Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam go na tych "moich" portalach: adopcje.org, gumtree, kupiepsa, drobne.centrumofert..
ale nie odnawiałam
zrobię to w najbliższych dniach

a te wyróżnienia to dajcie Kikou, nie będzie musiała przenosić całej aukcji, ok?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny - hm mam zle wiesci - znaczy nie o samym piesku co o finansach :roll: trzeba go wykastrowac 150zł, bowiem rzuca sié na mlodszego i silniejszego psa-co nie jest dla niego zbyt bezpieczne i trzeba uwazac, Czarus sié zrobil lozbu. do tego czas na szczepianie wirusowki , wścielklizna i odrobaczenie 60zl, czy ktos pomoże w finansach Czarusia?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziewczyny - hm mam zle wiesci - znaczy nie o samym piesku co o finansach :roll: trzeba go wykastrowac 150zł, bowiem rzuca sié na mlodszego i silniejszego psa-co nie jest dla niego zbyt bezpieczne i trzeba uwazac, Czarus sié zrobil lozbu. do tego czas na szczepianie wirusowki , wścielklizna i odrobaczenie 60zl, czy ktos pomoże w finansach Czarusia?

Qrna, jestem totalnie bez kasy... :shake: Najwcześniej we wrześniu była bym w stanie coś wyskrobać :roll:

Posted

[quote name='kikou']hej Cioteczki prosimy o wparcie.....
poprzeglądajcie szafy...
może kibić zmalała lub zwiększyła objętość i coś na bazarki sie znajdzie;)

a tymczasem ja znalazłam takie cudo:
szybki bazar na Czara:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/letnia-torebka-na-kastracje-arturka-do-17go-sierpnia-143972/#post12775621

który dla mnie i tak jest Arturkiem:evil_lol:;)
Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake:

Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to?

Posted

ja dostalam od koleznaki na psy 60zl - i cholera teraz potrzeb tyle , ze juz zglupialam na co :shake: dać , coż spanielka potrzebuje 1500zł :placz: , ale Czar tez potrzebuje pomoc:placz: ja wolę jak już ktoś się określa na co ma iść kasa.
no coż więc na Czara pojdzie te 60zł

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ja dostalam od koleznaki na psy 60zl - i cholera teraz potrzeb tyle , ze juz zglupialam na co :shake: dać , coż spanielka potrzebuje 1500zł :placz: , ale Czar tez potrzebuje pomoc:placz: ja wolę jak już ktoś się określa na co ma iść kasa.
no coż więc na Czara pojdzie te 60zł

Gosia ,niech idzie na Czara,bo to nie jest az tak duzo ile potrzebujemy na spanielke ,wiec najpierw sie go zalatwi a pozniej skupimy sie na spanielce,

Posted

[quote name='Justynak']Cholewka, w piątek wyjeżdżam na wakacje i nie będę miała dostępu do netu, więc nawet nie mam jak zrobić bazarku :shake:

Chyba, że... kikou czy Ty będziesz jutro lub pojutrze w Trzebnicy? Jeżeli tak, to mogła bym przeszukać szafę i przywieść coś bazarkowego do Trzebnicy i jeżeli mogła byś to ode mnie odebrać i wystawić, to może udało by się coś dla Czara zarobić :razz:. Co Ty na to?

w trzbnicy oczywiście byłam.....
Przykro mi ale dopiero dzisiaj na spokojnie zajrzalam na dogo .....

:Help_2::Help_2:nadal bardzo prosimy o pomoc!!!!:Help_2::Help_2:

Posted

Pani Opiekunka Czara postarała sie o ładne fotki... :eviltong:
zaraz wstawiam, powrzucajcie Cioteczki do ogłoszen!!!
może nie wszystkie ale te najpiekniejsze....