Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 85/08 10 lat, suka, dość duża. Została zabrana z bardzo złych warunków. Większość życia spędziła na łańcuchu :( W stosunku do osób, które zna jest bardzo miła, szuka z nimi kontaktu. Do obcych podchodzi z dystansem. Inteligentna i spokojna. Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 1467/08 Kaja - 2 lata, suczka, średnia. Bardzo aktywna, ekspresyjna. W stosunku do obcych troszkę ostrożna. Ma bardzo duży temperament. Dobrze będzie się czuła w domu z ogrodem. Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 1314/08 1 rok, suczka, niewielka. Bardzo czujna, rezolutna i szczekliwa. Wspaniale pilnuje. Właścicielom oddana. Szybko sie przywiązuje do opiekuna. Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 563/07 Lepper - 5 lat, pies, średniej wielkości. Idealny pies do pilnowania posesji. Nie może mieszkać w mieszkaniu. Nie lubi dzieci. Quote
kikou Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ciotka Koper sie rozkreciła.... duża sunia ma być i spokojna, ma mieszkać z dużym samcem, najlepiej jakby już była po sterylce! Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 687/07 3 lata, pies, dość duży. Trochę nieufny w stosunku do obcych. Będzie dobrym stróżem. W stosunku do właścicieli przyjazny. Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 2071/07 4 lata, pies, dość duży. Jest inteligentny, posłuszny i karny. Będzie dobrym stróżem. Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kikou napisał(a):Ciotka Koper sie rozkreciła.... duża sunia ma być i spokojna, ma mieszkać z dużym samcem, najlepiej jakby już była po sterylce! E tam! Te wszystkie, co przedstawiłam nadają się do psów i suk- nie ma znaczenia. Są świetnie pilnujące. I zaufane- daje sobie rękę uciąć. A to, że jedna mała i kilka średnich to co- i tak nikt nie wejdzie na teran!:evil_lol: Ino dla tej pierwszej- Kaji musi być BARDZO CIEPŁA! buda, bo prawie bezwłosa dziewczyna ;) Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 JA WLASNIE MYSLAM O TEJ SUNI, TU MOZE BYC STARSZA SUNIA, WIEC TROCHE BEZSENSU WYSYLAC 2LATKE, JAK MOZE ISC STARSZA PSICA. PRAWDE TAKA, ZE KOPEREK ZNA TE PSY NAJPIELEJ I JAK RÉCZY ZA NIÁ TO ZNACZY , ZE BEDZIE OK. ONA JEST JUZ SPORO W SCHRONISKU, I NIESTETY NIKT KOMPLETNIE SIÉ NIÁ NIE INTERESUJE , Ja z tyc propozycji já bym bardzo polecala , bo ona najbiedniejsza z tcy wszytskich , a male i mlodsze jakos kiedy indziej domek mogá znalesc. tyLKo KOPERKU CZY ONA MA STERYLIZaCJE? LUB CZY JEJ W SCHRONIE ZROBIa? 85/08 10 lat, suka, dość duża. Została zabrana z bardzo złych warunków. Większość życia spędziła na łańcuchu :-( W stosunku do osób, które zna jest bardzo miła, szuka z nimi kontaktu. Do obcych podchodzi z dystansem. Inteligentna i spokojna. Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 kiku w takim razie czy mozesz dac suni wyroznione i podswietlone allegro za 16zl?? i jeszcze wyroznione gumtreewarszawa - 5zl kosztuje ja nie ma jak zaplacic kartá kredytow ( 21 zl przeleje na konto jak dasz znac ze wystawilas? Trzeba sié znow skupic na ogloszeniach. Quote
Kaas1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Które z tych suczek są wysterylizowane? To jest warunek konieczny. Przyznam, że takie "castingi" są bardzo traumatyczne, chciałabym pomóc potrzebującemu psiakowi. Jednak wolałabym sunię z kilku powodów: -na miejscu jest młody pies -na weekendy zjeżdżają również dwa psy,byłoby ciągłe dominowanie -suka ma mniejsze tendencję do podkopywania się i uciekania. -pies mojego znajomego dobrze dogaduje się z sukami Co do "budy"to nie jest planowane trzymanie psa na uwięzi. Tamten piesek w zasadzie żyje sobie na dworze,ale i do domu zagląda też. Ma do dyspozycji ocieploną styropianem i boazerią wewnątrz budę,ale i schowek. Sam sobie znajduje miejsca gdzie przebywa.Ale w czasie nieobecności pana dom jest zamknięty i psy na dworze. Quote
