Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biorąc pod uwagę ,ze Bezuni tak co ok1,5 miesiąca potrzeba będzie taka paczka papu to karteczki non-stop mile widziane :loveu: .
Moze ktos jeszcze do pomocy Bezuni się przyłączy, w pierwszy wpisie mam nadzieję ze finanse są czytelne.
podsumowując : Konto Czara na 0zl : 1. oplacony hotel, nadplata 26zl przekazana na karmę Bezy.
Konto ogloszeniowe :0zl to co zostalo- tez przekazane na karmę Bezy.
Obecnie jednak cioteczka za Czara wpłacila odrazu za 2 miesiące : więc juz na hotelik oplata styczne jest 30zl :lol:.

Beza narazie na utrzymanie Bezy są deklaracje Bambiono :loveu:, Marysi 50zl:loveu:
oraz Kaas1 z przeznaczeniem na karmę 40zl :loveu:
caly czas zbieramy na karmę suni chocby jednorazowe wplaty. Brakuje ok 90zl .

Posted

ja bym robila caly czas jakies bazarki ,niestety wiekszych rzeczy nie bardzo moge bo stad (niemcy ) przesylki do polski sa cholernie drogie i to sie nie oplaci ,wiec nazbieram fantow na bazarek i zrobie przed przyjazdem do polski na swieta,wtedy bede mogla z pl wyslac,

Posted

hehehe no kikou postawiala nas przed faktem dokonany musimy ubierac teraz na karme :lol: z 2 deklaracji i tej wszytskie narazie jest178zl oczywiscie wirtulanie jak narazie no dziewczyny jeszcze z 40zl chociaz

Posted

monika083 napisał(a):
ja napewno pomoge...zrobie jakis bazar;)

dzięki,grunt że mogę liczyć na pomoc.Tylko co będzie z moim zwierzyńcem :roll:i meżem :evil_lol:

Posted

na promocje męza do marektow na obiadek trzeba będzie wyslac :eviltong:
A tak trochę odbiegają od tematu - dziewczyny ktore mają duzo psiakow mozna pisac do Royala - z prosbą o darmowe probki karm, zawsze lepsze to niz nic.
Niestety pedigree ale wysyla i np szaszetki mozna dodac do suchej i czasami dodają zabawkę do paczki i trzeba napisac , ze piesek ma mniej niz 6 miesięcy to wysylają paczkę -
Mozecie tez wyslac formularz :
https://www.rosnij-zdrowo.pl/Dog.aspx?src=99161840-4E99-4FEC-8C48-D45E22771AE3 to tak przy okazji ;)

Posted

Sluchajcie czy Beza musi jesc tylko ta RC czy moze tez inna karme ,
ja kupuje mojemu Brunowi Perfect Fit Sensitive,bo on ma dosyc wrazliwy zoladek,a po tej karmie bardzo ladnie sie wyproznia,
nie wiem czy ta karme mozna kupic w pl w sklepie ,widzialam na internecie,
tutaj kupuje w sklepie, 750g(sucha karma) kosztuje niecale 4 euro,czyli jakies 13-14 zl,
moge przywiezc (bede ok 17.12 we wroc.) ze 3 opakowania na probe,jak dla Bezy nie bedzie dobra to innej biedzie sie przyda.

Posted

wiesz co tylko , ze jak cos to ona musi miec karmę typowo dla watrobowcow , wrazliwy brzuch to co innego i na watrobę jej raczej nie pomoze .
Juz niedlugo Bezuni bedziesz wyciagnięta ze schronu....i miejmy nadzieję ze ci się polepszy

Posted

Poker napisał(a):
dzięki,grunt że mogę liczyć na pomoc.Tylko co będzie z moim zwierzyńcem :roll:i meżem :evil_lol:

nie martw sie Poker. Mam w zamrażarce 2 szuflady pełne poporcjowanych kurczaków i 3 kg buraków w piwnicy. Nie umrzecie z głodu :diabloti: