Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis cioteczk ludwa przela jeszcze 36zl :loveu: wypatrzyla já na bazarku.
Przelalam jeszcze 160zl kikou .
Oczywiscie bazarki trwają - bo za miesiąc znow będzie karma potrzebna, a w między czasie moze jakies leki Bezuni trzeba będzie jeszcze kupić.
Kasiu jesli mam jeszcze dopłacic na karmę to daj znać.
Wszytskim ciotkom wielkie dzięki - nie ma rzeczy nie możliwych :loveu: rozumiem, ze Bezunia jutro wyciągana jest ze schronu.

Posted

No jutro to raczej nie, bo ulv nie dała mi znać i jutro się już umówiłam- absolutnie nie mogę:shake:

No chyba, że ulv sama wyciąga, a ja jej klatkę dowiozę kiedy indziej...

Posted

Mój pracowy kolega lechu_siwy stwierdził,że jak dorwie się do konta, to ze 2 dychy przekaże na karmę dla Bezy. :lol:
Gosieńka, jak bym mogła tak niesmiało prosic :oops: o zmianę w 1 poście - mój nick to BAMBINO ( jak kiedyś lody - a poza tym to takie piękne i smakowite imię mojej pięknej sunieczki )

Posted

[quote name='ulvhedinn']Najprawdopodobniej w czwartek, jutro za chiny ludowe nie dam rady.... :oops:
Ja mam czwartek wolny- nie przyjadę do Wrocka:shake: Jejku, może jutro Ci tą klatkę zawiozę, a Ty sobie jakoś poradzisz z Bezunią...

Albo któraś ciotka Ci pomoże w transporcie! Bo wyciągnąć z boksu to nie taka wielka sztuka, byle pielęgniarza nie było przy lapaniu, bo się facetów boi!

Posted

Zarelko dla Bezki w bagazniku....
a w schronisku bede w czwartek, pomiedzy 14-15, zadzwonie do Ulv jak bede miala jeszcze z godzine drogi zeby zdzyla dojechac do schroniska.....

a z klateczka to nie wiem jak zrobicie....ale pewnie Koperek jakos do domu do Ulv podrzuci...czy do schronu?

Posted

[quote name='kikou']a z klateczka to nie wiem jak zrobicie....ale pewnie Koperek jakos do domu do Ulv podrzuci...czy do schronu?
Muszę prosto do ulv zawieźć, bo nikomu się ona do auta nie zmieści, oprócz mojego- nawet złożona:evil_lol:

Magda tylko zrób sporo miejsca, bo mala to ona nie jest!

Posted

Negri, a ile mam czasu, żeby ją doprowadzić do stanu używalności? Tzn do planowanego transportu ;)

Przyszła dziś paczka dla Bezuni z karmą Hepatic, puszeczki i suche plus essentiale f. i karsivan... od kogo to to? :loveu:

P.S. Właśnie przywiozłam Gapcię ze sterylki i jeszcze trochę chodzę (kurde, głupie sie tak denerwować, ale ....).....

Posted

Czekam na 100% odp i sukę pojedzie 1 możliwym transportem. Kiedy dokładnie na razie nie wiem. Bo jej poza karmą to już nic nie pomoże na tą wątrobę nie?

Posted

tak paczka jest od kolezanki jednej dogomaniaczki :loveu: ,kolezanka niestety nie zalogowana. bardzo dziékujemy a wczesniej pisalam, ze przyjdzie to Ciebie ulv ta paczuszka.
Wlasnie dobrze by bylo jak by sunia u ciebie juz poczekala na dezycje na 100% bylo by cudownie jak by sié udalo.

Posted

Oczywiście, jutro ją zabieram, na 100% (no chyba że będzie koniec świata, wojna globalna, czy cos w ten deseń ;)) i będzie sobie siedziała ile trzeba.

Negri, zobaczymy, jak jej się zrobi na karmie i lekach, może być że wątroba się zregeneruje w jakimś tam stopniu, zalezy co jest przyczyną... Będzie u mnie to pomyślimy o dokładnej diagnozie i leczeniu :lol:

Goska wycałuj tą Koleżankę i dogomaniaczkę ile wlezie :loveu: