Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholerka i tutaj też zaczynają się problemy......
co tu robić?

jestem dzisiaj już na skraju załamania .....
chyba trzeba dać sobie spokój z tymi hotelami....po prostu przyglądać się jak masowo usypiaja te starsze psiaki... bo na każdym wątku z opłatami za hotel ten sam problem... dwa miesiące są wpłaty, a w trzecim miesiącu już zaczyna sie problem i uniki, w końcu na wątku zostają ze trzy osoby i niech sobie radzą....

Posted

20zl od LuGosiak sie zaksięgowało :multi: , kosu32 na gg zlapałam i ma zrobic przelew , to zostanie jeszcze justynka 30zl - kurcze trochę mi glupio tak ściagać ciotki, ale przeciez to dla psa i razem postanowiłysmy go ratować i nie może być tak, że ta co zbiera pożniej musi szukać :roll: mam nadzieję , ze justynka też się znajdzie. W kazdy razie zeby nie świecic oczami, ze psa wciskamy a pożniej nie płacimy - przelana jest juz cała kwota - i doksięguję się 20zl kosu - zas brakujące 30zł przeznaczam z bazarku , ktory robiłam i miła ciotka Iwijan wpłacił więcej - miał iśc na innego psa - ale skoro jest jak jest to nie ma wyjscia. Jesli justynka wplaci swoją deklaracje - to wtedy najwyzej przeniosę . Mam nadzieję ze to pierwszy taki miesiąc i ostatni, bo bazarkami nie bardzo mogę sie ratowac, bo to nie ja nadaje towar z Pl tylko szwagierka.

Posted

dzis się zaksięgowała wpłata od kosu :20 zl i znalazla się ciotka jutynak i wplacila za 2 czyli 60 zl :loveu: tak więc z małym poślizgiem, ale szczęśliwie zakończyła się zbiórka :multi::multi::multi:.
na nastepny miesiąc wplacic 2 ciotki yana i justynak , bardzo dziękuję.

• 2 weeks later...
Posted

juz jestem nadrobie zaraz zaleglosci .
Co do wiesci to Kioku ma kontakt i moze jakies wiesci o Czarze przekazać - ja jestem od czarnej roboty , czyli kasy ;)
Ale raczej Czarem nie ma zainteresowania :-( niestety -