Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

85/08
10 lat, suka, dość duża. Została zabrana z bardzo złych warunków. Większość życia spędziła na łańcuchu :( W stosunku do osób, które zna jest bardzo miła, szuka z nimi kontaktu. Do obcych podchodzi z dystansem. Inteligentna i spokojna.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1467/08

Kaja - 2 lata, suczka, średnia. Bardzo aktywna, ekspresyjna. W stosunku do obcych troszkę ostrożna. Ma bardzo duży temperament. Dobrze będzie się czuła w domu z ogrodem.

Posted

kikou napisał(a):
Ciotka Koper sie rozkreciła....
duża sunia ma być i spokojna, ma mieszkać z dużym samcem,
najlepiej jakby już była po sterylce!

E tam!

Te wszystkie, co przedstawiłam nadają się do psów i suk- nie ma znaczenia.
Są świetnie pilnujące.
I zaufane- daje sobie rękę uciąć.
A to, że jedna mała i kilka średnich to co- i tak nikt nie wejdzie na teran!:evil_lol:

Ino dla tej pierwszej- Kaji musi być BARDZO CIEPŁA! buda, bo prawie bezwłosa dziewczyna ;)

Posted

JA WLASNIE MYSLAM O TEJ SUNI, TU MOZE BYC STARSZA SUNIA, WIEC TROCHE BEZSENSU WYSYLAC 2LATKE, JAK MOZE ISC STARSZA PSICA. PRAWDE TAKA, ZE KOPEREK ZNA TE PSY NAJPIELEJ I JAK RÉCZY ZA NIÁ TO ZNACZY , ZE BEDZIE OK. ONA JEST JUZ SPORO W SCHRONISKU, I NIESTETY NIKT KOMPLETNIE SIÉ NIÁ NIE INTERESUJE , Ja z tyc propozycji já bym bardzo polecala , bo ona najbiedniejsza z tcy wszytskich , a male i mlodsze jakos kiedy indziej domek mogá znalesc.
tyLKo KOPERKU CZY ONA MA STERYLIZaCJE? LUB CZY JEJ W SCHRONIE ZROBIa?

85/08

10 lat, suka, dość duża. Została zabrana z bardzo złych warunków. Większość życia spędziła na łańcuchu :-( W stosunku do osób, które zna jest bardzo miła, szuka z nimi kontaktu. Do obcych podchodzi z dystansem. Inteligentna i spokojna.

Posted

kiku w takim razie czy mozesz dac suni wyroznione i podswietlone allegro za 16zl??
i jeszcze wyroznione gumtreewarszawa - 5zl kosztuje ja nie ma jak zaplacic kartá kredytow (
21 zl przeleje na konto jak dasz znac ze wystawilas? Trzeba sié znow skupic na ogloszeniach.

Posted

Które z tych suczek są wysterylizowane? To jest warunek konieczny.

Przyznam, że takie "castingi" są bardzo traumatyczne, chciałabym pomóc potrzebującemu psiakowi. Jednak wolałabym sunię z kilku powodów:
-na miejscu jest młody pies
-na weekendy zjeżdżają również dwa psy,byłoby ciągłe dominowanie
-suka ma mniejsze tendencję do podkopywania się i uciekania.
-pies mojego znajomego dobrze dogaduje się z sukami

Co do "budy"to nie jest planowane trzymanie psa na uwięzi. Tamten piesek w zasadzie żyje sobie na dworze,ale i do domu zagląda też. Ma do dyspozycji ocieploną styropianem i boazerią wewnątrz budę,ale i schowek. Sam sobie znajduje miejsca gdzie przebywa.Ale w czasie nieobecności pana dom jest zamknięty i psy na dworze.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
kiku w takim razie czy mozesz dac suni wyroznione i podswietlone allegro za 16zl??
i jeszcze wyroznione gumtreewarszawa - 5zl kosztuje ja nie ma jak zaplacic kartá kredytow (
21 zl przeleje na konto jak dasz znac ze wystawilas? Trzeba sié znow skupic na ogloszeniach.

no właśnie ... ogłoszenia też sa ważne:lol::lol::lol:

Posted

wieści z hoteliku o Czarku:

"...Jest świetny!
Garnie się do ludzi, jest wobec nich przyjacielski i miły.
absolutnie nieagresywny do żadnego z moich psów, niestety nie mam jak spradzić jego reakcji na dzieci.
Zostawiony w przedpokoju zachował czystość - w kojcu jest słoma więc nie wiem czy tam siusia, ale"poważniejsze" sprawy załatwia poza kojcem, więc uznaję ze w domu byłby podobnie czysty.
O zdjęcia się postaram niebawem..."

ogłoszenia moge zrobić dopiero po weekendzie, teraz mam urwanie głowy, a w poniedzialek jade z pieskami dla Reksiu do Niemiec...

jesli chodzi o czarną suke ze szczecińskiej to wczoraj patrzyłam za nią ale jej nie widziałam chyba nie wyszła bo zimno...
(byłam dość późno z Antkiem i już nie miałam kogo dopytać o nią..)

Posted

posluchajcie z czy ktoras ciotka wie jak ona do kotow i dzieci ???
Namawiam jedną Panią zeby przegarnela Beze a my bedziemy wspierac finansowo , Pani bedzie miec duzy ogrod i ma juz duza sunie.
Chciala zupelnie innego psa, ale jak ogrod duzy to moze Beza by się zmieścila, tylko musi do kotow i dzieci sie nadawac, no oczywiscie to nic pewnego, tylko tak z Pania maile wymieniam, Napiszcie prosze co myslicie

Posted

Dla mnie byłoby ok, byle sunia rezydentka nie była dominantką do innych psów i Bezie ustąpiła- wtedy będzie dobrze. W innym przypadku będą utarczki i wióry polecą. Beza lubi rządzić i tak musi zostać.

Tyle ode mnie.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to co Koperku mowisz , ze do kotow i dzieci się nadaje Beza?

To się dopiero okaże na miejscu:evil_lol: Ale tak, jak mówiłam- na koty da się sprawdzić, na dzieci nie. To jest starsza sunia, która chętnie poleżałaby dlużej na miękkim materacu zamiast w twardej budzie- byleby jej te dzieciaki nie dokuczały, bo choć dama w starszym wieku to duża i ząbki odpowiednie ma!:razz: