przysłała.... ale obiecała że sie poprawi i ładniejszą fote zrobi:evil_lol:;) Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zawsze lepszy rydz niż nic :evil_lol:, a tu się piesek ładnie uśmiecha Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dziekuje za wplaty Yana , Giselle4 i justyna ( zaplacilam juz z gory za 3 miesiace czerwiec, lipiec i sierpieni):multi: hotelik oplacony, z tego co wiem nasz Czarus nie bardzo lubi zdjécia i cos ucieka od aparatu. czerwiec w calosci oplacony - z lekkiem poslizgiem, ale najwazniejsze za jakos sie udaje . Ja nie wiem czy nasz Czarus jeszcze znajdzie domek, czy tylko my juz mu zostaniemy :shake: Quote
giselle4 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):dziekuje za wplaty Yana , Giselle4 i justyna ( zaplacilam juz z gry za 3 miesiace czerwiec, lipiec i sierpieni):multi: hotelik oplacony, z tego co wiem nasz Czarus nie bardzo lubi zdjécia i cos ucieka od aparatu. czerwiec w calosci oplacony - z lekkiem poslizgiem, ale najwazniejsze za jakos sie udaje . Ja nie wiem czy nasz Czarus jeszcze znajdzie domek, czy tylko my juz mu zostaniemy :shake: Gosia nie mow tak....znajdzie:evil_lol:zobaczysz a i my jemu zostaniemy tez... Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 no ja bym bardzo chciala aby tak bylo, ale coz ogloszen to on za bardzo nie ma i sam psiak chyba nie bardzo nadaje sie do mieszkania - bo podsikuje. Postaram sie dowiedziec jaki domek bylby dla niego najlepszy, ale mysle ze tylko z ogrodkiem wchodzi w gre Quote
kosu32 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziewczyny A może jakiś domek poza granicami ojczystego kraju ? A tak na marginesie - co tam słychać u naszej "byłej" podopiecznej? Mamy jakieś nowe fotki? Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 oj o Beziu to tylko Negri by mogla dac znac, bo to ona ten domek wynalazla, a jej cos dawno na dogo nie bylo, ale moze maila jej napisze i cos wie:roll: mam nadziejé, ze Bezunia odzyla i bedzie dlugi i szczesliwy zywot wiodla. Tak naprawde adopcjami do Niemiec to ona sié zajmuje, Reksiu czasami jakos biede weznie na DT, i Kikou wyczarowuje Dt w Niemczech. Najgorsze jest tylko to , ze dziewczyny wyciagaja beznadziejne przypadki , ktorym rowniez grozi strzykawka, wiec chyba najlepiej byloby mu szukac odrazu DS. Jak dostane wiesci jaki domek bybyl idealany to moze poprosze kogos , aby na jakis niemieckich stronach go oglosil.chyba , ze ktos ma jakies pomysly? Quote
Monica_20 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Slomka22 i GoskaGoska nie działa Wam obrazek Czara. A tak apropo to umie mi ktoś pomóc z tymi sygnaturami? Bo mam obrazki psiaczków ale nie ważne w który się kliknie zawsze wyskakuje ten sam wątek. Shivy. Nie umiem tego naprawić. I jeszcze jedno. Nie działają mi emotikonki. Niby jest zaznaczone że są włączone a jak zatwierdzę swoją wypowiedz to się nie pojawiają. Z góry dziękuję za pomoc bo nie znam się na włączaniu tego wszystkiego. Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no ja sie tez nie znam jak ktos zrobi to wklejam do podpisu - i nie wiem sama jak Czara naprawic :roll: Quote
Recommended Posts