Justynak Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):Justyna oglaszaj go gdzie się da :) tylko, ze Czar jest teraz kolo Wa-wy ;) ale jak oni chcieli psa do roku to bylby cud zeby Czarka zachcieli. Ja bym tez bardzo chciala, aby piesek znalazl domek jeszcze , ale nasz burek ma pecha, ze nie jest podobny do żadnej rasy :( Z Warszawki zawsze przecież można dowieść ;) A z własnego doświadczenia wiem, że często to co piszemy na "przygarnę psa" do tego w czym się zakochujemy i przygarniamy ma się nijak do siebie, więc spróbować zawsze warto :razz: Quote
kosu32 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Justyna oglaszaj go gdzie się da :) tylko, ze Czar jest teraz kolo Wa-wy ;) Gosiu Napisałaś że Czar jest koło Warszawy. A czy można dowiedzieć się gdzie dokładnie? Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dokladnie to nawet nie wiem sama, bo nie ja się transportem zajęłam a do przelewu tez mi adres nie potrzebny.:cool1: Ale jak cos to Kikou wie dokladnie- jakby ktos byl chętnych do adopcji. Quote
kosu32 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pytam bo może jakieś nowe fotki byłyby potrzebne ... Dobre zdjęcie - dobrze robi :evil_lol: Quote
Monica_20 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Gdzie są jakieś dane do ogłoszeń? Tekst, kontakt... Quote
GoskaGoska Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czar jest juz po zabiegu: koszty: Za jajka+ząbki 237 + antybiotyk 25,10 =262,10 237 ma wysłać na konto lecznicy dobrze, ze ząbkami tez prosiłam o zajęcie się, bo było nieciekawie: Zęby wyrwane - kieł i trzonowy, kamien zjety. Krew ok. ANtbiotyk mamy na zeba - po korzeniem był stan zapalny. zaraz spojrze ile tam na w skarpecie Czara czy starczy czy brakuje Quote
GoskaGoska Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czarek w skarpecie ma 235zl czyli brakuje 27,10 :roll: Quote
Slomka22 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Goska mam 2 tabletki Pratel'u po zakupie karmy dla mojej suki, a ze ja jej daje co innego to moge to dac na bazarek. Moze niewiele ale zawsze cos Tylko ja bazarkow nie umiem robic... i nie mam kiedy sie naumiec. Quote
monika083 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Slomka22 napisał(a):Goska mam 2 tabletki Pratel'u po zakupie karmy dla mojej suki, a ze ja jej daje co innego to moge to dac na bazarek. Moze niewiele ale zawsze cos Tylko ja bazarkow nie umiem robic... i nie mam kiedy sie naumiec. pratel to jest na odrobaczenie? ja bede potrzebowala tak na grudzien ,bo w czerwcu ostatnio Bruno dostal,Ile chcesz za te tabletki? ja bym kupila..tylkoze w przyszlym tygodniu dopiero moglabym wyslac kase. Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 tak to jest na odrobaczenie :lol: jak coś Moniaka to spokojnie może być następnym tydzien tylko Slomka musi napisac cenę ;). Quote
kikou Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ....no i Słomka zrobiła bazarek mimo że nie wie jak;):lol: Quote
GoskaGoska Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 237zl przelalam bezposrednio na konto kliniki Quote
Slomka22 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no i u mnie jak nie urok to... komp mi padl i teraz jestem na innym goscinnie Monika tak to jest na odrobaczenie. 1 tabletka na 10 kg psa ;) co do ceny to nie mam pojecia Ja to oddaje gratis - niech mi Gosia pomoze cene wymyslic ;P A tu troche danych o tym preparacie Pratel Lek Pharmaceutical and Chemical Company prazikwantel embonian pyrantelu 1 tabletka na 10 kg masy ciała psa Tabletki podaje się rozkruszone lub całe z pokarmem. Preparat stosuje się w dawce jednorazowej. Stosuje się zwalczania mieszanych inwazji pasożytów psów i kotów wywołanych przez: Glisty - Toxocara Canis, Toxocara cafi, Toxocara leonina, Tęgoryjce - Unicinaria stenocephala, Ancylostoma tubaeformae, Tasiemce - Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dypylidium caninum, Taenia pp, Multiceps multiceps, Mesocestoides spp. Quote
kosu32 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Melduję że wysłałam cash - swoją miesięczną deklarację Quote
kikou Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kikou napisał(a): przypominam nowe fotki chlopaka bo pare stron przelecialao i sa znowu zapytania o zdiecia.... Quote
kikou Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 telefon kontaktowy do ogloszen: 604 485 220 Quote
monika083 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Slomka22']no i u mnie jak nie urok to... komp mi padl i teraz jestem na innym goscinnie Monika tak to jest na odrobaczenie. 1 tabletka na 10 kg psa ;) co do ceny to nie mam pojecia Ja to oddaje gratis - niech mi Gosia pomoze cene wymyslic ;P ja zawsze te wlasnie tabletki kupuje u weta -7 czy 8 zl za sztuke.potrzebuje 2 szt.bo Bruno 20kg wazy. W zwiazku z tym ,ze to na Czara wysle 20zl w przyszlym tyg.ok? Quote
Slomka22 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Monika nie ma problemu :) tylko slij do Goski :P / bo chyba ona ma konto dla Czara/ To w takim razie podaj mi gdzie mam poslac ;) bo w pn meza musze poslac na poczte :P z paczka dla Jorka to zalatwi to hurtowo - no chyba ze podrzuce Twojej mamie ale to wtedy powiem szczerze ze nie wiem kiedy bo narazie mam przeziebione dziecko i nie mam jak sie ruszyc z domu Quote
monika083 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Slomka22 napisał(a):Monika nie ma problemu :) tylko slij do Goski :P / bo chyba ona ma konto dla Czara/ To w takim razie podaj mi gdzie mam poslac ;) bo w pn meza musze poslac na poczte :P z paczka dla Jorka to zalatwi to hurtowo - no chyba ze podrzuce Twojej mamie ale to wtedy powiem szczerze ze nie wiem kiedy bo narazie mam przeziebione dziecko i nie mam jak sie ruszyc z domu spoko,nie pali sie ,bo my bedziemy i tak chyba w pazdzierniku w polsce, nr do Gosi mam ,to przeleje kase tylko jak pisalam dopiero w przyszlym tyg.:oops: Quote
Slomka22 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 jak dla mnie nie ma problemu :) - podeslij mi prosze na pw adres bo ja gapa roztrzepana jestem.... i adres pamietam tylko jak mam sie tam zjawic...a pozniej wywalam post i konczy sie tak jak teraz :( Quote
Slomka22 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Monika przesylka wyslana Zwyklym listem wiec potwierdz mi prosze ze doszlo bo z nasza poczta roznie bywa... Quote
monika083 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Slomka22 napisał(a):Monika przesylka wyslana Zwyklym listem wiec potwierdz mi prosze ze doszlo bo z nasza poczta roznie bywa... dziekuje :loveu: ja do konca tyg wplace pieniadze Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 koniec miesiąca się zbliza to przypominam o płatnościach Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jakby ktos mial wątpliwości to są wpłaty na pazdziernik od : [FONT=Times New Roman]03.09.09; Justyna 30zl 08.09.09; Yana 20zl[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.09.09: giselle4 10zl=60zl[/FONT] [FONT=Times New Roman]14.09.09; kosu32 20zl= 80zl[/FONT] [FONT=Times New Roman]18.09.09; slomka 15zl= 95zl[/FONT] Quote
Recommended Posts