xmartix Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 suczkę można wysterylizować w schronie Quote
marysia55 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 GoskaGoska napisał(a):kiku w takim razie czy mozesz dac suni wyroznione i podswietlone allegro za 16zl?? i jeszcze wyroznione gumtreewarszawa - 5zl kosztuje ja nie ma jak zaplacic kartá kredytow ( 21 zl przeleje na konto jak dasz znac ze wystawilas? Trzeba sié znow skupic na ogloszeniach. no właśnie ... ogłoszenia też sa ważne:lol::lol::lol: Quote
kikou Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wieści z hoteliku o Czarku: "...Jest świetny! Garnie się do ludzi, jest wobec nich przyjacielski i miły. absolutnie nieagresywny do żadnego z moich psów, niestety nie mam jak spradzić jego reakcji na dzieci. Zostawiony w przedpokoju zachował czystość - w kojcu jest słoma więc nie wiem czy tam siusia, ale"poważniejsze" sprawy załatwia poza kojcem, więc uznaję ze w domu byłby podobnie czysty. O zdjęcia się postaram niebawem..." ogłoszenia moge zrobić dopiero po weekendzie, teraz mam urwanie głowy, a w poniedzialek jade z pieskami dla Reksiu do Niemiec... jesli chodzi o czarną suke ze szczecińskiej to wczoraj patrzyłam za nią ale jej nie widziałam chyba nie wyszła bo zimno... (byłam dość późno z Antkiem i już nie miałam kogo dopytać o nią..) Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 o matko kikou co to za Czarek?- pogubilam się z tymi imionami:oops: Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Koperek']o matko kikou co to za Czarek?- pogubilam się z tymi imionami:oops: Koperku to ten z tego watku jest pies i sunia, wiesci sa o psie Czar . Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 GoskaGoska napisał(a):Koperku to ten z tego watku jest pies i sunia, wiesci sa o psie Czar . No fakt- to chyba z niewyspania...:cool1: Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 on to wogole nie ma imienia ciotka do ogloszen nazwala go Czar tudzez Czarek pozniej kikou nadala mu Artur :p wiec to pies o wielu imionach a tak naprawdę bez imienny Quote
Neris Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Aaa, znaczy on ma na imię Bezimek, tak? Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 posluchajcie z czy ktoras ciotka wie jak ona do kotow i dzieci ??? Namawiam jedną Panią zeby przegarnela Beze a my bedziemy wspierac finansowo , Pani bedzie miec duzy ogrod i ma juz duza sunie. Chciala zupelnie innego psa, ale jak ogrod duzy to moze Beza by się zmieścila, tylko musi do kotow i dzieci sie nadawac, no oczywiscie to nic pewnego, tylko tak z Pania maile wymieniam, Napiszcie prosze co myslicie Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dla mnie byłoby ok, byle sunia rezydentka nie była dominantką do innych psów i Bezie ustąpiła- wtedy będzie dobrze. W innym przypadku będą utarczki i wióry polecą. Beza lubi rządzić i tak musi zostać. Tyle ode mnie. Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 to co Koperku mowisz , ze do kotow i dzieci się nadaje Beza? Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 GoskaGoska napisał(a):to co Koperku mowisz , ze do kotow i dzieci się nadaje Beza? To się dopiero okaże na miejscu:evil_lol: Ale tak, jak mówiłam- na koty da się sprawdzić, na dzieci nie. To jest starsza sunia, która chętnie poleżałaby dlużej na miękkim materacu zamiast w twardej budzie- byleby jej te dzieciaki nie dokuczały, bo choć dama w starszym wieku to duża i ząbki odpowiednie ma!:razz: Quote
Recommended Posts