GoskaGoska Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dziekujé - hm paré ciotek cos zniknelo, ale ma nadziejé , ze to przejsciowe :cool3: Quote
Yana Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 niedobrze :shake: rozumiem, że nie odpowiadają na PW, a czy sprawdzałaś, kiedy ostatni raz rejestrowały się na dogo ? Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dzis 1 kwietnia a 70zl brakuje :-( nie wiem gdzie ciotki 3 sie podzialy :shake: Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ja pamietam i jestem, zawsze wpłacam na poczatku miesiaca /chyba że moge wczesniej - czasem jest to niemożliwe/ jutro lub pojutrze powinno byc u Was;);) Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 HURRA JEDNA CIOTKA SIE ZNALAZLA:multi: JESZCZE 2 Quote
kikou Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cholerka i tutaj też zaczynają się problemy...... co tu robić? jestem dzisiaj już na skraju załamania ..... chyba trzeba dać sobie spokój z tymi hotelami....po prostu przyglądać się jak masowo usypiaja te starsze psiaki... bo na każdym wątku z opłatami za hotel ten sam problem... dwa miesiące są wpłaty, a w trzecim miesiącu już zaczyna sie problem i uniki, w końcu na wątku zostają ze trzy osoby i niech sobie radzą.... Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nie strasz kikou :crazyeye: mam nadzieję ze nie będzie tak zle - patrzylam to tych ciotek na dogo nie ma , na gg tez - mam nadzieję ze się szybko znajdą i nadrobią zaleglosci Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 20zl od LuGosiak sie zaksięgowało :multi: , kosu32 na gg zlapałam i ma zrobic przelew , to zostanie jeszcze justynka 30zl - kurcze trochę mi glupio tak ściagać ciotki, ale przeciez to dla psa i razem postanowiłysmy go ratować i nie może być tak, że ta co zbiera pożniej musi szukać :roll: mam nadzieję , ze justynka też się znajdzie. W kazdy razie zeby nie świecic oczami, ze psa wciskamy a pożniej nie płacimy - przelana jest juz cała kwota - i doksięguję się 20zl kosu - zas brakujące 30zł przeznaczam z bazarku , ktory robiłam i miła ciotka Iwijan wpłacił więcej - miał iśc na innego psa - ale skoro jest jak jest to nie ma wyjscia. Jesli justynka wplaci swoją deklaracje - to wtedy najwyzej przeniosę . Mam nadzieję ze to pierwszy taki miesiąc i ostatni, bo bazarkami nie bardzo mogę sie ratowac, bo to nie ja nadaje towar z Pl tylko szwagierka. Quote
giselle4 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ...Łobuziaku trzeba do domku:eviltong: ciotki nam sie zgubiły zapomniały jestem pewna bo ja tez tak mam:oops::mad: Quote
kosu32 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Melduję że przelew poszedł. Przepraszam za opóźnienie ale ostatnio mam ciężkie dni w pracy i rzadko goszczę na Dogo...:shake: Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dzis się zaksięgowała wpłata od kosu :20 zl i znalazla się ciotka jutynak i wplacila za 2 czyli 60 zl :loveu: tak więc z małym poślizgiem, ale szczęśliwie zakończyła się zbiórka :multi::multi::multi:. na nastepny miesiąc wplacic 2 ciotki yana i justynak , bardzo dziękuję. Quote
kosu32 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Można mnie dopisać do grupy cioteczek która zapłaciła już a konto kolejnego miesiąca. Chwilkę temu puściłam przelew :lol: Quote
GoskaGoska Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 zaksiegowaly sié nastépne wplaty : od Slomki i giselle dziékujé :loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 dziewczyny proszé w wplaty, bo koniec miesiaca tuz tuz. Ps ja znow moge miec klopoty z netem, bo bede w PL Quote
kosu32 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Co tam słychać u psinki - wszystko ok? Są jakiekolwiek szanse na adopcje? Czy jest odzew na ogłoszenia? Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochani ,wybaczcie ale bardzo pilna sprawa ..sunie chca otruc ,mamy dt ale za 15 zl/msc ,blagamy o pomoc ...na watku straszne pustki a tutaj tyle dobrych Dusz ,pomozcie : Brańsk- Shivia-suczka przypominająca shar peia. Pilnie tymczas! Wałęsa sie po mieście Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 juz jestem nadrobie zaraz zaleglosci . Co do wiesci to Kioku ma kontakt i moze jakies wiesci o Czarze przekazać - ja jestem od czarnej roboty , czyli kasy ;) Ale raczej Czarem nie ma zainteresowania :-( niestety - Quote
Recommended Posts