xmartix Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 ja mam go na tych "moich" portalach: adopcje.org, gumtree, kupiepsa, drobne.centrumofert.. ale nie odnawiałam zrobię to w najbliższych dniach a te wyróżnienia to dajcie Kikou, nie będzie musiała przenosić całej aukcji, ok? Quote
GoskaGoska Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sierpnie opłacony w całości :multi::multi: Quote
Justynak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zrobiła sobie wreszcie stałe zlecenie na koncie, więc nie powinno być już problemów z moimi płatnościami na Czara :oops: Quote
GoskaGoska Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dziewczyny - hm mam zle wiesci - znaczy nie o samym piesku co o finansach :roll: trzeba go wykastrowac 150zł, bowiem rzuca sié na mlodszego i silniejszego psa-co nie jest dla niego zbyt bezpieczne i trzeba uwazac, Czarus sié zrobil lozbu. do tego czas na szczepianie wirusowki , wścielklizna i odrobaczenie 60zl, czy ktos pomoże w finansach Czarusia? Quote
Justynak Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 GoskaGoska napisał(a):dziewczyny - hm mam zle wiesci - znaczy nie o samym piesku co o finansach :roll: trzeba go wykastrowac 150zł, bowiem rzuca sié na mlodszego i silniejszego psa-co nie jest dla niego zbyt bezpieczne i trzeba uwazac, Czarus sié zrobil lozbu. do tego czas na szczepianie wirusowki , wścielklizna i odrobaczenie 60zl, czy ktos pomoże w finansach Czarusia? Qrna, jestem totalnie bez kasy... :shake: Najwcześniej we wrześniu była bym w stanie coś wyskrobać :roll: Quote
monika083 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kurcze ,jak na zlosc..wszedzie jakies dolki finansowe Quote
Yana Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 w przyszłym tygodniu mogę dodatkowo dorzucić 20 zł, ale więcej nie dam rady :shake: Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dzięki Yana zawsze to 20 zl mniej - czyli 190zł teraz brakuje Quote
kikou Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 hej Cioteczki prosimy o wparcie..... poprzeglądajcie szafy... może kibić zmalała lub zwiększyła objętość i coś na bazarki sie znajdzie;) a tymczasem ja znalazłam takie cudo: szybki bazar na Czara: http://www.dogomania.pl/forum/f99/letnia-torebka-na-kastracje-arturka-do-17go-sierpnia-143972/#post12775621 który dla mnie i tak jest Arturkiem:evil_lol:;) Quote
Justynak Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='kikou']hej Cioteczki prosimy o wparcie..... poprzeglądajcie szafy... może kibić zmalała lub zwiększyła objętość i coś na bazarki sie znajdzie;) a tymczasem ja znalazłam takie cudo: szybki bazar na Czara: http://www.dogomania.pl/forum/f99/letnia-torebka-na-kastracje-arturka-do-17go-sierpnia-143972/#post12775621 który dla mnie i tak jest Arturkiem:evil_lol:;) Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake: Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to? Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ja dostalam od koleznaki na psy 60zl - i cholera teraz potrzeb tyle , ze juz zglupialam na co :shake: dać , coż spanielka potrzebuje 1500zł :placz: , ale Czar tez potrzebuje pomoc:placz: ja wolę jak już ktoś się określa na co ma iść kasa. no coż więc na Czara pojdzie te 60zł Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja dostalam od koleznaki na psy 60zl - i cholera teraz potrzeb tyle , ze juz zglupialam na co :shake: dać , coż spanielka potrzebuje 1500zł :placz: , ale Czar tez potrzebuje pomoc:placz: ja wolę jak już ktoś się określa na co ma iść kasa. no coż więc na Czara pojdzie te 60zł Gosia ,niech idzie na Czara,bo to nie jest az tak duzo ile potrzebujemy na spanielke ,wiec najpierw sie go zalatwi a pozniej skupimy sie na spanielce, Quote
xmartix Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 kurcze tyle juz kasy trzeba na te nasze wszystkie pieski:shake: Quote
Slomka22 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Gosia 15 pln wyskrobie - po weekendzie przeleje ok? Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 130-15 = tak jeszcze 115zl brakuje:shake: Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 to podniose moze jakis 5zl ktos wyskrobie Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no to jeszcze raz podniosé- narazie napisalam,ze mamy na szczepianie i mozna szczepic wiec te 60zl przelewam na szczepionki Quote
kikou Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Justynak']Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake: Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to? w trzbnicy oczywiście byłam..... Przykro mi ale dopiero dzisiaj na spokojnie zajrzalam na dogo ..... :Help_2::Help_2:nadal bardzo prosimy o pomoc!!!!:Help_2::Help_2: Quote
kikou Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Pani Opiekunka Czara postarała sie o ładne fotki... :eviltong: zaraz wstawiam, powrzucajcie Cioteczki do ogłoszen!!! może nie wszystkie ale te najpiekniejsze.... Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 jak bedzie mial kastracje moze odrazu mu ten kamien z zebow zdjác? zapomnialam sie pozachwycac pieknotkiem :) Quote
Recommended Posts