Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

DZIS 29 MAJA zaksiegowala sié wplata od kikou : 20zl, brakuje jeszcze 55zl : od justynka30zl, LuGoska 20zl, Monika:5zl -
obecnie na to konto nie ma zadnych innych wpływów , więc nawet nie jestem wstanie założyc za kogoś, więc muszę czekac az się zaksięgują wszystkie wpłaty

Posted

GoskaGoska napisał(a):
DZIS 29 MAJA zaksiegowala sié wplata od kikou : 20zl, brakuje jeszcze 55zl : od justynka30zl, LuGoska 20zl, Monika:5zl -
obecnie na to konto nie ma zadnych innych wpływów , więc nawet nie jestem wstanie założyc za kogoś, więc muszę czekac az się zaksięgują wszystkie wpłaty

Sprawdź proszę czy z mojej strony jest wszystko uregulowane bo już sama się zakręciłam.

Posted

tak kosu ;) brakuje na czerwiec tylko tych 3 wplat, ktore napisalam. Ty na czerwiec wplacilas:loveu:
Lu Goska wplaci na poczatku miesiąca, monika zapłaciła, więc jutynka została .
Tak czy siak jeszcze nie wysłam oplaty za hotel

Posted

no nic zarazie przelewam 150zl i czekam na wplaty od LuGoska - bardziej mnie martwi justynka bo jej cos nie widac na dogo :shake: i ostatnio byla w kwietniu czyli ponad miesiác czasu temu

Posted

GoskaGoska napisał(a):
zaksiegowała się wpłata od LUGosiak - odrazu przelałam czyli mamy minus 30zl :shake:, bo cioteczka zniknęla, nic jeszcze parę dni i trzeba będzie coś myśleć :roll:

rozumiem, że nie odpowiada na PW ? poczekajmy i rorganizujemy jakąś zrzutkę

Posted

dziekuje za wplaty Yana , Giselle4 i justyna ( zaplacilam juz z gory za 3 miesiace czerwiec, lipiec i sierpieni):multi: hotelik oplacony, z tego co wiem nasz Czarus nie bardzo lubi zdjécia i cos ucieka od aparatu. czerwiec w calosci oplacony - z lekkiem poslizgiem, ale najwazniejsze za jakos sie udaje . Ja nie wiem czy nasz Czarus jeszcze znajdzie domek, czy tylko my juz mu zostaniemy :shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziekuje za wplaty Yana , Giselle4 i justyna ( zaplacilam juz z gry za 3 miesiace czerwiec, lipiec i sierpieni):multi: hotelik oplacony, z tego co wiem nasz Czarus nie bardzo lubi zdjécia i cos ucieka od aparatu. czerwiec w calosci oplacony - z lekkiem poslizgiem, ale najwazniejsze za jakos sie udaje . Ja nie wiem czy nasz Czarus jeszcze znajdzie domek, czy tylko my juz mu zostaniemy :shake:

Gosia nie mow tak....znajdzie:evil_lol:zobaczysz
a i my jemu zostaniemy tez...

Posted

no ja bym bardzo chciala aby tak bylo, ale coz ogloszen to on za bardzo nie ma i sam psiak chyba nie bardzo nadaje sie do mieszkania - bo podsikuje. Postaram sie dowiedziec jaki domek bylby dla niego najlepszy, ale mysle ze tylko z ogrodkiem wchodzi w gre

Posted

Dziewczyny

A może jakiś domek poza granicami ojczystego kraju ?
A tak na marginesie - co tam słychać u naszej "byłej" podopiecznej?
Mamy jakieś nowe fotki?

Posted

oj o Beziu to tylko Negri by mogla dac znac, bo to ona ten domek wynalazla, a jej cos dawno na dogo nie bylo, ale moze maila jej napisze i cos wie:roll: mam nadziejé, ze Bezunia odzyla i bedzie dlugi i szczesliwy zywot wiodla. Tak naprawde adopcjami do Niemiec to ona sié zajmuje, Reksiu czasami jakos biede weznie na DT, i Kikou wyczarowuje Dt w Niemczech. Najgorsze jest tylko to , ze dziewczyny wyciagaja beznadziejne przypadki , ktorym rowniez grozi strzykawka, wiec chyba najlepiej byloby mu szukac odrazu DS. Jak dostane wiesci jaki domek bybyl idealany to moze poprosze kogos , aby na jakis niemieckich stronach go oglosil.chyba , ze ktos ma jakies pomysly?

Posted

Slomka22 i GoskaGoska nie działa Wam obrazek Czara. A tak apropo to umie mi ktoś pomóc z tymi sygnaturami? Bo mam obrazki psiaczków ale nie ważne w który się kliknie zawsze wyskakuje ten sam wątek. Shivy. Nie umiem tego naprawić. I jeszcze jedno. Nie działają mi emotikonki. Niby jest zaznaczone że są włączone a jak zatwierdzę swoją wypowiedz to się nie pojawiają. Z góry dziękuję za pomoc bo nie znam się na włączaniu tego wszystkiego.